Görüş Bildir
Haberler
Yemek Yerken İyi Gider! YouTube Üzerinden Rahatlıkla İzleyebileceğiniz En İyi Kısa Filmler

Yemek Yerken İyi Gider! YouTube Üzerinden Rahatlıkla İzleyebileceğiniz En İyi Kısa Filmler

'YouTube'dan film izle' internette en çok aranan şeylerden biri olabilir. Peki, size YouTube'da yer alan bazı kısa filmlerin olduğunu söylesek! İşte Disney yapımından ödüllü kısa filmlere kadar uzanan YouTube'dan izleyebileceğiniz kısa metrajlı filmler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Paperman

Bir ofis çalışanı hayallerinin kızıyla tanışır ve dikkatini çekmek için kağıttan bir uçak kullanır.

2. Validation

2. Validation

Müşterileriyle farklı bir ilişkisi olan bir park görevlisi hakkındaki masalsı filmde bu görevli hem ücretsiz park yeri hem de ücretsiz iltifatlar dağıtıyor.

3. Harvie Krumpet

3. Harvie Krumpet

Harvie Krumpet, Tourette Sendromu olan, kronik şanssızlıktan muzdarip, önemsiz işlere takıntılı ve boynuna asılı bir 'fakts' kitabı olan bir adamın tuhaf biyografisini anlatıyor.

4. Tall Enough

İçeriğin Devamı Aşağıda

Filmde farklı ırklardan bir çift, Brooklyn'de sakin bir Cumartesi gününde ilişkilerini keşfediyor.

5. Wasp

5. Wasp

Zoë, dört çocuğuyla birlikte Dartford'da yaşayan bekar bir annedir. Fakirdir ve yiyecek almaya gücü yetmez. Bir gün eski erkek arkadaşı yanından geçer ve ondan onunla randevuya çıkmasını ister. Onunla çıkmak istemediğinden korktuğu için yalan söyler ve ona sadece çocuklara bakıcılık yaptığını uydurur. Bu onun yıllar sonra ilk randevusu olacaktır.

6. Bombshell

On yaşındaki genç Daisy elbiselerden nefret eder. Kardeşi Jude'un bol kıyafetlerini daha çok tercih eder. En sevdiği ojeyse siyah bir Sharpie kalemdir. 4 Temmuz günü anneleri randevuya çıkarken televizyonda havai fişek izlemek için yalnız kalırlar ancak onlardan daha büyük gençler olan Hunter ve Ryan, kardeşleri şakalar, belalar ve ahlaki bir ikilemle dolu bir gece için evin dışına çeker.

7. I Feel Stupid

7. I Feel Stupid

Bir genç kızın ergenlik hayatının garip cinsel içerikli sessizliğine hoş geldiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

8. Sing

8. Sing

Zsofi yeni okuluna uyum sağlamakta zorlanır ve okulun ünlü korosunda şarkı söylemek onun tek tesellisidir. Ancak koroyu yöneten öğretmen, herkesin düşündüğü ilham verici öğretmen olmayabilir. Acı gerçeği ortaya çıkarmak Zsofi ve yeni arkadaşı Liza'ya kalacaktır.

9. Small Deaths

Film, genç bir kızın hayatında, onda kalp kırıklığı yaratan üç olayı yakalar.

10. The Life of Death

10. The Life of Death

Ölümün vücut bulmuş hali olduğun için bir tuhaf muamelesi görmek doğru mu? Ölümün bile duyguları vardır.

11. The Gunfighter

11. The Gunfighter

Klasik western geleneğinde, bir anlatıcı, bir salona giren yalnız bir silahşorun hikayesini anlatmaya başlar. Ancak bu salondaki insanlar anlatıcıyı duyabilir ve anlatıcı biraz kana susamış olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. I Am John Wayne

En iyi arkadaşının ölümüyle mücadele eden genç bir şehirli kovboy olan 'Taco'nun lirik bir portresi anlatılıyor.

