Görüş Bildir
Haberler
Yetişemediği Uçağı Bomba İhbarıyla İndirtti; 'Sinirlendim' Dedi

etiket Yetişemediği Uçağı Bomba İhbarıyla İndirtti; 'Sinirlendim' Dedi

Ulaş
08.10.2016 - 15:18 Son Güncelleme: 08.10.2016 - 20:32

Iğdır'da, yolculuk yapacağı uçağa yetişemeyen bir yolcu sinirlenerek bomba ihbarında bulundu. Tamer B. isimli kişinin yaptığı asılsız ihbar üzerine, havalanan uçak Iğdır Havalimanı’na geri indi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doğan Haber Ajansı'nda yer alan habere göre;  Iğdır’dan İstanbul seferini yapmak için bu sabah kalkan THY yolcu uçağı, geç kalan Tamer B. adlı yolcunun bomba ihbarı yüzünden tekrar Iğdır Havalimanı’na indi.

Iğdır Havalimanı’nda yolcularını alan THY’nin bugün saat 10.15’teki TK 2719 sefer sayılı uçağı, havalandıktan hemen sonra bir kişi telefonla polise ’İstanbul uçağında bomba var’ ihbarı yaptı. Bunun üzerine uçak, tekrar Iğdır Havalimanı’na dönerken, polis ihbar yapan kişiyi yakaladı.

Uçağa alınmadığı için sinirlenmiş ve ihbarda bulunmuş

Uçağa alınmadığı için sinirlenmiş ve ihbarda bulunmuş

Yakalanan Tamer B. adlı kişi, geç kaldığı için uçağa alınmadığını ve bu duruma sinirlenerek ’bomba’ ihbarında bulunduğunu itiraf etti. Tamer B., gözaltına alınırken, Iğdır Havalimanı’na inen uçakta arama yapıldı.

2.5 saat süren aramanın ardından sonra uçak İstanbul’a hareket etti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
414
281
114
43
23
12
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
feyk

ihbari yapan ne ceza alir bilmiyorum ama bir ucagin yukselip tekrar geri donmesi tonlarca yakit maliyeti, ucagin calisip para kazanacagi sureden yasanan kayi... Devamını Gör

Mr Logical

Bu adam (adam derken lafın gelişi) yüzünden en az iki buçuk saat sıkıntı yaşayan tüm yolcuların sırayla bu şahsın hatrını sorması lazım bence...

Sertaç Gönültaş

ığdır'a havaalanı yapanda kabahat