Görüş Bildir
Haberler
Yazıyor, Konuşuyor, Söylüyor, Güldürüyor Bir de Düşündürüyor; Kimdir Bu Hayatımızın Orta Yerindeki Mesut Yar?

Yazıyor, Konuşuyor, Söylüyor, Güldürüyor Bir de Düşündürüyor; Kimdir Bu Hayatımızın Orta Yerindeki Mesut Yar?

Onu gece haberlerinden de hatırladığımız oluyor, nihavend makamından bir türküyü mırıldanırken de, akşamları evimize konuk olup ünlülere en değişik soruları sorarken de.

Hatta stand-up şovunu yaparken, sabah radyodan bize günaydın derken ya da birbirinden ilginç mimiklerini yaparken de olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kısacası biz onu hayatın gerçekten her alanından tanıyoruz ve uzun zamandır da bu durumdan çok memnunuz

Bu kadar 'her yerde' olmayı nasıl başarıyor, ne okumuş acaba derseniz, o sorunun cevabı da en az Mesut Yar gibi değişik. Kendisi İstanbul Üniversitesi Protohistorya ve Önasya Arkeolojisi bölümünden mezun olmuş. “Motor Yüksek Okulu’nda okurken İndiana Jones filmine gittim. Etkilendim bu yüzden bu bölümü seçtim' diyor. Yani aslında bize her mecradan hitap etme becerisi tamamiyle doğuştan desek yanlış olmaz.

Geçtiğimiz günlerde onu yine radyoda, Adem Metan'ın programında dinledik. Bir siyasi partiden de defalarca milletvekilliği teklifi aldığını itiraf eden Yar, ülkemizde siyasi partilerin spikerleri milletvekili yapma düşüncelerinin yaygın olduğunu farkedenlerden, ama aynı zamanda siyasetle hiç işi olmadığını da bilmemizi isteyenlerden.

Üstelik hayranları da onu biraz daha siyasi görmek istediklerini her fırsatta belirtiyor. Bir çoğu ona 'suya sabuna dokun' diyor. Onun cevabı ise Adem Metan'ın radyo programında yine kendi üslubuyla bir kez daha duyuldu 'Siz suya sabuna dokunun. Evinizde temizlik yapın. Ben mizah yapıyorum.'

Meslekte 32.yılını dolduran bir isim ama sürekli söylediği şeylerin en başında gelen şey şu; “Fazla sakinlik bana göre değil. Çalışmayı çok seviyorum”

Bu zamana kadar 4 binin üzerinde konuğu programında ağırlamış bir isim ayrıca. Ama programı sadece 1 defa ceza almış. Bu olay ise şöyle cereyan etmiş: 'Programımda yalnızca bir kez ceza yedim. O da geç saatte gelen bir konuğumun ağzından küfür çıktı. Ben küfürü severim. Argo dilin neşesidir. Ancak o argoyu çok çabalamama rağmen kurtaramadım.  O programı yeniden izlediğimde ne kadar çok gayret sarf ettiğim için kendime çok gülüyorum”

Sanıyorum ki en sevdiğimiz özelliği; gülmeyi asla elden bırakmıyor, gülünecek şeyleri takip etmeyi de

Ben Beyaz Futbol veya Evlilik Programlarının devam etmesinden yanayım. Çünkü onlar sayesinde yazı yazıyorum” diyecek kadar Türk insanının neye tepki verdiği iyi ölçen biri.

Gördüğümüz kadarıyla mizah onu yaşatıyor, o da 24 saat mizahla yaşıyor

Bu sözlerinden çıkarmamız gereken bir şeyler olduğu da kesin; 'Mizah en eski ortak dildir. Maya kabartmalarına bakınız boğa bile gülümsüyor. Eskiden espri yapan vekiller vardı. Hatta meclisteki tartışma sonrası birlikte yemek yerlerdi. O insanlar nereye gittiler?'

İçeriğin Devamı Aşağıda

O sadece radyocu, televizyoncu ve köşe yazarı değil; TV yöneticiliği, CNBC-E ekonomi kanalının kuruculuğu ve ATV İcra Kurulu Üyeliği gibi özelliklerini de eklediğimizde sanıyoruz ki medyanın en dopdolu isimlerinden biri.

Hele bir dönemi mevcuttu ki; o dönemde 3 televizyon programı birden sunmuşluğu vardı.

Ekranlara baktığımızda genellikle onunla birlikte gördüğümüz bunca güzelliği bize kattığı için ona teşekkür borçluyuz

Daha nice programlarda onu alkışlamak dileğiyle

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
46
20
11
6
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
osman cinci

Hayatımzın orta yerinde ne demek ya?Ben tanımıyorum adamı. Tanımak da istemiyorum. Umrumda da değil mesela. Neden herkesi ortak etmeye çalışıyorsun?

Luiz Emmi

- Alo karşim benim çocuklar bi içerik hazırlamış da senin siteye koyabilir miyiz? - ne hakkında abi? - hiç beni övüyor falan. bir de güldürdüğümü iddia edi... Devamını Gör