Görüş Bildir
Haberler
Yeni NFS'nin İlk Oynanış Videosu Yayınlandı

Yeni NFS'nin İlk Oynanış Videosu Yayınlandı

ATKN
16.06.2015 - 10:11
İçeriğin Devamı Aşağıda

Duyurulduğu günden bu yana merakla beklenen ve özenle E3 2015 konferansına saklanan yeni Need for Speed oyununun ilk oynanış videosu ve çıkış tarihi yayınlandı.

Electronic Arts'ın önde gelen oyun serilerinden biri olan ve serininson oyunuyla birlikte eski başarılı günlerinden uzaklaşan Need for Speed, küllerinden doğmaya hazırlanıyor. 

Duyurulduğu günden bu yana ayrı bir ilgi uyandıran ve konu edindiği sokakyarışı temasıyla heyecan uyandıran yeni yapım bilindiği üzere sadece Need for Speed adıyla piyasaya sürülecek. E3 2015 konferansına kadar sadece birkaç görseliyle yetinebildiğimiz oyun için Electronic Arts gerçekleştirdiği sunumla bir fragman, bir de oynanış videosu yayınladı.

Yayınlanan oynanış görüntülerine baktığımızda özellikle muhteşem grafikkalitesiyle dikkatleri üzerine çeken yapım, sokak yarışlarının vazgeçilmezi olan modifiye ögesiyle de ön plana çıkıyor. Yapımcı ekibin açıklamalarına göre yeni Need for Speed, bir önceki oyun Rivals'in iki katı büyüklüğünde harita bulunduracak ve NFS oyunları arasında en geniş modifiye havuzuna sahip olan oyun olacak.

Videoların yanı sıra kesin olarak çıkış tarihi verilen Need for Speed PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için 3 Kasım'da çıkışını gerçekleştirecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0