13. The Last Real Cowboys

13. The Last Real Cowboys

1800'lerde bir kamp ateşi etrafında, Slope ve Tar ne olduğu, ne olacağı ve Eski Batı'daki ilk Yeni Çağ sohbetinden kimin sağ çıkıp çıkamayacağı konusunda tartışırlar.

14. The Good Time Girls

14. The Good Time Girls

Bir grup kadın, her fırsatta kendilerine yanlış yapan bir grup erkeğe karşı savaşa girerken bir araya gelirler.

15. Blood is My Name

15. Blood is My Name

Blood is My Name, Amerikan folkloru tarzında bir kısa film ve müzikal anlatısı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Malaria

16. Malaria

Filmde, Azrail'i öldürmek için genç bir paralı asker tutulur.

17. Bar Talk

Bir Teksas barında, konuşkan bir yabancı, yanında oturan adamla bir sohbet başlatmakta ısrar eder. Bu kişinin buralardan olmadığı o kadar açık olurken, aslında bu gezegenden bile değildir.

18. Most Beautiful Thing

18. Most Beautiful Thing

Şanssız bir çocuk aşkı en beklenmedik şekilde bulur. Şimdi bu fırsatı iyi değerlendirmelidir ama şanssızlığı onu bırakmaz.

19. Trevor

19. Trevor

Liseli bir çocuk ergenliğe girdikten sonra eşcinsel olduğunu fark eder ve ebeveynlerinin ve arkadaşlarının önyargısıyla karşı karşıya kalır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

20. Six Shooter

Karısı o sabah ölen yaşlı bir adamın garip ve muhtemelen psikotik bir tuhaflıkla karşılaştığı üzücü bir tren yolculuğunu anlatan kara ve kanlı bir İrlanda komedisi...

21. Multi-Facial

21. Multi-Facial

Vin Diesel'in yönetip oynadığı Multi-Facial, bir aktörün çok ırklı görünümünden dolayı seçmelerde yaşadığı sorunları anlatan kısa bir film.

22. Gregory Go Boom

22. Gregory Go Boom

Belden aşağısı felçli bir adam kendi başına olmak için evden ayrılır. Tek başına hayata meydan okuyan bu genç, çıktığı zorlu yolculukta kendisiyle yüzleşir.

23. Connection

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir ünlü havaalanında biriyle tanışır. Sıradan bir muhabbet ederlerken, eve dönerse tutuklanacaklarını öğrenir. Şimdi ne yapmalıdır?

24. I'm You, Dickhead

24. I'm You, Dickhead

Bir adam, kadınlara daha havalı görünebilmek için 10 yaşındaki benliğine gitar öğrenmeye zorlamaya karar verir ve zamanda geriye gider.

25. Blue Season

25. Blue Season

Sarah uyandığında kendini baş aşağı asılı bulur. Yardım çığlığı atarken bir telefon çalar ve bu kişi kaçmasına yardım eder. Fakat her şey göründüğü gibi midir?

26. Sight

26. Sight

Artırılmış gerçeklik ve oyunlaştırma içeren kısa bir fütüristik film olan Sight, Eran May-raz ve Daniel Lazo tarafından yapılan bir mezuniyet projesidir.

27. The Door

İçeriğin Devamı Aşağıda

Film, bir babanın 1986 Çernobil felaketinin yıkıcı etkileriyle yüzleşmeye yönelik umutsuz girişimini anlatıyor.

28. Blinky

28. Blinky

Yakın gelecekte yaşayan genç bir çocuk, tartışan ebeveynleri yüzünden evden kaçış arar. Ebeveynlerinin son durumuyla başa çıkmanın bir yolu olarak, bir robot arkadaş edinir.

29. Welcome to Earth

29. Welcome to Earth

2618 ve insanların soyu tükendi. Dört uzaylı, insanlık müzesini ziyaret etmek için Dünya'ya gider. Orada yardım bulmak için yola çıkan insanlığın son kahramanlarının hikayesini bulurlar.

30. Cargo

30. Cargo

Bir zombi kıyametinin ortasında mahsur kalan bir adam, henüz bebek olan kızını korumak için beklenmedik bir planı harekete geçirir.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın