Görüş Bildir
Haberler
Yaza Hazırlık Listesi: Yaz Gelmeden Önce Planlarsanız Sizi Rahatlatacak 10 Şey

etiket Yaza Hazırlık Listesi: Yaz Gelmeden Önce Planlarsanız Sizi Rahatlatacak 10 Şey

Yaz, dinlendirici bir tatile çıkmak için harika bir mevsimdir. Yaz için plan yapmak unutulmaz zamanlar geçirmenizi sağlar. Ayrıca yazın yapmak istediğiniz aktiviteler için bir liste hazırlamak sizi oldukça rahatlatır. Peki, yaza hazırlık listesi nasıl olmalıdır? Şimdi gelin, yaz gelmeden önce planlarsanız sizi rahatlatacak şeylere yakından bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk başta yazı nasıl geçirmek istediğinize karar vermelisiniz.

www.google.com

Planlamaya başlamadan önce nasıl bir yaz tatili istediğinize karar vermelisiniz. Bu karar sizin değerli zamanlar geçirmenizi sağlamak için ilk adım olacaktır. Örneğin, seyahat ederek yeni beceriler öğrenebilirsiniz. Yani bir yaz tatilinden ne beklediğinize karar vererek işe başlayabilirsiniz.

2. Bu yaz yapmak istediğiniz aktivitelerin bir listesini yapabilirsiniz.

www.google.com

Bu yaz yapmak istediğiniz aktivitelerin bir listesini yapabilirsiniz. Elinize bir not defteri alıp tek tek düşüncelerinizi veya hayallerinizi yazabilirsiniz. Planladığınız tüm etkinlikleri takvime aktarabilirsiniz.

3. Tatile çıkmayı düşünüyorsanız, seyahatlerinizin bütçe planlamasını yapabilirsiniz.

3. Tatile çıkmayı düşünüyorsanız, seyahatlerinizin bütçe planlamasını yapabilirsiniz.

Tüm seyahatleriniz için yeterli bütçeniz olduğundan emin olmalısınız. Oteller, kiralık arabalar, uçak biletleri ve seyahatte ihtiyacınız olan şeyler için bir bütçe ayırabilirsiniz. Örneğin, atıştırmalıklar dahil olmak üzere yiyecek ve içecek maliyetlerinizi planlayabilirsiniz.

4. Boş zamanlarınız için kitap okuma listesi hazırlayabilirsiniz.

www.google.com

Kitap okumak, yaz aylarında verimli bir dinlenme yoludur. Okumak istediğiniz kitaplar için bir liste yapabilirsiniz ve boş zamanlarınızda bu kitapları okuyabilirsiniz.

5. Bisiklet sürmek için yaz harika bir zamandır.

5. Bisiklet sürmek için yaz harika bir zamandır.

Yaz mevsiminde genellikle hava çok güzeldir. Bu sebeple yaz, bisiklet sürmek için harika bir zamandır. Bisiklet sürmek egzersiz yapmanıza yardımcı olur. Bisiklet sürmeyi bilmiyorsanız, öğrenmek için aktiviteler yapabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yaz gecesi yıldızların altında bir kamp yapmak için çadır satın alabilirsiniz.

www.google.com

Eğlenceli bir yaz gecesi için bir çadır satın alabilirsiniz. Yerel bir kamp alanında kamp yapabilirsiniz. Hatta evinizin arka bahçesine çadır kurabilirsiniz.

7. Şehrinizin etkinlik takvimini kontrol edip bilgi edinebilirsiniz.

www.google.com

Bulunduğunuz şehirde ne tür etkinlikler yapılacak kontrol edebilirsiniz. Yaklaşan etkinlikleri listeledikleri web siteleri vardır. Buradan katılmak istediğiniz etkinlikleri not alabilirsiniz. Yerel konser ve festivaller hakkında bilgi edinebilirsiniz.

8. Yazlık kıyafetlerinizi tamamlayabilirsiniz.

8. Yazlık kıyafetlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Yaz için gerekli olan giysilerinizi temizleyebilirsiniz. Eksik kıyafetlerinizi tamamlayabilirsiniz. Gardırobunuzu düzenleyebilirsiniz. Kişiliğinizi temsil eden yeni bir mayo satın alabilirsiniz. İçinde rahat edeceğiniz mayoları tercih edebilirsiniz. Reçeteli güneş gözlüğü almak için doktorunuza başvurabilirsiniz.

9. Cildinize en uygun güneş kremini satın alabilirsiniz.

www.google.com

Birçok farklı güneş kremi türü vardır. Bunlardan cildinize en uygun olanını bulmak biraz zor olabilir. En az SPF 30 korumasına sahip güneş kremini bulmaya çalışmalısınız. Açık tenliyseniz, güçlü SPF düzeyine sahip güneş kremine ihtiyacınız olabilir. Akneli ve hassas bir cildiniz varsa yağsız güneş kremlerini tercih edebilirsiniz. Makyaj yapmak için su geçirmez malzemeleri seçebilirsiniz.

10. Yerel bir spor salonuna kaydolabilirsiniz.

10. Yerel bir spor salonuna kaydolabilirsiniz.

Yaz mevsimi sağlıklı bir yaşam tarzı geliştirmek için harika bir zamandır. Yerel bir spor salonuna kaydolabilir ve mevsimlik egzersizleri yapabilirsiniz. Örneğin, bir arkadaşınızla yürüyüşe çıkabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın