Görüş Bildir
Haberler
Yaza Girmeden Dolabınızda Olması Gereken Parçalar

etiket Yaza Girmeden Dolabınızda Olması Gereken Parçalar

Yaz aylarına girmeden dolaplarımızı yenilemeye başlıyoruz. Biz de bunu düşünerek size tavsiye olabilecek ürün ve kategorileri listeledik.

'Satın alınan ürünler satıcıdan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Güneş Gözlüğü

1. Güneş Gözlüğü

Güneş gözlükleri her mevsimin kurtarıcısı. Yaz aylarına girmeden dolabınızda eksik olmamalı dediğimiz parçalardan biri de kemik gözlükler. Ray-Ban kemik gözlükler yaz aylarınızın kurtarıcı parçası olabilir. 

Tek kelime ile mükemmel çok çok uyguna almış oldum. Siyah cam Siyah çerçeve. Teşekkürler Trendyol

2. Pareolar

2. Pareolar

Tatil zamanları sahil modasının kilit parçalarından olan pareolar yaza dolabınızda olması gereken ürünlerden biri

İnce keten gibi bir kumaşı var plajda kurtarıcı

3. Elbiseler

3. Elbiseler

Yaz akşamlarının efil efil havasına uyum sağlayan elbiseler dolabınızın kurtarıcı parçaları olmaya aday! Renk renk desen desen bu elbiseler hepimizin dolabını dolduruyor. 

Elbise çok güzel tam yaz aylarının kurtarıcısı bence bir beden küçük alınabilir

4. Hasır Şapkalar

4. Hasır Şapkalar

Yaz güneşinden korunmanın bir diğer yolu da şapkalar. Hasır şapkaların hafifliği ve tarz duruşları dolabınızda olması gereken parçalar listesinde olmayı hak ediyor.

5. Vücut Spreyleri

5. Vücut  Spreyleri

Yaz zamanları ağır parfümler yerine daha hafif kokular herkesin tercihi. Pek çok kadının parfüm yerine tercih ettiği vücut spreyleri yaz aylarında sizin kurtarıcınız olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sandaletler

6. Sandaletler

Bir kış boyu bot, çizme giymekten bunalanların ilk tercihi sandaletler oluyor. Hafif ve rahat olan sandaletler yaz kombinlerinin de vazgeçilmez parçalarından biri. 

Kesinlikle öneririm hem şık hem çok rahat!. sizlere seçimde faydası olması için ayrıntı olarak eklemek isterim ki 37 numara giyiyorum ve ayak yapım ince uzundur 37 numara tam oldu. 

7. Büstiyerler

7. Büstiyerler

Kalın kazaklardan incecik tişörtlere uzanan bu hikayede tercihiniz büstiyerlerden yana olabilir. Sıcak yaz günlerinde sizi bunaltmayan ve kombinlenen her parçayla çok güzel bir uyum sağlayan büstiyerler yaz dolabınızda olması gereken parçalardan.

8. Etekler

8. Etekler

Elbise giyemem ama eteksiz yaşayamam diyenlerdenseniz yazlık etekler sizin için üretiliyor diyebiliriz. Farklı modeller, uzunu, kısası desenleri renkleri ile yaz günlerinde sokakları podyuma çeviren etekler yaz dolabınızda muhakkak olmalı.

9. Kot Şortlar

9. Kot Şortlar

Her kombine uyan, nereye giderseniz gidin oradaki havaya uyum sağlayan kot şortlar vazgeçilmez bir parça. Dolabınızda bir kot şort olması demek tüm yazı kurtarabilirsiniz demek bizce.

10. Hasır çantalar

10. Hasır çantalar

Tüm kış taktığımız deri ağır çantalar yazın yerini hafif ve salaş çantalara bırakır. Hasır çantalar yaz aylarının ilk tercihidir hafif ve farklı tasarımları ile dikkat çeken hasır çantalar dolabınızda yerini almak için sizi bekliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Sıfır kol tişörtler

11. Sıfır kol tişörtler

Her dolapta olması gereken parçalardan biri de sıfır kol tişörtler. İster eteklerle, ister şortlarla, ister pantolonlarla... Her parça ile kombinlenebilen sıfır kol tişörtler yaz aylarında dolaplarınızın kurtarıcısı olabilir. 

Göründüğünden çok daha kaliteli. Tam bedeninizi alın

Diğer içeriklerimize bakmak için:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın