Görüş Bildir
Haberler
Yemek Seçimlerin Senin Hakkında Ne Söylüyor?

etiket Yemek Seçimlerin Senin Hakkında Ne Söylüyor?

Easterling
24.08.2022 - 18:10

Seçtiğin yemekler aslında biraz da kişiliğinle bağlantılı. Bakalım seçimlerin bize seninle ilgili ne anlatıyor? 

Hazırsan başlayalım! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sana vereceğimiz bu yiyecek gruplarından her birinden en hoşuna gideni seçmeni istiyoruz!

2. ⬇

3. ⬇

4. ⬇

5. ⬇

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. ⬇

7. ⬇

8. Bu da sonuncusu!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Mantık kralı/kraliçesi sensin!

Mantık kralı/kraliçesi sensin!

Sen gerçekten bu dünyaya gelmiş en mantıklı ve ayakları yere sapasağlam basan insanlardan birisin. Hayatını bir kere daima mantık çerçevesinde yaşadığın için hata yapma payını en aza indiriyorsun, ama bu demek değil ki duygusuzsun; aksine, duygularını da çok güzel bir şekilde yaşamayı biliyorsun. Bazen bu son derece bilgece ve tecrübeli tavırlarından dolayı insanların senden sıkıldığını düşünüyorsun. Ama çok yanlış düşünüyorsun; çünkü onlar senden sıkılmak yerine senden bir şeyler öğrenmeyi tercih ediyorlar. Sürekli gelip senin tavsiyelerini almalarından belli değil mi zaten bu?

Denge senin hayatının temeli!

Denge senin hayatının temeli!
cdn.lifehack.org

Gerçekten bugüne kadar gördüğümüz en dengeli insanlardan birisin. Özellikle karakterin: Ne aşırı dışa dönük, ne de içe dönüksün. Ortama uyum sağlamayı ve ikisi arasındaki dengeyi tutturmayı her zaman becerirsin. Yeri gelir arkadaşlarınla dışarı çıkarken yeri geldiğinde de kendi kendine vakit geçirebilir ve bundan son derece zevk alabilirsin. Sen aslında hepimizin bulması gerektiği o dengeyi yakalamış nadir insanlardan birisin güzel dostumuz!

Dürüstlük taşıyor her yerinden!

Dürüstlük taşıyor her yerinden!

Kabul et şimdi mütevazilik yapma! Sen bu dünyaya gelmiş en dürüst, kesinlikle eeeen dürüst insansın! Hatta bazen fazla bile dürüstsün; elinde değil, yalan söyleyemiyorsun işte. Yalan söyleme becerisi asla ve asla verilmemiş sana yani; zaten söylemek de istemiyorsun. Kısaca bu dürüstlüğün senin için hem verilmiş bir hediye, hem de lanet olduğunu söyleyebiliriz. Neyse ama öyle düşünme, ne demişler 'En kötü gerçek en iyi yalandan bile daha iyidir!'

Liderlik senin kanında var!

Liderlik senin kanında var!

Sen resmen bu dünyaya liderlik yapmaya gelmiş gibisin! Etrafındaki insanları yönetmeyi inanılmaz seviyor ve inan bize bunu çok iyi yapıyorsun. Liderlik vasıfların zaten var ona hiç girmeyeceğiz, ama diğer yandan da inanılmaz bir ikna kabiliyetin var. Ne istediğini her zaman çok iyi bilir ve her ne pahasına olursa olsun daima alırsın! Senden aslında korkulur yani ;)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
212
85
35
23
8
7
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yengegeldikmi

Mantık kralı/kraliçesi sensin! Hiç şaşmaz...

Necla Kaplan

Liderlik senin kanında var!

Gizem Yenikler

Mantık kralı/kraliçesi sensin!