Görüş Bildir
Haberler
TV
Yeni Sezona Büyük Umutlarla Başlayıp Reytinglerde Aldığı Düşük Oranlar Yüzünden Erken Final Yapan Diziler

Yeni Sezona Büyük Umutlarla Başlayıp Reytinglerde Aldığı Düşük Oranlar Yüzünden Erken Final Yapan Diziler

Dizi sektörü soğuk, reytingler acımasız... Eğer bir dizi yapıyorsanız kadrosuna ne kadar çok usta isim doldurursanız doldurun, ne kadar farklı bir senaryo hazırlarsanız hazırlayın reytinglerde beklenilen oranı alamazsanız fazla bir vaktiniz kalmaz. Biz de bugün sizler için 2021-2022 sezonunda beklenilen reytingi alamayıp erkenden final yapan dizileri derledik!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kaderimin Oyunu - Star TV

Kaderimin Oyunu - Star TV

Erken final sayılır mı bilemiyoruz ama Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak'ın başrollerinde yer aldığı Kaderimin Oyunu dizisi, ikinci sezona devam edeceği düşünülse de reyting düşüklüğü nedeniyle yayınlanacak 26. bölümü ile final yapacak.

Annemizi Saklarken - Star TV

Annemizi Saklarken - Star TV

Kutsi ve Hande Doğandemir'i bir araya getiren Annemizi Saklarken dizisi reytinglerde istediğini alamadı ve 8. bölümü ile ekranlara veda etti.

Kanunsuz Topraklar - Fox TV

Kanunsuz Topraklar - Fox TV

Uğur Güneş, Esra Bilgiç ve Necip Memilli gibi başarılı isimlerin yer aldığı Kanunsuz Topraklar dizisi, yüksek maliyetini karşılamayan reyting oranları yüzünden 16 bölümüyle final yaptı.

Elkızı - Fox TV

Elkızı - Fox TV

Sevda Erginci, Perihan Savaş ve İsmail Ege Şaşmaz gibi başarılı isimleri bir araya getiren Elkızı dizisi, şiddet sahneleriyle gündem olmuştu. Reytinglerde de başarılı olamayınca 10. bölümde ekranlara veda etti.

Son Nefesime Kadar - Fox TV

Son Nefesime Kadar - Fox TV

Nurgül Yeşilçay ve Emre Kınay'ın ekranlara döndüğü, İpek Filiz Yazıcı ve Emre Bey gibi genç isimlerin yer aldığı The Valley dizisinden uyarlanan Son Nefesime Kadar dizisi beklentinin altında kaldı ve 5. bölümde ekranlara veda etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Adı Sevgi - ATV

Adı Sevgi - ATV

Yunus Emre Yıldırımer ve Gizem Güneş'in yer aldığı, kadına şiddet ve çocuk gelin konularını işlemesiyle dikkat çeken Adı Sevgi dizisi, reytinglerde istenilen oranı alamadı ve 11. bölümü ile ekranlara veda etti.

Üç Kuruş - Show TV

Üç Kuruş - Show TV

Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Aslıhan Malbora ve Nesrin Cavadzade'nin başrollerinde yer aldığı Üç Kuruş dizisi, İçerde ve Çukur serisinin devamı olmasıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Reytinglerde düşüş başlayan dizi, zaman atlaması yapsa da son çırpınışlar fayda etmedi ve birkaç sezon devam edeceği düşünülmesine rağmen 28. bölümü ile ekranlara veda edecek.

Oğlum - Show TV

Oğlum - Show TV

Nihal Yalçın, Timur Acar, Songül Öden ve Feyyaz Duman'ın başrollerinde yer aldığı Oğlum dizisi, farklı ve duygu yüklü senaryosu ile dikkat çekmişti. Her ne kadar dikkat çekici bir iş olsa da düşük reyting sebebi ile 12. bölümünün yayınlanmasının ardından ekranlara veda etti.

Gülümse Kaderine - Fox TV

Gülümse Kaderine - Fox TV

Bahar Şahin, Sude Zülal Güler, Mine Tugay, Erkan Meriç ve Doğan Bayraktar'ın yer aldığı Gülümse Kaderine dizisi büyük umutlarla başlasa da oldukça düşük reyting oranına sahip olup 5. bölümü ile ekranlara veda etti.

Hakim - ATV

Hakim - ATV

Oyuncu kadrosunun bu işlerde pek önemi olmadığının en büyük örneği olan Erdal Beşikçioğlu, Yurdaer Okur, Uğur Yücel, Hasibe Eren, Ebru Özkan, Seda Akman, Gülsen Tuncer, Fatih Berk Şahin ve Eslem Akar'ın yer aldığı Hakim dizisinin, düşük reyting nedeniyle final yapacağı konuşulmaya başlandı.

Onlar biterken yerine hangi diziler gelecekmiş bakalım 👇🏻

Bu içerikler de dikkatinizi çekebilir 👇🏻

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
9
3
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın