Görüş Bildir
Haberler
Daha Cesur ve Daha Koyu Tonlar! Yaza Damgasını Vuran Saç Stilleri Hangileri?

etiket Daha Cesur ve Daha Koyu Tonlar! Yaza Damgasını Vuran Saç Stilleri Hangileri?

nida
18.07.2021 - 08:30

2021 saç kesimlerinde daha cesur modeller ve koyu tonlar tercih ediliyor. Doğallık ve çekiciliğin bir arada olduğu yeni trend rövanşta!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Klasik bob kesim

1. Klasik bob kesim

Tüm saç tiplerine uyum sağlayan bob kesim bu sene de moda! Tarzına modern bir hava katarken, retro görünüm elde edebilirsin. Omuz hizaları favorilerimiz..

2. Perde kahkül modeli

2. Perde kahkül modeli

Tam olarak kahkül kestirmeye cesaret edemeyenler için birebir. Yüzünüzü çevreleyen bir perçem ile 1970'lerden kalma bir hava yakalayabilirsin. Üstelik bakımı da çok kolay!

3. Renkli saçlar

3. Renkli saçlar

Geçen yılın modası bu sene de devam ediyor.. Bu yıl özellikle pembe ve mor tonları ön planda bulunmakta. Tarzınıza marjinallik katmak istersen pastel tonlar tam sana göre!

4. Doğal görünümlü dalgalar

4. Doğal görünümlü dalgalar

Denizden yeni çıkmış havası veren doğal dalgalar bu yaza bomba gibi düşecek. Hem doğal görünüp hem de bakımlı olmak isteyenler için harika bir model. Deniz tuzu spreyleri ile kolayca yapabilirsin!

5. Yüksek at kuyruğu modeli

5. Yüksek at kuyruğu modeli

Artık ensede ya da gevşek at kuyruklarının modası geçti. Şimdi sıra doğal estetik görüntüsü veren sıkı ve yüksek at kuyruğu modelinde.. Özellikle uzun saçta çok çekici durduğu kesin!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Mullet saç kesimi

6. Mullet saç kesimi

Daha çok punk havası yaratan bu şaç modeli de favorilerden. Ünlülerin yeni saç kesimleri ile bu yıla damgasını vurdu. Asi ve tarz olarak tanımlanacak bir saç stili!

7. Son olarak, bronz kahve tonları saçlar

7. Son olarak, bronz kahve tonları saçlar

Sarı tonlar yerini daha doğal ve koyu tonlara bıraktı. Artık kahve tonlarındaki saç renkleri daha keskin ve cesur olarak gözüküyor!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
44
30
17
9
8
7
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın