Görüş Bildir
Haberler
Yerlerinizi Alın, Tutuluyoruz! Kasım Ayında Burcunu Ne Bekliyor Anlatıyoruz!

Yerlerinizi Alın, Tutuluyoruz! Kasım Ayında Burcunu Ne Bekliyor Anlatıyoruz!

zeynepanlatsin
01.11.2021 - 18:21 Son Güncelleme: 02.11.2021 - 12:33

Hoş geldin sevgili astroloji sever!

Bu aya Akrep burcundaki toplaşma ve tabii ki tam karşıt burcu olan Boğa’da yaşanacak Ay Tutulması damgasını vuruyor, bu bizi dönüştürüyor, değiştiriyor, eski kalıpları yıkıyor ve yenilerini inşa ettiriyor. Akrep bu, dönüştürür elbet, bu kez gözü de epey kara.

Ayın hemen başında bir Akrep Yeni Ayı yaşayacağız, haritalarımızda Akrep burcunun olduğu yerlerde yepyeni sayfalar açılacak, hayatımıza ani, hızlı, ne olduğunu anlamadığımız dönüşümler getirecek, ancak bu kadarla da kalmayacak zira 19 Kasım’da da Boğa burcunda Ay Tutulması yaşayacağız. Evlere şenlik bir ay sevgili dostlar!

Ay tutulmaları, o dönemde Ay Düğümleri hangi burç aksındaysa oralarda gerçekleşir, yaklaşık 1,5 senedir İkizler – Yay burçları nasibini aldı, arkadaşlar geçmiş olsun öncelikle 🙈 Onlarla birlikte diğer değişken burçlar Başak ve Balık da öldü öldü dirildi, ama şimdi artık yenilenme zamanı, zira ay düğümleri Boğa – Akrep aksına geçiyor ve ilk işareti de bu ay yakıyor bize. Artık 1,5 senedir kaygan olan zeminler sabitleşiyor, gerçekten sıkı tutunma zamanları geliyor hayatımıza 🚨 Özellikle Boğa, Akrep, Aslan ve Kova’lar için gökyüzü diyor ki “Oynat Bakalım” 💃

Boğa ve Akrep hem ilişkilerle hem de parayla oldukça alakalı, o sebeple gözümüz yavaş yavaş bu alanlara kaymaya başlayacak, bitmesi gerekenleri bitirip yola devam etmeye karar vereceğiz, zaten dönüşümü de hissetmeye başladık, tüyler diken anlayacağınız.

Bu ayın ay tutulması benim natal Ay’ım üzerinde gerçekleşiyor, o sebeple başıma bir şey gelmezse umarım Aralık’ta görüşürüz :p O halde hala sağlamken sizler için hazırladığım yorumlara dönelim. 

Kemerleri bağladıysak yükselen burcumuza göre Kasım ayında bizi neler bekliyor bakalım, önceliğin yükselen burcun olsun, iyi okumalar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Önce Yükselen Burcunu Okumayı Unutma!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kendi değerinin farkına varıyorsun Koç!

Hoş geldin Sevgili Koç ve Yükselen Koç;

Bu ay hemen hemen ayın 21’ine kadar yani Akrep burcundaki yoğunlaşma biraz azalana kadar gündemini en çok maddi konular meşgul edecek konular sevgili Koç, zira Ekim ayının son günlerinde Akrep burcuna giriş yapan yönetici gezegenin Mars ve burada gerçekleşecek olan yeni ay 8. Evini yani dışarıdan elde ettiğin gelirlerini, evliysen eşinin gelirlerini veya bir ortakla birlikte çalışıyorsan elde edeceğiniz gelirleri şöyle bir derleyip toparlama ayı olacak senin için. Belki para kaynaklarını artırmak için seni daha çok çalıştırabilir, farklı bir yöne gitmeni sağlayacak bir fırsat da çıkarabilir. Ancak burası sadece maddi kaynakları ifade etmiyor, konuları geniş, burası senin psikolojini, korkularını, kriz olarak gördüğün ve yüzleşmekten belki de bir süredir kaçtığın temaları da onaracak, seni yüzleştirecek ama bu iyi de olacak.

4 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek olan yeni ay, işte bu derin paylaşımları biraz sorgulatabilir sana. Uzunca bir süredir tam karşıt evinde gerçekleşen hareketli günler, burada yaşadığın Merkür retrosu, yönetici gezegenin Mars’ın Terazi’deyken seni istediğin gibi hareket etmekten alıkoyması, rahat ettirmemesiyle yaşadığın sıkıntılar biraz olsun rahatlayacaktır. Hatta sana farkındalık sağlayıp önüne yeni bir yol da açabilir, seni psikolojik olarak zorlayan, hatta belki hasta eden bazı konular, sarpa saran mevzular ortaya çıkıp senden bir süzgeç gibi kiri pası ayırmanı isteyecek bu yeni ayda. Bu maddi kaynaklarında da sana yeni bir kapı açabilir, psikolojinde de bir aydınlanma sağlayabilir, bazen bir konunun çözüme kavuşabilmesi için önce düğüm olması gerekir ya  işte o düğümün ucunu bulup çekecek ve çözeceksin bu yeni ayla. 

5 Kasım’da Merkür de Akrep burcuna geçiyor, bu da yine para, maddi konular ve mevzu Akrep olunca biraz da bazı sırlar, gizli saklı konular hakkında alacağın duyumlarla seni aydınlatabilir sevgili Koç. Zihnin biraz daha derin mevzulara kayabilir, hem ilişkinle ilgili kriz gibi görünen mevzuları derinine inip, krizin kaynağını çözmek için kullanabilirsin hem de bu dönemde özellikle maddi anlamda senin için krize dönüşmüş konuları daha derin düşünerek bir sonuca ulaştırabilirsin.

Aynı tarihte Venüs de Oğlak burcuna geçiyor, burası senin kariyer evin ve buradan geçecek bir Venüs senin toplumsal görünümünü, saygınlığını artıracaktır. Para evindeki bu hareketlenme, sana kariyer konusunda da güzel bir fırsat getirebilir, belki krizleri çözmen, Venüs’ün kariyerine getireceği güzel şanslar vesilesiyle olabilir, şayet akmadığını düşündüğün, ilerleyemediğin bir kariyer yolun varsa Venüs sana yeni bir kapı da açabilir bu geçişte. Ayın ilk haftaları meşguliyetin belli ki kariyer, maddi konular ve yolundaki taşları ayıklamakla geçecek. Bu aslında çok iyi, çünkü seni Boğa burcundaki tutulmaya da hazırlayacak gibi görünüyor.

19 Kasım’da Boğa burcunda güçlü bir ay tutulması yaşıyoruz, bunun önemi büyük zira önümüzdeki 1.5 sene boyunca gerçekleşecek Boğa – Akrep tutulmalarının bu ilki, yani bir sayfayı kapatırken bir sayfayı da açıyor bir yerde bu tutulma. Burası senin kendi kaynakların, kendi değerlerin, “benim” dediğin her şeyi içeren 2. Ev, bu durumda da her şeyden önce kendi değerini vermek için hayatından kestirip atacağın, sana kendini değersiz hissettiren, sana zaman ve belki de maddi kayıplar getiren her şeyi ve herkesi hayatından rollerini tamamlamış bir şekilde çıkartmak isteyeceğin bir tutulma. Ay tutulmaları şiddetli dolunaylardır, yani tamamlanma, netlik, sonlanma, aydınlanma enerjisi çok yüksektir, bu kendi değerinle ilgili büyük bir aydınlanmanın habercisi, belki de kendini ortaya koymanda, kendine ait olan her şeyi ortaya çıkarmanda sana engel olan tüm krizler, sana kendini değersiz hissettiren insanlar veya durumlar tıpkı bir bıçak kesiği gibi hayatından çıkabilir. Bu çok güzel bir şey, böylelikle hayatını daha sade, daha huzurlu, daha konforlu yaşamak için bir başlangıç yapma fırsatı bulacaksın çünkü. Bu yepyeni bir gelir kaynağı, belki bir kariyer planı veya kendi değerlerini fark edeceğin bir yol çıkarır karşına.

21 Kasım’da Güneş Yay burcuna geçiyor ve işte ruhsal olarak iyileşmen de bu geçişle başlıyor sevgili Koç. Bu tarihe kadar farkındalıkların, belki seni biraz zorlasa da yolunu açabilmek için karşına çıkan tüm olayların ve uğraşların ardından kendini ruhsal olarak iyileşmiş hissedeceğin, ufkunun genişleyeceği güzel bir dönem geliyor. Belki uluslararası bir tema varsa hayatında veya akademik konularla ilgili başlangıçlar düşünüyorsan Güneş sana bu geçişinde destek olacaktır. Aynı zamanda sürüncemede kalmış davaların, hukuki konuların varsa bunlarla ilgili de güzel gelişmeler kapıda. Merkür de 24 Kasım’da bu alana giriş yapacak, belki ufkunu genişletecek müthiş bir eğitim fırsatı çıkabilir karşına veya sana küçük ama güzel seyahatler getirebilir.

Evet sevgili Koç ve Yükselen Koç, gördüğün gibi gündemi çok dolu bir Kasım ayı bekliyor bizi. Umarım şahane başlangıçlar yaptığın güzel bir ay olur senin için.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli günleri orada konuşacağız! Aralık'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Kendinden yepyeni bir sen yaratıyorsun Boğa!

Hoş geldin Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa;

Öyle bir ay ki sevgili Boğa senin için, ne desem az 😜 Yok yok hemen korkma, dönüşümü, gücü, yenilenmesiyle seni resmen yeni baştan yazacak bir ay bu Kasım ayı. Ayın 21’ine kadar da gündemin hem kendinsin hem de ilişkilerin. Bekarsan yeniler, ilişkin varsa var olan ilişkin, ama en çok da kendinle ilgili çok sağlam dönüşümler ve yenilenmelerin ayı senin için. Tam karşıt evin olan 7. Evinde yani ilişkiler, evlilik veya beraber çalıştığın ortaklı bir işin varsa iş konuların epey yoğun enerjiler içeriyor bu ay. Mars bir önceki ayın son gününden itibaren buraya yani Akrep burcuna geçti, Güneş de zaten Akrep burcunda, Merkür de gelecek, bir de yeni ay var derken şenlik resmen 😁

4 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek yeni ay sana aniden bir ilişkinin kapılarını açabilir sevgili Boğa, ama böyle gerçekten damdan düşer gibi olabilir bu zira hali hazırda senin birinci evinde seyreden ve hayatını 2018’den beri dalgalandıran Uranüs de bu yeni ay anında aktif. Bu da anilik getirir, birdenbire gelişecek durumlar getirir. Şayet bekarsan kendini çok da düşünmeye fırsat kalmadan bir ilişkinin içinde bulabilirsin, senin gibi temkinli bir burç için biraz zor bir karar ama oldukça da mümkün. Ancak Mars da burada olunca bu paldır küldür durum, Merkür’ün de buraya geçişiyle kontrol edemediğin bazı durumlara da gebe. Şayet bir ilişkin varsa bu ilişkide de bir n’oluyoruz durumu olabilir, aniden biraz gergin bir konu ilişkinizin ortasına düşebilir. Şayet bu ilişkide zaten hali hazırda ciddi problemler ve krizler varsa, artık bardak taştı taşacak seviyedeyse bu yeni ay o son damlayı da damlatabilir, bitmesi gerekeni bitirir yani zira Uranüs’ün öyle affı olmaz, çünkü kendine zarar vermeni de istemez. Ancak yeni gelişen bir konuysa biraz sağduyulu olup dikkatli davranmakta fayda var, pire için yorgan yakma tabii. 

5 Kasım’da Merkür de buraya gelerek zaten biraz ilişkiler üzerine zihnini, aklını fikrini meşgul edecek gibi görünmekte, bu bazı müzakereler için de iyi, bol bol ilişkinin üzerine kafa yorup sorunları çözebilir veya olması gereken mantıklı kararları da alabilirsin. Aynı zamanda her şey yolundaysa hazır yeni ayın da verdiği yetkiye dayanarak yeni bir haber, söz olur nişan olur, gündemine gelebilir. 💍 Yine aynı tarihte Venüs de Oğlak burcuna geçerek sana ruhsal bir iyileşme, yeni ufuklar, belki çok güzel bir eğitim veya senden çok bambaşka bir kültüre sahip biriyle tatlı bir flört de getirebilir. 

Şimdi gelelim en civcivli bölüme :) Sevgili Boğa’cığım, bu ay burcunda bir Ay tutulmasına ev sahipliği yapıyorsun. Bu da senin birinci evinde olunca direkt olarak konu “seni” ilgilendiriyor demektir. Hele bir de 27 derece Boğa civarındaysa yükselenin (22 – 29 derece arası) veya bu derecelere yakın da bir gezegen varsa buralarda, o zaman bu tutulmadan direk etki alacaksın. Kendinle ilgili bir tamamlanma, bir netlik, huzurun için bazı şeyleri artık sonlandırma olarak çalışır bu tutulma burada. Uzun zamandır kendinde fark ettiğin, artık hayatında istemediğin her şey için bir kestirip atma, bir final ve kocaman bir aydınlanma getirir bu tutulma sana. Hayatındaki fazlalıkları ki bunlara kişiler de dahil, hayatından çıkarabilirsin, hayatını sadeleştirebilirsin, kendinle ilgili oldukça büyük ve önemli bir karar alabilirsin. Tutulmaların tesirleri birkaç ayı bulur, yavaş yavaş ilk adımları bu tutulmayla atacaksın. Zaten sana bir haberim var o da şu ki, önümüzdeki 1.5 sene boyunca artık tutulmalarımız bir sende bir Akrep’te :) Bu da hayatında ciddi dönüşümlerin, değişimlerin, yeniliklerin başladığının habercisi olan ilk tutulma zaten. Bu tutulma şayet Akrep burcunda yine 22 – 29 dereceler arasında bir gezegenin varsa orayı da tetikleyecektir, bu durumda zaten ilişkilerle ilgili gündemlerinin olduğu bir dönemde bu konularla da ilgili görüntüyü netleştirir, o kadar net görürsün ki hatta kaçmak, gözünü kapamak çok da mümkün olmaz. Ne olursa olsun bunun senin gelişimin, yenilenmen ve ilerlemen için önündeki kayayı taşı söküp atacağını da bilmeni isterim.

21 Kasım’da Güneş'in, 24 Kasım’da da Merkür’ün Yay burcuna geçişiyle odağın biraz daha para, pul, maddi konulara kaymaya başlayacak sevgili Boğa. Yeni bir para kaynağı bulmak için zihnini devreye sokman, bu konularla ilgili insanlarla iletişime geçmen mümkün, hatta bunların sonucunda kariyerinle ilgili kalıcı, sağlam bir karar da alabilirsin, hayatında bazı şeyleri daha sağlam temellere koymak için adımlar atman da mümkün bu süreçte.

Evet sevgili Boğa ve özellikle Yükselen Boğa, senin için yeniliklerle, dönüşümlerle dolu güçlü ama gerçekten de güzel bir ay bu ay. Sağduyulu davranıp olması gerekenleri kabul ederek ilerlersen yepyeni bir sen çıkarabilirsin bu aydan.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli günleri orada konuşacağız! Aralık'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Yepyeni bir iş gündemin var İkizler!

Hoş geldin Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler;

Bu ayın 21’ine kadar gündemin hem iş, meslek, çalışma alanların hem de kişisel sağlığın olacak sevgili İkizler, bunun içinde hem fiziksel hem de ruhsal olarak iyileşme var, zira bilinçaltında da bazı yenilenmeler, bazı farkındalıklar ve seni ruhsal olarak sıkıştıran birçok konuyu da fark edip buraları düzenlemen de bu ay içinde mümkün. 

Ayın hemen başında yani 4 Kasım’da Akrep burcunda bir Yeni Ay var, bu senin çalışma, meslek ve ofis ortamınla ilgili bir yeniliğin habercisi. Ancak bu biraz hızlı, aniden gelişecek bir durum olabilir, yani pat diye işini değiştirebilirsin, hiç beklemediğin bir yerden çok sürpriz bir iş teklifi alıp tüm çalışma koşullarını tepeden tırnağa değiştirebilirsin, aniden bir kararla yeni bir kariyer alanına yönelebilirsin, seni sıkıştıran, uzun zamandır atman gerektiği halde başka şeylerle ilgilenerek, yok sayarak kaçtığın bir kararı almak zorunda kalabilirsin, zira bu güçlü bir yeni ay, hızlı bir yeni ay, bünyesinde Mars var ve Mars burada güçlü. Eskisinden belki daha çok çalıştıracak olabilir seni, günlük yaptığın planlara yeni yeni şeyler ekleyebilir, ancak sana da baya iyi gelecek bu yenilik gibi görünüyor. Zaten hemen arkasından yani 5 Kasım’da Merkür de bu alana geçerek sana gerçekten bazı iş görüşmeleri, yeni iş bağlantıları, bazı sözleşmeler getirebilir. Yine aynı tarihte Venüs de Oğlak burcuna geçerek maddi anlamda sana tatlı kıyaklar çekecektir, çünkü 8. Evine giriş yapacak ki burası para ile ilgili güzel haberlerin geleceğini söylüyor bize, özellikle beklediğin paralarla ilgili sürpriz güzel gelişmeler var. Aynı zamanda burası senin sağlığınla da alakalı, yine ihmal ettiğin bir konu varsa bu yeni ayla bu işi çöz derim, çünkü sonrası biraz çokomelli 🙈

Gelelim bu ayın en parlak gündemine, 19 Kasım’da Boğa burcunda bir ay tutulması yaşayacağız, yazının başında dedim ya sana hani bilinçaltında bir aydınlanma, bir farkındalık da bu ay yaşayacaksın diye, işte bu tutulma sana bu anlamda gerçekten zihninin içine doluşturduğun kirli paslı tüm düşüncelerden, korkulardan, kaygılardan arınmak için bir fırsat. Sonuçta bir İkizler olarak o zehir gibi aklını zaman zaman düşünce okyanuslarına çevirmekte bir numarasın, öyle olunca da orası müsilajla da dolabiliyor. İşte bu tutulmayla bilinçaltında, özellikle de kendinden bile sakladığın ama sana zarar veren her şeyin farkına varacak, gerçekten “evreka” dediğimiz o aydınlanmayı yaşayacaksın. Yaklaşık 1,5 senedir yaşanan tutulmaların yarısına ev sahipliği yapmıştın, diğer yarısı da tabi seni es geçmedi, ama şimdi artık tutulmaları Boğa – Akrep aksına devrediyoruz, Aralık’ta bir Yay Tutulması var veda eden, sonrasında artık senin için tutulmalar 1.5 yıl boyunca iş, meslek, çalışma, sağlık ve her şeyden öte bilinçaltında çok ciddi bir yenilenme getirmek için devrede. Bunlarla ilgili spoiler da işte bu tutulmayla geliyor. Hem iş konuları hem de içerideki o konular artık ciddi ciddi masada.

21 Kasım’da Güneş, 24 Kasım’da da Merkür Yay burcuna geçiyor sevgili İkizler, burada Aralık ayında seni de 1.5 senedir bağlayan tutulmaların sonuncusunu gerçekleştirecek, ondan önce de ikili ilişkilerinle ilgili birçok konuya güneş gibi doğacak. Uzun zamandır ilişkiler yönünden üst üste aksiyonu bol olaylar yaşıyordun, bu Kasım ayının son haftasında da gözün kulağın yine ikili ilişkilerde, bu kez şayet bir ilişkin varsa bunun eğrisi doğrusuyla konuşulması hatta belki güzel bir karara bağlanması da mümkün. Şayet bekar bir yükselen İkizler isen güzel haberler yolda 💜 Sana iyi gelecek bir ilişki kapını çalabilir, dilin biraz daha tatlılaşabilir, karşı cinsin dikkatini çekebilir. Aynı zamanda burası ortaklıklar evi, belki de aklına yatan biriyle ortak bir işe girişmen ve imza atman da mümkün bu geçişte. 

Evet Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler, senin için bu ay iş ve çalışma koşullarında güzel, parlak yenilikler var gibi görünüyor, umarım şahane başlangıçların olduğu güzel bir ay geçirirsin!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli günleri orada konuşacağız! Aralık'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Kasım’da aşk en çok sana başkadır Yengeç 💜

Hoş geldin Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç;

Açıkçası bir miktar engebeli bir ay olsa da bu ayın en şanslı burçlarından biri olduğunu söylemeliyim sevgili Yengeç ve özellikle Yükselen Yengeç zira 5. Evin yani aşk, flört, hobiler, yetenekler, eğlenceli konuların ön plana çıktığı temaların temsilcisi evinle beraber, gelecek planların, umutların, hayallerin, kariyerinden elde edeceğin tüm kazanımları temsil eden 11. Evin bu ay inanılmaz hareketli. Yani bu ay uğraştığın konular diğerlerine nazaran daha eğlenceli konular, Kasım’da aşk başkaysa bunu en güzel sen yaşayacaksın benden söylemesi :)  Mars buraya zaten Ekim ayının sonunda giriş yapmıştı, bu biraz ani, hızlı, ne olduğunu anlayamadığın aşk meşk konularını, paldır küldür flörtleri hayatına getirir, Güneş burada, bir de burada güzel bir Akrep yeni ayı var ki seni baya eğlendirecek. 

4 Kasım’da Akrep burcunda yani 5. Evinde gerçekleşecek yeni ayla yepyeni ve epey de hızlı bir aşk gündemine gelebilir sevgili Yengeç, şayet hali hazırda ilişkisi olan bir Yengeç’sen ilişkinizin tadı tuzu iyice yerine gelebilir, eğer evli bir Yengeç’sen bu yeni ay sana bebek müjdesi de verebilir haberin olsun 👼 Aynı zamanda burası yeteneklerin, hobilerin, kendini parlatabildiğin şeylerin de temsilcisi, bu vesileyle bir yeteneğinin üzerine gidip onu geliştirebilir, hatta bundan para kazanabilirsin, parlayabilirsin. Şimdiye kadar farkına varmadığın bir yeteneğini de keşfedebilirsin bu yeni ayla. 5 Kasım’da buraya Merkür de gelecek, bu da bu tür yaratıcı bir faaliyet için eğitim aldırabilir sana, var olan bir yeteneğini de konuşmaya, konuşturmaya başlayabilirsin yine. Tabii Merkür’ün buraya gelişi yine bekar Yükselen Yengeç’ler için ne demek, flört demek, yazışmalar demek, emojili çıkartmalı mesajlaşmalar demek, tanışmalar demek. Hatta sevgili Yengeç, aynı tarihte Venüs de 7. Evini seyahat etmeye başlıyor, bu kadar tesadüf olmaz artık😜 Bu da demek oluyor ki ilişkiler hanenden geçecek Venüs, 7. Ev bir de Venüs’ün olağan yönettiği ev, elinin boş çıkması biraz zor. Ayın ilk dönemleri, neredeyse 21’ine kadar olan dönemde aklın fikrin flörtlerde, aşk meşk meselelerinde nitekim. Tek dikkat edilmesi gereken konu bu aşk evinden geçen gezegenlerin Uranüs’ten karşıtlık alacak olması, bu ilişkileri birden başlatıp birden seyrini değiştirebilir, dalgalandırabilir, anilikler getirebilir, biraz kafa karışıklıklarına dikkat derim, onun dışında güzel, sürprizi bol bir Kasım, iyisin bak ;p

Gelelim bu ayın civcivli olayına, 19 Kasım’da Boğa burcunda bir ay tutulması yaşayacağız, yani oldukça güçlü bir dolunay gibi düşün bunu. Tamamlanma, netleşme, hatta gerekiyorsa kestirip atma demek bu. Senin 11. Evinde yani gelecek hayalleri, planlar, projeler, sosyal çevrenle ilgili bazı konularda çok kesin ve net bir görüntü koyacak sahneye. Mesela aslında şimdiki işini değil, bambaşka bir iş yapmak istiyorsun yıllardır, ama kendi kendine engel oluyorsun, aslında çok güzel bir yeteneğin var ama var olan rutini bozmak istemediğin için belki de zor katlandığın bir işe devam ediyorsun, işte bu tutulmayla gelecek planlarında gerçekten ani bir karar ve tamamlanma hissiyatı yaşayabilirsin, belki kariyerinin yönünü değiştirip geleceğini tam istediğin hale getirmek için bir çıkış kapısı bulabilirsin. Kendini ortaya koymanı engelleyenler arkadaşların, belki sosyal çevrense şayet bir aydınlanma yaşayıp burada çok ciddi bir eleme yapabilirsin, biraz çevreni sadeleştirip yoluna sana gerçekten iyi gelecek insanlarla devam edebilirsin. Ne olursa olsun bu geleceğini etkileyecek bir tutulma, hatta tutulmalar serisinin başlangıcı, zira artık önümüzdeki yaklaşık 1.5 sene boyunca tutulmalar Boğa – Akrep aksına geçiyor, bu alanlarda senin için bir yön değişimi söz konusu olabilir sevgili Yengeç ve özellikle yükselen Yengeç, hem aşk hayatın, hem kendini keşfin hem de geleceğini planlaman için ilk ışık bu ay tutulmasıyla yanacak. 

21 Kasım’da Güneş, 24 Kasım’da da Merkür Yay burcuna geçiyor, bu da senin iş, meslek, çalışma ortamınla ilgili bazı önemli görüşmelerin olacağını söylüyor bize. Belki tutulmanın da tesiriyle günlük rutinlerine, sonrasında meslek haline getireceğin bir ek iş ekleyebilirsin, belki yeni görüşmeler yaparak işinle ilgili bazı değişimlere de gidebilirsin. Güneş buradan geçerken senin mesleğinle ilgili parlamana da olanak sağlayacaktır, bu vesileyle de önemli kişilerin dikkatini çekip bazı görüşmeler yapman çok mümkün. Burası aynı zamanda sağlığımızı da işaret eder, belki çok çalışman gerekecek ama uyarım sağlığını bu süreçte ihmal etmemen, var olan ama çok da önemsemediğin bir konu varsa üzerine git ve bu dönemde onu çöz derim.

Evet sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç, sana bol flörtlü, aşklı, hızlı bir ay geliyor 💜 Umarım şahane gelişmeler yaşadığın güzel bir Kasım geçirirsin.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli günleri orada konuşacağız! Aralık'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Yepyeni bir kariyer yoluna giriyorsun Aslan!

Hoş geldin Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan;

Kasım ayının ilk 21 gününde odağın hem evin hem de kariyerin üzerine kurulu olacak sevgili Yükselen Aslan, zira buralar epey hareketli. Mars Ekim ayının sonundan itibaren Akrep burcuna yani senin 4. Evin olan ev, yuva, aile, yaşam alanı hanene giriş yaptı, Güneş de burada, üstelik yine burada bir de yeni ay var, oldukça yoğun bir ev, yuva teması bekliyor seni. Ancak burası sadece yaşam alanını temsil etmiyor, aynı zamanda senin kendine özel, korunaklı bulduğun her şey, hatta korkuların, kimseye anlatmadıkların, özüne döndüğün ve iç hesaplaşmalar yaptığın yer, demek ki gündemin aslında özünde sensin.

4 Kasım’da Akrep burcunda bir yeni ayımız var, Mars’ın da eşlik etmesiyle birlikte kendine yeni bir yaşam alanı kurabilirsin bu ay, belki evini değiştirmek, belki seni tedirgin eden korkularından arınmak ve çok daha güvenli, huzurlu olabilmek için biraz mücadele edeceğini söylüyor bize. Belki uzun zamandır kendini güvende hissetmekte çok zorlanmış olabilirsin, yaşadığın alanda huzuru sağlayamamış olabilirsin, bunların çözümü için bir aydınlanma yaşayacaksın bu yeni ayla. Burası aynı zamanda senin kariyer evinin de tam karşısı, belki de işinden ötürü bazı huzursuzluklar yaşıyorsun, belki bir karar vermen gerekiyor ama kendini durduruyorsun, işte bu ay artık durmak pek de mümkün olmayacak, bir karar vermen gerekecek. Merkür de 5 Kasım’da bu alana giriş yapacak, bu da bu konularla ilgili yani gerek yaşam alanın ve evin gerekse kariyerinle ilgili önemli kararlar alacağın, görüşmeler yapacağın, belki bazı sözleşmeler yapacağın bir dönemi işaret ediyor. Aldığın kararları ailenle paylaşıp masaya da yatırabilirsin, belki ortak alacağınız bir kararla hayatına yeni bir yön vermek isteyebilirsin bu dönem. Yine aynı tarihte yani 5 Kasım’da Venüs de Oğlak burcuna geçiş yapıyor, bu da iş, meslek, çalışma koşullarınla ilgili güzel haberlerin müjdecisi, hatta kafan biraz karışıksa özellikle iş konularında, alacağın güzel haberler karar vermeni kolaylaştırabilir, seni kaygılandıran mevzuları çözmene yardımcı olabilir. Belki daha iyi bir maaş veya çalışma koşulları sana daha çok keyif veren bazı güzel teklifler gelebilir gündemine. Zaten bunlar biraz bu ay gündemini meşgul edecek olan asıl temanın kariyer olduğunu da işaret ediyor bize, zira 19 Kasım’daki Boğa tutulması ciddi bir kariyer dönüşünün işaretçisi.

19 Kasım’da Boğa burcunda bir ay tutulması yaşayacağız, bu desibeli yüksek bir dolunay etkisi verir, senin de dediğim gibi kariyer hanende, Uranüs de burada, artık çok dolambaçta kalmış, seni yoran, enerjini düşüren kariyer konularınla ilgili çok ciddi bir dönüşümün işaretçisi, hatta kestirip atabilirsin de bazı şeyleri, belki aniden bir kariyer değişimine gidebilirsin. Uzun zamandır yapmak istediğin ama içinde bulunduğun şartlardan ötürü adım atamadığın, huzursuzluğu seni yoran konulara artık net bir ket vurabilir ve değişmesi, dönüşmesi gerekeni hayatına getirebilirsin. Bu görünürde ani olsa da aslında uzun zamandır zihnini meşgul ediyor da olabilir, şimdi artık sırası. Bu tutulmanın bir diğer açıklaması da zaten özellikle senin için önümüzdeki 1.5 yıl boyunca hem yaşam alanının hem de kariyerinin ciddi dönüşümlerden geçeceğinin işaretçisi, çünkü artık tutulmalar Boğa – Akrep aksına geçiyor, böylece seni gerçekten dönüşmüş, yenilenmiş, arınmış bir kariyer ve yaşam alanı bekliyor. Belki bambaşka bir yere taşınıp kariyerine orada devam edebilirsin, belki kariyerin vesilesiyle tüm yaşamını değiştirmeye karar verebilirsin. İşte bu tutulma bu konularla ilgili ilk spoiler’ı veriyor sana.

21 Kasım’da Güneş, 24 Kasım’da da Merkür Yay burcuna geçiyor, ayın sonları biraz daha iyi gelecek sana, ilk zamanlarında yüksek olan tempo bir anda seni keyifli, eğlenceli temalarla ödüllendirecek. Burası senin kendini gösterdiğin, hatta klasik olarak da yönettiğin ev olan 5. Ev, buradaki bir Güneş de seni elbette çok sevecek zira Güneş zaten senin yönetici gezegenin. Şayet bir yeteneğini işe çevirmek, bir hobini artık profesyonelleştirmek niyetin varsa seni hayat buralara doğru itebilir. Kendini daha rahat ortaya koyabilirsin, bu konularla ilgili belki eğitimler alabilirsin, senin kendini parlatmana vesile olacak kişilerle tanışabilir, konuşabilir ve çok da eğlenebilirsin. E tabi burası aynı zamanda aşk, meşk, flörtler evi, belki de güzel bir flört başlayacak sevgili Yükselen Aslan, bekarsan değerlendir bu dönemi ;) Şayet evliysen de bu geçiş “acaba haneye bir minik aslan daha mı eklesek” konuşmalarına da vesile olabilir 🦁

Evet sevgili Aslan ve özellikle de Yükselen Aslan, hem kariyerinde hem de yaşam alanında güçlü dönüşümler başlıyor bu ay. Umarım şahane kararlar aldığın güzel bir ay geçirirsin. 

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli günleri orada konuşacağız! Aralık'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Kendini yenilemeye zihninden başlıyorsun Başak!

Hoş geldin Sevgili Başak ve Yükselen Başak;

Ayın 21’ine kadar iletişimlerin, eğitimlerin, ruhsal olarak kendini geliştirmek adına uğraşların, akademik konuların epey gündemde sevgili Yükselen Başak, zira tam bu alanlarda yani Boğa – Akrep aksında bu ay inanılmaz bir hareketlilik var. Mars ayın başından itibaren Akrep burcunda, Güneş de burada, Merkür de gelecek :)) Bir de yeni ay var ki offf, demek ki hiç olmadığın kadar yoğun bir iletişim trafiği, eğitim, seyahat, görüşmeler, çok yakın çevrenle ilgili gündemler seni yalnızca yoğunlaştırmakla kalmayacak, bir de dönüştürecek, değiştirecek, kararlar aldıracak. O labirent gibi zihnin baya bir yoğun bu ay. 

4 Kasım’da Akrep burcunda bir yeni ay yaşayacağız, Mars’ın da eşlik ettiği bu yeni ay sana çok hızlı, çok ani kararlar, görüşmeler, yoğun bir iletişim trafiği getirebilir. Kardeşlerin varsa onlarla ilgili de çok ani gündemlerin olabilir, belki onların krizli dönemlerine destek olmak durumunda kalabilirsin. Aynı zamanda burası zihin evimiz, düşünce evimiz, insanlarla nasıl iletişime geçtiğimizi gösteren ev, e burada bir yeni ay demek, bunların hepsinin yenilenmesi demek. Yani yepyeni bir yakın çevre, belki hatta sana kriz çıkartan, hatta seni yoran çok yakın çevrende bir eleme, belki bazı insanları hayatından çıkarma durumun söz konusu olabilir. Kendinle ilgili de bir yenilik, belki çevreye duyuracağın bir kararın da olması mümkün. Bu zihnini yenileyecek ve karanlıklarından, şüphelerinden, korkularından arındıracak, seni yeni ve aydınlık bir yola sürükleyecek bir yeni ay. Merkür’ün de 5 Kasım’da buraya geçişiyle zaten zihnin epey meşgul demek, bol bol iletişim var, belki akıl aldığın / verdiğin insanlar olacak, belki seyahatler yapmak durumunda kalacaksın, hatta yenilenmiş zihnine çok iyi gelecek bir eğitime başlaman da mümkün. Bu Kasım ayının senin için gündemi daha çok zaten ruhsal gelişim, genişleme, büyüme, ufkunu açma ve tümüyle zihnini yenileme üzerine kurulu. Yine aynı tarihte yani 5 Kasım’da Venüs de Oğlak burcuna geçiyor, bu da bazı yeteneklerini, hobilerini işe çevirmek için müthiş bir fırsat çünkü yeteneklerini temsil eden ev burası ve Venüs burayı çok sever. E Venüs sevdiği evde olunca aşk da getirir bu arada tabi, malum aşk da seviyor kendisi :) Burası da flörtlerle alakalı bir ev olduğu için biraz ani, beklenmedik ama heyecan verici bir aşk da getirir sana bu geçiş şayet bekarsan, ilişkisi olan bir yükselen Başak’san ooohh değmeyin keyfinize 💜 Buradan geçerken Venüs, Uranüs’le de seyri sırasında kontak kuracak, bu da hop diye bir ilişki sunabilir sana, aynı zamanda para kazandıracak çok farklı bir yol da getirebilir. 

Gelelim bu ayın civcivli haberine, 19 Kasım’da Boğa burcunda bir ay tutulması yaşayacağız, bu tutulma Boğa – Akrep aksındaki tutulmaların ilki olacak, önümüzdeki 1.5 sene de buralar epey hareketli senin için sevgili Başak, bu da özellikle ruhsal olarak gelişmene engel olan konularla ilgili net kararlar almanı sağlayacak bir tutulma. İlerlemeni engelleyen, olduğun yerde saymana neden olan, önünde duvar gibi duran konular, meseleler bu tutulmayla artık çatlayıp yolundan ayrılabilir, bunu en çok da sen isteyeceksin. Bambaşka bir iş ya da temayı hayatına dahil etmek istiyorsun mesela, belki yurt dışında yaşamak istiyorsun diyelim ama o kadar çok çalışıyorsun ki fırsat bulamıyorsun, işte bu tutulmayla artık hayatına ciddi anlamda bir düzen getirebilmek için gününü, zamanını, hayatını gereksizce zapt edip seni ilerlemenden alıkoyan her şeyi hayatından çıkarabilirsin. Aynı zamanda bu tutulma dolunay tesirli olmasıyla birlikte aynı zamanda bu Boğa – Akrep tutulmalarının ilki olduğu için alacağın bitirme kararları aslında bir başlangıca da vesile olacak, yani bünyesinde hem sonlanma hem de başlangıç enerjisi var, artık özellikle ruhsal olarak başka bir yükselen Başak göreceğiz. Ancak bunun için önce bazı kirli paslı konuları hayatımızdan çıkarmamız, fayda – zarar ayrımını yapıp acımadan zararlı olanı çıkarıp atmamız gerek, bu ayrımlar da senin işin zaten. 

21 Kasım’da Güneş, 24 Kasım’da da Merkür Yay burcuna giriş yapıyor, bu vesileyle yaşam alanın, evin, ailen gündemini biraz meşgul edebilir sevgili Yükselen Başak, belki yaşam alanından biraz özgürleşmek isteyebilirsin, kendini geliştirmek ve ilerlemek için en basitten başlayarak, önce evinde yuvanda bazı düzenlemeler yapmak isteyebilirsin. Hayatında alacağın önemli kararları ailenle paylaşabilir, belki ortak bir kararla yeni yoluna ilerleyebilirsin de. Burası kariyer evinin de karşısı olduğu için aslında kendinle ilgili vereceğin bu karar kariyerini de ilgilendiriyor olabilir, bu vesileyle yaşamın, evin, yuvan değişebilir. 

Evet sevgili Başak ve özellikle Yükselen Başak, kendini daha da ileri taşımak için bu ay çok önemli bir mihenk taşı, umarım şahane başlangıçlar yaparsın.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli günleri orada konuşacağız! Aralık'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Bu ay parayı en çok sen konuşacaksın Terazi!

Hoş geldin Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi;

Canım Terazi, biliyorum kendinle uğraşmaktan öyle yoruldun ki son 1 2 aydır, ilişkilerin, kendi benliğin, kendini ortaya koyamayışların, tahammül ettiğin, ses çıkarmadığın, seni çok zorlayan birçok konu yüzünden biraz zorlu bir dönemden geçtin değil mi? Artık bitti, Retro Merkür’ü bünyende ağırlamanın verdiği zorluk, Mars’ın seni yorması, Güneş’in bunları iyice ortaya koyup sana fark ettirene kadar uğraşması hep bitti. Artık kendi değerini verme, kaynaklarını koruma, güvende hissetme, bunun için de para kazanma zamanı, zira bu ayla birlikte önümüzdeki 1.5 sene boyunca gökyüzü sana diyecek ki “daha çok para kazanalım mı?” 🤑 Üstelik fırsat da getirecek, ama biraz bizim de mücadele etmemiz gerek. Kasım ayının ilk 20 gününde özellikle odağın ciddi ciddi para ve değerlerin, en önemlisi de kendi değerin.

4 Kasım’da Akrep burcunda bir Yeni Ay yaşayacağız, burada Güneş ve Ay’a bir de Mars eşlik ediyor, bu da demek oluyor ki bu yeni ayda gündemin kesinlikle para, çünkü burası senin para, maddi kaynaklar, sahip olduklarını temsil eden ev. Mars da burada olunca bunun için bir mücadele de söz konusu sevgili Terazi ve özellikle de Yükselen Terazi, kendi değerlerine sahip çıkmak için yeni bir kaynak bulman mümkün, para kaynaklarını artırmak için belki ek bazı işler de alabilirsin çünkü bütün mücadelen burada güvende olmak üzerine. Burası aynı zamanda güvende hissetmek ve kendi değerimizi vermekle de alakalı bir ev, en somut haliyle paramız olduğunda güvende hissettiğimiz için buraya para evi diyoruz ama kendi değerimizi vermek, kendimizi değerli hissetmek için bazen para da yetmez, bunun için kendimizin de o değeri inşa etmesi gerekir. Bunun yolu belki kendimize özgü yeteneklerimizi fark etmektir, kendimizi değerli hissedebilmek için de mücadele etmek gerekir, bir Terazi olarak en son düşündüğün şey kendin oluyor genelde, işte bu yeni ay burada aslında kendin için de mücadele etmeni, hatta değerini kendi üzerinden biçmeni istiyor, mücadelen de bunun üzerine olsun istiyor. 5 Kasım’da Merkür de bu alana gelecek ve zihnini zaten bu konulara yönlendirecek, daha çok para kazanman için çalışmanı isteyecek, kendini güvende hissetmek için yollar bulmanı isteyecek. Aynı tarihlerde Venüs de Oğlak burcuna geçiyor, bu kararların yaşam alanında da güzellikler getirecek diyor sana, uzun zamandır aradığın huzuru sana yaşam alanın, evin, yuvan verecek, kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak ailen, evin, yuvan. Burası kariyer evinin karşısında olduğu için ve gündemin de para olduğu için belki de maddi kaynaklarını artırabilecek olman da sana evinde en azından rahat bir nefes aldırabilir.

Gelelim şimdi bu ayın temel gündemi olan Boğa burcunda Ay Tutulması’na, başında da söylemiştim bu ay ve önümüzdeki uzunca bir süre gündemin para olacak diye, bu tutulma da yine para ve maddi kaynaklar haneni hareketlendiriyor. Evli bir yükselen Terazi isen, eşinle ortak kaynaklarınızda veya eşinin maddi kaynaklarında bir karara varma, netleşme söz konusu olabilir. Bu senin dışarıdan elde ettiğin gelirleri de temsil ediyor, ay tutulmaları desibeli yüksek dolunaylardır, yani tamamlanma, netlik, final, sonuç etkisi taşır, zaten kendi maddi kaynaklarınla ilgili olan hanen de hareketli, hepsini bir araya getirdiğimizde ben daha çok yaptığın iş, kariyer konularınla ilgili de bir karara varabileceğini söyleyebilirim bu tutulmayla. Belki bu işini değiştirmek ve oradan alacağın parayı alıp gitmek olarak da çalışabilir, seni uzun zamandır zorlayan, boşu boşuna belki de tahammül ettiğin, psikolojini yoran konuları kestirip atman da mümkün, çünkü bu tutulma baya net, affı pek olmayan bir tutulma. Bu vesileyle de artık içinde şişip “yeter” dediğin krizleri sonlandırıp yeni bir yola geçebilirsin. Malum ben finalleri final olarak görmem, çünkü bir şey bitiyorsa yeni bir şey başlar, üstelik bu tutulma dolunay tesirli olsa da Boğa – Akrep tutulmalarının da ilki, yani bir şeyi bitirse de yeni bir şey başlatacak artık, yeni bir döngü, ağırlıklı olarak da maddi kaynaklar, güvende hissetme, kendi değerlerin, sahip olduklarınla ilgili bazı dönüşümlerin işaretçisi, bu ay bunların ilk işaretini verecek.

21 Kasım’da Güneş, 24 Kasım’da da Merkür Yay burcuna geçiş yapıyor, bu da biraz iletişim konularını, yakın çevreni, zihnini meşgul edecek bir geçiş, bazı kararlar alacağın bir sürece girebilirsin, bu sana belki yepyeni bir eğitim kapısı açabilir, yakın çevrene dahil edeceğin bazı kişiler, yeni tanıştığın insanlar sana bazı fırsatlar sunabilir, görüşmelerin, konuşmaların, haberlerin yoğunlaşmaya başlayacağı bir sürecin işaretçisi. Kardeşlerin varsa onlarla ilgili de bazı haberler alabilirsin veya sen yakın çevrenle kendinle ilgili aldığın önemli kararları paylaşabilirsin.

Evet sevgili Terazi ve Yükselen Terazi, bol bol paranın, maddiyatın ve kendi değerinin ön plana çıktığı özel bir aya giriyoruz. Umarım şahane kararlar alır, güzel haberler verirsin bize..

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli günleri orada konuşacağız! Aralık'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Bu ay yepyeni bir sen doğuyor Akrep!

Hoş geldin Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep;

Canım Akrep, bu ay seni bol bol konuşacağız, kulakların bol bol çınlayacak zira sendeki gezegen kümelenmesi hepimizi etkileyecek, tabii en çok da seni. Bir de karşıt burcunda bir tutulma var, yani öyle bir ay ki neredeyse her günü hareketli senin için. Ama sen zaten seversin hareketi, dönüşümü, yeter ki bir kriz olsun da sen git onu çöz, hatta kendini bırak herkesin krizini çöz. Bu ay yönetici gezegenin Mars’ı konuk etmeye başladın, Merkür de geliyor peşine, üstelik bir de Kasım ayının hemen başında senin burcunda bir yeni ay var, kendinle birlikte hepimizi dönüştüreceksin bu yeni ayla.

4 Kasım’da Akrep burcunda yani senin burcunda yaşanacak bir Yeni Ay var sevgili Akrep ve Yükselen Akrep, bu da başlı başına zaten yepyeni bir sen demek. Bu yeni aya bir de Mars eşlik ediyor, Uranüs – Satürn’den de karesi var, meali şu, oldukça dönüşümlü ve yepyeni bir sen doğuyor bu ay sevgili Akrep. Artık sana hizmet etmeyen her şeyi gerinde bırakıp yepyeni bir sayfa açacaksın. Esip gürleyebilirsin, yepyeni bir karar alabilirsin, bu her türlü konuya dahil, yeni bir kariyer yolu, yeni bir ilişki, yeni bir ev, yani hayatında kilit olan ve uzun zamandır da devam edip bir oh dedirtmeyen o kriz neredeyse o alanda bir yenilenme söz konusu bu yeni ayla, hem de çok hızlı ve ani bir yenilenme. Mars senin gezegenin olduğu için zaten aşırı güçlü burada, kendine güvenini de çok artıracak bir tesiri var, hızına da hız katacak, burada sadece sana bu güçlü Mars’ı sağduyulu kullanmanı önereceğim, öfkeyle kalkışma bir işe, biliyorum içine atmaktan yıldın ama ne olur o güzel vicdanını koru, kendin için en hayırlısını yap, günün sonunda öfkeyle, kavgayla attığın adım sana yarasa da biliyorum ki pişman olacaksın başkalarını kırdığına. Bu kısma dikkat, kendini yenile ama yıkmadan, yakmadan, sen kendi yolunda git. Bu yeni ay senin burcunda, yani direkt olarak seni ilgilendiriyor sen boş ver başkalarını, kendin için yap ne yapacaksan. Zaten 5 Kasım’da Merkür de senin burcuna geliyor, diyor ki “biraz kendini düşün”, kendi kararlarını kendin için vereceğin, hatta baya bize önemli kararlarını da söyleyeceğin bir ay bu ay, seni müthiş yenileyecek. Bir de yine aynı tarihte yani 5 Kasım’da Venüs de Oğlak burcuna giriyor, yani sana kırma dökme dedim ama zaten buradaki Venüs seni yumuşatır, tatlı dille, diplomasiyle, çok güzel iletişimlerle sana büyük fırsatlar getirir bu Venüs Oğlak geçişi, çok güzel haberler de getirecek aynı zamanda. Sen gönlünü ferah tut, zaten senin dönemin başlıyor. 

Gelelim en civcivli bölüme 💃 Bu ay 19 Kasım’da Boğa Burcunda bir Ay Tutulması yaşayacağız, burası senin karşıt evin bu 1, ay düğümlerinin Boğa – Akrep aksına geçiyor olmasıyla beraber de önümüzdeki 1.5 yıl tutulmaların bir kısmına eşlik etmeye başlıyorsun bu da 2. Yani senin dönemin başlıyor derken aslında baya da ciddiyim, kendin, benliğin, hayat amacın, ilişkilerin, diğerleriyle iletişimin, yani birçok şey artık değişiyor sevgili Akrep, bu Boğa tutulması da bunun ilk işaretçisi. Ay tutulmaları şiddetli dolunaylardır, yani çok ciddi biçimde sonlanma, final, dönüşüm, netlik, aydınlık demektir. Öncelikle şayet ne olduğu belli olmayan, seni krizlerden krizlere sürükleyen, çoktan çürümüş, artık sürükleye sürükleye giden bir ilişkin varsa, ve sen bunun sana çılgın gibi zarar verdiğini bile bile hala ısrarla devam ettiriyorsan bu tutulma bunu sana bıraktırır. Bunun kararını da sen verirsin zaten, çünkü artık kendini ortaya koyma, kendini gösterme, biraz daha kendini düşünme dönemin başlıyor sevgili Akrep, kağıt kesiği gibi, görünmese de ciddi ciddi yakıp geçen ilişkiler artık hayatında olmayacak bunu bil, kendin için en doğrusunun bu olduğunu da bil. Hayatında biri yoksa da böyle bu, yani ilişkilere bakış açını çok değiştirecek bir döneme giriyoruz. Şayet 15 Kasım sonrası doğumlu bir Akrep isen veya yükselen derecen 22 – 29 derece arasındaysa, yine bu dereceler arasında da Boğa – Akrep aksında bir gezegenin varsa net bir şekilde bu tutulmada fitili yakarsın. Ha hayatında biri yoktur, seni gerçekten dönüştürecek ve tüm bakış açını değiştirecek birini de getirebilir bu tutulma, zira ne kadar sonlanma enerjisinde olsa da Boğa – Akrep tutulmalarının da ilki olduğu için sonlanma kadar başlangıç enerjisi de var. Yani ya dönüşeceğiz, ya dönüşeceğiz sevgili Akrep kardeşim 👊🏻

21 Kasım’da Güneş, 24 Kasım’da da Merkür Yay burcuna geçiyor, bu da demek oluyor ki biraz para konuşmaya başlıyorsun ayın son haftasında. Daha çok para kazanmak için yeni yollar bulabilirsin, cüzdanın dolabilir, yeni görüşmeler yaparak maddi kaynakları çoğaltmanın yollarını da bulabilirsin, ortalama 1 ay boyunca odağın maddi kaynaklarında ve kendi değerlerinde, onları korumak, çoğaltmak için biraz çaba sarf edeceksin demek ki.

Evet Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep, gördüğün gibi Kasım gibi Kasım açıkçası senin için :) Seni yepyeni bir sen yapacak çok güzel bir ay bu, gücünün tadını çıkar bu ay.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli günleri orada konuşacağız! Aralık'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Hayatını düzene koyuyorsun Yay!

Hoş geldin Sevgili Yay ve Yükselen Yay;

Bu ayın 21’ine yani Güneş senin burcuna geçene kadar bir miktar dönüşüm, değişim sürecinden geçeceğiz sevgili Yay ve Yükselen Yay, zira Akrep burcunda epey bir olay var, karşıt burcu Boğa’da da bir tutulma var ki hepimizin yaşam yolunu değiştirecek, sana da hiç ummadığın iş kapıları, yeni bir meslek seçimi, günlük rutinlerinde yepyeni bir düzen getirebilir. 

4 Kasım’da Akrep burcunda bir yeni ay var, bu yeni aya Mars da eşlik ediyor, üstüne bir de Merkür bu alana geçecek. Bu da senin özellikle bilinçaltında bir yenilenme, derinlere attığın birçok konunun yüzeye çıkması ve dönüşümü çağırması olarak sana sirayet edecek, zira 12. Evin olan derinlerinde gerçekleşen bir serüven bu. Mars burada zaten biraz uykularını bölmüş, kendinden kaçtığın birçok şeyle seni savaşa zorlamış olabilir. Nedensiz bir huzursuzluk, iç dünyanda belli bir savaş yaşatıyor olabilir, yalnız değilsin sevgili Yükselen Yay'daşım, ancak buradaki Yeni Ay işte neyden kaçıyorsan onu görünür yapmaya geliyor. Hatta burada bir iyileşme de sağlıyor, seni kendinle yüzleştirerek artık dönüş ve yenilen istiyor aslında. Neyden korkuyorsun bir süredir, neyi içine attın da olmadık yerlerde ben burdayım diyor işte onu bulacaksın, bu yüzleşme de sana gerçekten şifa enerjisi verecek. Bununla beraber yeni ayın ardından 5 Kasım’da buraya Merkür’ün de gelmesi senden gizli olan bazı şeyleri duymanı da sağlayacak, sırlar açığa çıkabilir zira Akrep demek sır demek, giz demek, kendine ait sırların varsa buna da dikkat derim sevgili Yay, bazıları kendinden bile sakladıkların olabilir. Arkandan dönen dolaplar da gün yüzünde, zaten sen Jüpiter’in çocuğusun sana kim oyun oynarsa oynasın haberin olur. Aynı tarihlerde yani 5 Kasım’da Venüs de Oğlak burcuna geçiyor ve sana biraz para getiriyor sevgili Yay, hatta belki yeni bir iş fırsatı da getirebilir, para kaynağını artıracak bir yol çıkarabilir karşına zira bunun peşinden iş, meslek, çalışma hanende ezber bozan bir ay tutulması var.

19 Kasım’da Boğa burcunda bir ay tutulması yaşayacağız, bu senin iş hayatında ciddi bir dönüşümün habercisi, özellikle de uzun zamandır yapmaya çalıştığın ama fırsat bulamadığın, hatta günü geceni birbirine kattığın ve düzenini bozduğun bir dönem içindeysen buraya bu tutulma faydalıyı zararlıyı ayırt etme konusunda bir düzen getirecektir. Sana kriz yaşatan çalışma koşulları, şayet sen ısrarla devam ettirmenin peşindeysen bu tutulmayla senden bir karar bekleyecek. Zaten burada uzun zamandır Uranüs var, 2019’dan bu yana sular zaman zaman bulanıyor, şimdi bu tutulmanın da burada olması belki de o dengeyi bulman için nelerden fedakarlık etmen gerektiğini gösterecek sana. Ay tutulmaları desibeli yüksek dolunaylardır, final, netleşme, aydınlanma, sonuç getirir hayatlarımıza, her sonuçlanan konu da beraberinde bir başlangıç enerjisi taşır, bazen bazı şeyleri bitirmeden yeni sayfalar açamayız. İşte bu tutulma özellikle iş, meslek, çalışma konularında seni bunaltan ve dengeni bozan her ne ise görünür yapacak ve onu çözmeni isteyecek. Belki yepyeni bir yola da girebilirsin, sonuçta Venüs de zaten para evinde ziyaretteyken sana daha farklı ve güzel maddi kaynaklar elde edebileceğin yollar getirebilir, iyi düşünüp doğru adımlar atarak önümüzdeki 1.5 sene içinde hayatında dengesi bozulan her şeye düzen getireceksin, bunların başında da işin ve çalışma koşulların var. 

21 Kasım’da Güneş Yay burcuna geçiyor, şayet bir Güneş Yay olarak okuyorsan sana çok mutlu seneler dilerim, doğum günün kutlu olsun şimdiden! 🎉 24’ünde de Merkür’ü burcunda ağırlamaya başlayacaksın, bu da demek oluyor ki 21’inden itibaren odağın kendinsin. Kendini ortaya koymak, kendinle ilgili haberler duyurmak, odağına kendini ve yaşam amacını almak, yolunu belirlemek önceliklerin arasında. Kendini daha çok ortaya koyacaksın, daha çok fark edileceksin, iletişiminle, dilinle, konuşmalarınla, kararlarınla baya seni konuşmaya başlayacağız sevgili Yay ve Yükselen Yay, Aralık’ta da zaten İkizler – Yay aksındaki tutulmaların vedasını yapacağız, hem de senin burcunda, bu da demek oluyor ki bir devri kapatıp yeni bir devri açmaya hazırlanıyorsun.

Evet sevgili Yay ve Yükselen Yay, gördüğün gibi bu ay önce hayatını düzene koymak için, sonra da kendi yolunu çizmek için çalışmalara başlıyorsun. Umarım şahane başlangıçlar yaptığın güzel bir ay olur. Tekrar mutlu seneler! 🎉

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli günleri orada konuşacağız! Aralık'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Geleceğini şekillendirmeye başlıyorsun Oğlak!

Hoş Geldin Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak;

Bu ay sana hem gelecek planların, hayallerin hem de aşk hayatınla ilgili çok ciddi dönüşümler, yenilikler, bomba gibi haberler getirecek baştan söyleyeyim sevgili Oğlak ve özellikle Yükselen Oğlak, zira Akrep burcunda bir gezegen kümeleşmesi var ki hepimizin hayatını dönüştürecek, bir de aşk evinde bir ay tutulması var ki bu da hem aşk hayatını, hem yeteneklerini, hem de kendini ortaya koyuş biçimini baştan aşağı dönüştürecek. 

4 Kasım’da Akrep burcunda bir yeni ay yaşayacağız, Mars da Akrep seyrine başlamış olduğundan bu yeni ayda epey aktif ve sana özellikle geleceğini ilgilendiren konularda ani, hızlı, dönüştürücü bazı kararlar almaya seni yönlendirecektir. Yepyeni bir idealle ve projeyle hayatına devam etmeye başlayabilirsin, şimdiki yaşadığın hayat planının içerisinde seni ileri gitmekten alıkoyan geçmiş alışkanlıklarını bırakmaya karar verebilirsin. Bazen en kestirme yolun bildiğimiz yol olduğunu düşünür, buna güvenir, artık eskise de aynı bildik yoldan gitmeye devam ederiz, ancak bir yan sokak belki çiçeklerle doludur, belki fırsatlarla doludur, aslında yapmak istediğimiz birçok şey bir yan sokakta bizi bekler, ama gitmeye cesaret edemeyiz. İşte bu yeni ayda Mars’ın da gücüyle kendini daha hırslı ve bir şeyleri dönüştürmeye hazır bulman ve o yolu tercih etmen mümkün. Şayet bir şeyler artık sana iyi gelmiyorsa, geleceğini göremiyorsan yeni ve farklı bir adım atma dürtün artabilir. Birden çok düşünmeden adım atmaktan bahsetmiyorum elbette, ancak artık sana hizmet etmeyen şeyleri de yavaş yavaş dönüştürmenin zamanı. Zira zaten bu önümüzdeki 1.5 sene boyunca biraz geleceğinde dönüşümler yaşayacak, belki kendini yeniden keşfedeceksin, bunun nasıl ilerleyeceğinin fragmanı da bu Kasım ayı işte. 5 Kasım’da Merkür de Akrep burcuna yani senin gelecek planların, sosyal çevrenin temsilcisi eve geliyor, yeni bir şeyler planlamaya bugünden başlayabilirsin, çünkü görünmeyeni görmeye başlayacaksın artık. Yine aynı tarihte yani 5 Kasım’da Venüs de senin burcuna geçiyor sevgili Oğlak, bu çok güzel, keyifli, sana iyi gelecek bir geçiş. Kendini yenilemek, aşk fırsatları yakalamak, daha sosyal ve hayattan daha çok keyif aldığın bir döneme geçmek için muazzam, yeteneklerini ve kendine özgü birçok özelliğini de bu geçişle fark edecek ve aynı zamanda da fark edileceksin zaten. 

Şimdi gelelim bu ayın en civcivli haberine, 19 Kasım’da Boğa burcunda bir ay tutulması yaşayacağız, bu tutulma aynı zamanda ay düğümlerinin değişeceğinin habercisi, önümüzdeki 1.5 sene boyunca artık tutulmalarımız Boğa – Akrep burçları eşliğinde gerçekleşecek. Ay tutulmaları şiddetli dolunay tesiri taşır, yani sonlanma, final, bitiş, netlik, karar aşamalarıdır. Bu güçlü tutulma senin 5. Evin olan aşk, flörtler, hobiler, yeteneklerin, kendini ortaya koyduğun sana özgü olan özelliklerini temsil eden evde gerçekleşiyor, her şeyden önce nereye gittiği belli olmayan, tadını kaçıran, hayattan keyif almanı engelleyen bir flörtün içindeysen gerçek yüzünü görüp hayatından çıkarabilirsin, çünkü bu tutulma ciddi bir sadeleşme sürecine sokacak hepimizi. Senin de karmakarışık ve huzurunu kaçıran konuları temizlemen için bir fırsat bu. Aynı zamanda burası yeteneklerimiz dedik, kendinde şimdiye kadar fark etmediğin yeteneklerini artık gizli alanlardan çıkarıp ortaya koymak ve hayatına dahil etmek için de müthiş, geleceğini şekillendirmek için kendini ortaya koymaya başlayabilirsin yavaş yavaş, hobi olarak gördüğün şeyler bir bakmışsın geleceğini şekillendirmiş, kendini ortaya koyman için sırada bekleyen bir özelliğin ben buradayım demiş ve seni diğerlerine tanıtmış, böyle de olabilir. Aynı zamanda evli bir yükselen Oğlak isen bu haneye bir çocuk kararı da getirebilir veya ebeveyn isen çocuğunla ilgili bir karar alabilirsin.

21 Kasım’da Güneş, 24 Kasım’da da Merkür Yay burcuna geçiyor sevgili Oğlak, bu da senin bilinçaltında bazı hareketlenmelerin habercisi, gizli kapaklı konuların açığa çıktığı, belki de kendinden gizlediğin, hani o kaçtığın, bilinçaltına gömdüğün konular var ya işte onlar görünür olup senden biraz farkındalık yaşamanı isteyebilir bu dönemde. Rüyaların coşabilir, bazı şeyleri daha iyi sezebilirsin, sezgilerin güçlenebilir, senden gizli konular açığa çıkabilir, belki sana gizli gizli düşmanlık besleyen insanların gerçek yüzlerini de görebilirsin alacağın haberlerle. Burası aynı zamanda 6. Evinin yani iş, meslek, günlük çalışma konuların, ortamınla da ilgili olan evin karşısında, bu da bazı iş konularını, belki düşündüğün ama hayata geçirmediğin bazı kararları almana vesile olabilir.

Evet sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak, bu ay geleceğin için ilk adımları attığın önemli bir ay, vereceğin kararlar hayatının sonrasını şekillendirmeye başlayacak. Umarım şahane kararlar aldığın güzel bir ay olur.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli günleri orada konuşacağız! Aralık'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Hayatını dönüştürmeye başlıyorsun Kova!

Hoş geldin Sevgili Kova ve Yükselen Kova;

Kasım ayında yaşayacağımız yoğun Akrep ve Boğa vurguları seni en çok kariyer ve yaşam alanlarında dönüşüme çağırıyor sevgili Kova ve özellikle Yükselen Kova, bu aslında pek de yeni bir şey sayılmaz senin için, zira Satürn’ü burcunda ağırlamaya başladığın 2020 Aralık ayından bu yana zaten kendi hayatını bir düzene koymak ve artık eski ve işine yaramayan konuları hayatından çıkarmakla meşgulsün. Bu Akrep ve Boğa tutulma döneminin başlamasıyla da hem kariyerin hem de evin, yaşam alanların yavaş yavaş dönüşüme uğrayacak.

4 Kasım’da Akrep burcunda bir yeni ay yaşayacağız, bu yeni aya Mars da eşlik ediyor, o da Akrep burcunda ve senin kariyer hanende gerçekleşiyor bu yeni ay, bu da ne demek, yepyeni bir kariyer yolu demek senin için. Buna çok ani karar verebilirsin, aniden kendini yeni bir yolda bulabilirsin, senin için miadı dolmuş birçok konuyu geride bırakıp kendin için bir karar almaya yönelik çok güçlü bir dürtü hissedeceksin bu yeni ayla. Burada dikkat etmen gereken bu kararın öfkeyle, hırçınlıkla alınmaması, Mars burada seni biraz hızlı karar aldırmaya yönlendirebilir, alacağın kararı iyice ölç tart, Akrep’in sezgilerini kullan burada, zaten o zaman doğru bir yola gireceğin kesin. Merkür de 5 Kasım’da Akrep burcuna geçerek sana yeni sözleşmeler, görüşmeler, imzalar getirebilir, bunlar çok ani ve beklenmedik yerlerden de olabilir. Zaten önümüzdeki dönemlerde de hayatının derinden dönüştüğüne şahit olacaksın. Yine aynı tarihte yani 5 Kasım’da Venüs Oğlak burcuna geçiyor, bu da bilinçaltında ve korkuya, kaygıya düştüğün konularda sana biraz huzur getirecektir. Aynı zamanda burası gizli bir alan olduğu için gizli saklı aşk meseleleri de gelebilir gündemine, herkesten gizlediğin bir kara sevda veya gizli gizli konuştuğun ama su yüzüne çıkmayan bir aşk gelebilir hayatına, dikkatli ol da sen sonra işler sarpa sarmasın :p

Şimdi gelelim bu ayın en önemli gündemi Boğa burcunda Ay Tutulması’na, 19 Kasım’da gerçekleşecek bu tutulma senin ev, yuva, yaşam alanı, aile temalarını tetikleyecek. Ay tutulmaları desibeli yüksek dolunaylar gibi tesir eder, yani sonlanma, netleşme, bir nokta koyma, bitiş, bir karar aşaması getirir hayatımıza. Senin 4. Evin olan ev, yuva yaşamında da bir sonlanmaya işaret etmekte, belki evini değiştirebilirsin, taşınabilirsin, belki ailenle beraber yaşıyorsan artık ayrılmaya karar verebilirsin, kendini güvende hissetmek için bir adım atabilirsin, bunun için de bazı şeyleri bitirmen gerekebilir. Çünkü burası ev, aile, yuva alanı olduğu kadar kendimize sakladığımız korunaklı, güvenli dediğimiz yer aynı zamanda, yani seni korkutan, kaygılandıran ve güvende hissettirmeyen şey her ne ise bunu da görünür hale getirecektir, bunun için bir adım attıracaktır, kendine yeni bir “alan” kurmanı sağlayacaktır. Burası aynı zamanda kariyer evinin de tam karşısında olduğu için odağın her ikisinde de olacak, belki yeni kariyer planın için evini, yaşadığın şehri değiştirmen gerekecek, belki başka bir yerde yaşamak için kariyerini değiştirmen gerekecek, demem o ki hayatında önemli değişim ve dönüşümlerin fitili bu ay yaşanacak tutulmayla yakılıyor sevgili Kova ve Yükselen Kova. Çünkü artık tutulmalar önümüzdeki 1.5 sene boyunca kariyer ve yaşam alanı evlerini tetikleyecek, buralarda miadı dolmuş ve artık değişmesi gereken hiçbir şeye de müsaade etmeyecek. Bu gerçek bir dönüşüm ve yenilenme senin için.

21 Kasım’da Güneş, 24 Kasım’da da Merkür Yay burcuna geçiyor sevgili Kova, bu da senin gelecek planların, ideallerin, projelerin, sosyal ortamını temsil eden evde yani 11. Evini hareketlendirecek. Bir yandan hayatın değişime giderken bir yandan geleceğini de planlamaya başlıyorsun bu süreçte, yeni ve farklı insanlarla tanışabilirsin, sosyal çevren çok genişleyebilir, bu tanıştığın insanlar da senin ufkunu açıp geleceğinle ilgili bazı plan, projeleri kafanda canlandırmana vesile olabilir. Hatta seni heyecanlandıracak ve daha umutlu olmanı sağlayacak görüşmeler yapabilirsin bu süreçte, güzel verimli bir dönem bu. Hatta Aralık ayında İkizler – Yay aksındaki son güneş tutulmasını da bu evde yaşayacağın için, bu ayın sonlarından itibaren yavaş yavaş gözünde bazı planlar netleşmeye başlayacaktır.

Evet sevgili Kova ve Yükselen kova, bu ay hayatını, kariyerini, yaşam alanını ve planlarını masaya yatırdığın önemli bir ay senin için. Umarım çok güzel kararlar aldığın şahane bir ay olur.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, hepsini zamanı geldiğinde orada da konuşacağız! Aralık'ta görüşmek üzere, şimdilik hoş kal!

Bulunduğun akvaryumdan artık çıkıyorsun Balık!

Hoş geldin Sevgili Balık ve Yükselen Balık,

Bu ay biraz zihnini bulandıran, biraz seni yeni kararlar almaya iten, bulunduğun kaptan çıkman için seni zorlayacak olan ama bu sayede de geliştiren özel bir ay sevgili Balık ve Yükselen Balık. Akrep burcunda gezegenler yoğunlukta, buraları hareketlendireceği için zaten seni yepyeni bir yola itecek güçlü bir enerji var, zira Akrep senin 9. Evini kesiyor, ruhsal olarak geliştirecek, sana yeni ufuklar açacak ve temposu yoğun bir ay. Uzun zamandır biraz sıkılmış hissedebilirsin, kendini bir kabın içerisinde sıkışmış ve yol bulmaya çalışır görebilirsin, işte bu Kasım ayı aslında sana kabından çıkmak için fırsatları da getirecek. 

4 Kasım’da Akrep burcunda bir yeni ay yaşayacağız, bu yeni aya Mars da Akrep burcunda eşlik ediyor, bu da aniden başlayacağın bir eğitim, hayata bakış açını birden değiştirecek bir yeni yol sunabilir sana. Bu bir yurtdışı fırsatı da olabilir, yepyeni bir eğitim de olabilir, sana yepyeni bir yol sunacak birisini de karşına çıkarabilir, özellikle ruhsal olarak seni dönüştürecek bir yeni ay bu, biraz ruh halini dalgalandırsa da çıkış yolunu görebilmek için fırsat da getirecek. Örneğin yaptığın, yazdığın, hayata geçmeye bekleyen bir projen varsa bunu yayınlayacak, ortaya koyacak bir yol bulabilirsin, fikirlerini daha fazla insanla paylaşıp genişlediğini hissedebilirsin, zira 5 Kasım’da Merkür de buraya gelerek bu konuları daha da gündemine getirecektir. Önemli biriyle tanışman, belki sosyal medya aracılığıyla kendine ait birçok fikri paylaşman mümkün, şayet bir eğitim düşüncen varsa, “şöyle bir şey denesem bana iyi gelecek aslında” dediğin bir konu varsa işte bu ay tam sırası, müthiş, muhakkak değerlendir. Aynı dönemlerde yani 5 Kasım’da Venüs de Oğlak burcuna geçerek zaten sosyal çevreni genişletecek, burası gelecek planları, idealler, çeşitli projeler, umutlarla alakalı bir ev ve buradan bir Venüs geçişi sana çok iyi gelecektir. Kendini geliştirmek için bu dönem gerçekten muazzam, artık sıkışıp kaldığın eski rutinleri yenileme dönemi senin için. 

19 Kasım’da Boğa burcunda bir ay tutulması yaşayacağız, yine bu bahsettiğim konularla da oldukça bağlantılı. Ay tutulmaları desibeli yüksek dolunaylar gibi tesir ederler, yani bir final getirir, sonlanma, bitiş, aydınlanma, netlik, karar demektir, artık tamamlanmadır. Senin zihnin, düşüncelerin, iletişimin, alacağın eğitimlerle alakalı bir evde gerçekleşiyor bu tutulma, yani yeni ayla farkına vardığın bazı konularla ilgili seni durduran şeyleri hayatından çıkarman ve nokta koyman için bir işaret fişeği bu tutulma, belki yakın çevrenle ilgili bazı final kararları da alabilirsin, çok sürüncemede kalmış konuları artık netleştirebilirsin, özellikle de zihninde birçok şeye nokta koyma dönemi bu dönem. Önümüzdeki 1,5 yıl boyunca bu eğitim, öğrenim, ruhsal olarak iyileşme konuları hep hayatında olacak artık zira ay düğümleri Boğa – Akrep aksına geçiyor, bu vesileyle de tutulmaları hep buralarda yaşayacağız. Kendin için atacağın adımlar, kendin için yapacağın bir final kararı devamında bir başlangıç da getirecek sana, zira bu bir dolunay tesiri olsa da bünyesinde başlangıç enerjisi de var çünkü Boğa – Akrep tutulmalarının ilki bu tutulma. Zaten bir şeyleri sonlandırmak demek yeni bir kapı açmak demektir, bu da senin zihnen yenilendiğinin, artık dönüştüğünün işareti. Seni zehirleyen düşüncelerden, iletişimlerden, belki yolun engel olduğunu düşündüğün kişilerden uzaklaşma dönemi bu dönem. 

21 Kasım’da Güneş, 24 Kasım’da da Merkür Yay burcuna geçiyor, bu da senin kariyer evin olan 10. Evin gündemini baya meşgul edeceğini söylüyor bize, burası tepe noktası, kendini diğer insanlara tanıttığın yer, Güneş buradan geçince seni haliyle çok parlatacaktır, özellikle kariyerinle ilgili diğer insanlara göstermek istediğin bir şeyler varsa, kendini ortaya koymak istediğin şeyler varsa bu dönem oldukça önemli senin için. Yeni bir yol için anlaşmalar, sözleşmeler, görüşmeler yapabilirsin, ön plana çıkmanı sağlayacak kişilerle tanışabilirsin, ayrıca Aralık ayında burada bir Güneş Tutulması olacak ve bu İkizler - Yay aksının son tutulması, belli ki yaklaşık 1,5 senedir zaten kariyerinle ilgili bazı önemli dönüşümlerden geçtin, işte şimdi nihai kararı verip yeni bir başlangıç dönemine doğru ilerlediğini söylüyor bu Yay dönemi. Bu nedenle de bu Kasım ayı senin için oldukça önemli.

Evet Sevgili Balık ve özellikle Yükselen Balık, kendini geliştirmek için dur durak bilmeyeceğin, oldukça yoğun ve mistik enerjisi yüksek bir ay bu ay, seni önce içsel olarak yenileyecek. Umarım şahane kararlar aldığın güzel bir Kasım geçirirsin.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, hepsini zamanı geldiğinde orada da konuşacağız! Aralık'ta görüşmek üzere, şimdilik hoş kal!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
148
70
19
14
13
13
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın