Görüş Bildir
Haberler
Yeni Bir Şampiyon mu Doğuyor? 15 Yaşındaki Cori Gauff, Wimbledon'da 5 Şampiyonluğu Olan Venus Williams'ı Eledi

etiket Yeni Bir Şampiyon mu Doğuyor? 15 Yaşındaki Cori Gauff, Wimbledon'da 5 Şampiyonluğu Olan Venus Williams'ı Eledi

FreiGeist
02.07.2019 - 09:36

Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'ın ilk günü, tarihe geçen bir karşılaşmaya sahne oldu. 15 yaşındaki Cori Gauff, Wimbledon'da 5 şampiyonluğu bulunan 39 yaşındaki Venus Williams'ı eledi. Williams kardeşlerin idolü olduğunu belirten Gauff, 'Hayalimdeki eşleşmeydi, kazanabildiğim için çok mutluyum' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen çim kort turnuvasının ilk gün maçları tamamlandı. 

Birçok favori tenisçi, 2019 Wimbledon'a ilk turda veda etti.

Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'ın ilk gününde, tek kadınlarda 2 numaralı seribaşı Naomi Osaka, tek erkeklerde ise 6 numaralı seribaşı Alexander Zverev ve 7 numaralı seribaşı Stefanos Tsitsipas elendi.

Günün en ilginç maçı, 15 yaşındaki Cori Gauff ile Wimbledon'da 5 şampiyonluğu bulunan 39 yaşındaki Venus Williams arasında oynandı.

Açık dönemde Wimbledon elemelerini geçerek ana tabloya kalan en genç tenisçi olan Gauff, 6-4'lük setlerle sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Kazandığı toplam yedi Grand Slam zaferinin dördünü Gauff henüz doğmadan kazanan Williams'ın iki de Wimbledon şampiyonluğu bulunuyor.

Kazandığı toplam yedi Grand Slam zaferinin dördünü Gauff henüz doğmadan kazanan Williams'ın iki de Wimbledon şampiyonluğu bulunuyor.
İçeriğin Devamı Aşağıda

ABD'li genç tenisçi, maçın ardından gözyaşlarını tutamadı.

ABD'li genç tenisçi, maçın ardından gözyaşlarını tutamadı.

Dünya 313'üncüsü Gauff, 1996 ABD Açık'ta bunu başaran Anna Kournikova'dan beri grand slam turnuvasında maç kazanan en genç kadın tenisçi oldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
321
81
16
3
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mr.Hate

Bir Çin atasözü der ki; deneyim/tecrübe gençliğin gücünden korkmalıdır...

Kemal Demir

Williams kendi gençliğine yenilmiş resmen :)

Viyol10sel

Bu kızın en çok grand slam kazanan kadın tenisçi olacağı günleri de görecekmişiz gibi hissettim ve umarım öyle olur. Çok güzel görüntüler tarihi anlar...