Görüş Bildir
Haberler
Yeşil Sahaların Beyefendisi Atiba Hutchinson 47 Maçtır Kart Görmüyor

Yeşil Sahaların Beyefendisi Atiba Hutchinson 47 Maçtır Kart Görmüyor

Beşiktaş'ın tecrübeli orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson, başarılı futbolunun yanı sıra az faul yapmasıyla da dikkat çekiyor. Bu sezon çıktığı 32 maçta da kartla cezalandırılmayan Hutchinson, geçen sezon da hesaba katıldığında 47 maçtır kart görmüyor. İki sezonda 62 maçta görev alan başarılı futbolcu, rakip oyunculara sadece 45 faul yaptı. Hutchinson'ın oynadığı mevki göz önünde bulundurulduğunda bu rakam inanılmaz...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk için gün sayan Beşiktaş'ın yıldızı Atiba Hutchinson, bu sezon hiçbir maçta kart görmedi.

Siyah-Beyazlı ekibin ligdeki 32 maçının tamamında forma giyen Kanadalı futbolcu, UEFA Avrupa Ligi'nde altı ve Ziraat Türkiye Kupası'nda da üç karşılaşmada oynarken bunların hiçbirinde sarı kart dahi görmedi.

Öte yandan OPTA verilerine göre kaleciler dışında Atiba, 32 maçla  ligde en uzun süre sarı kart görmeden maç oynayan futbolcular listesinde başı çekiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

33 yaşındaki futbolcuyu 31 karşılaşmayla Gaziantepsporlu Orkan Çınar ve Konyasporlu Jagos Vukovic ile 30 maçta sarı kart görmeyen Konyasporlu Rijad Bajic takip ediyor.

OptaCan

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
3
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tibet kartal

Atiba Hutchinson çatışmalar başlasın