Görüş Bildir
Haberler
Yaz Aşkını Nerede Bulacağını Söylüyoruz!

etiket Yaz Aşkını Nerede Bulacağını Söylüyoruz!

Aburoski
13.06.2019 - 12:22

Herkesin bir yaz aşkı olmuştur. Bakalım sen yaz aşkını nerede bulacaksın?

Testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk önce cinsiyetini öğrenelim.

2. Yaşını da!

3. Şimdi söyle bakalım biriyle sevgili olmadan önce onun maddi durumuna bakar mısın?

4. Peki hiç sosyal medyadan tanıştığın biriyle görüştün mü?

5. Arkadaşlarının ya da sevgilinin sana anlattıkları şeyler saçma olsa da onları sonuna kadar dinler misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tatil gününde yapmaktan keyif aldığın aktivite ne?

7. Yakışıklı bir sevgili mi yoksa bir çuval dolusu para mı?

8. Son olarak, aşık olduğun ya da olacağını düşündüğün insanda hangisi olmak zorunda?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bodrum!

Bodrum!

Verdiğin cevaplara göre sen yaz aşkını Bodrum'da bulacaksın! Yaz aşkın seni orada bir yerlerde bekliyor olacak. Onunla tatilinin son günlerine doğru tanışacaksın. Tanışacağınız yer de tahmin edersin ki eğlence mekanı olacak. Çılgınlar gibi eğlenirken birden onu göreceksin ve anında tutulacaksın. Kısa süre sonra o da senin farkına varacak. Daha sonra seninle tanışmak için ilk adımı o atacak. Onunla o gece sabahlara kadar eğleneceksiniz. Onunla olmak sana çok iyi gelecek. 

Arkadaşlığınız o geceyle sınırlı kalmayacak. Sen oradan ayrılana kadar onunla olacaksın. Bazı yakınlaşmalar da olabilir. Hayatının en güzel tatilini yaşadığını düşüneceksin. Ona çok alışacaksın ve bu nedenle de tatilini uzatacaksın. Her şey çok güzel olacak fakat oradan ayrılacağın gün aranızda soğuk rüzgarlar esecek. Moralin bozuk bir şekilde oradan gideceksin ama daha sonra 'aman' deyip hayatına devam edeceksin. Onunla da bir daha iletişim kurmayacaksın. :)

Akyaka!

Akyaka!

Verdiğin cevaplara göre sen yaz aşkını Akyaka'da bulacaksın. Sen öyle kalabalığı gürültüyü seven bir insan değilsin. Bu nedenle Akyaka'yı tercih ediyorsun. Daha Akyaka'ya ayak basar basmaz sana yol soran biriyle tanışacaksın. Birbirinizi görür görmez aranızda bir çekim olacak. Yol tarifinden sonra ertesi gün onunla karşılaşacaksın. İlk adımı sen atacaksın. Onun yanına gidip konuşmaya çalışacaksın. Tek başına tatile gelen biri olacak. O saatten sonra birlikte tatile devam edeceksiniz. Tam kafanda tasarladığın gibi bir insan. Sana çok saygılı davranacak. Bu senin çok hoşuna gidecek. 

Birlikte Akyaka'nın altını üstüne getireceksiniz. Tatil bittikten sonra da onunla iletişim halinde olacaksın. Bu arada o da senin yaşadığın yerde yaşıyor. Bu nedenle döndüğünüzde de onunla görüşmeye devam edeceksin. Sonrasında tam olarak neler olacağını zaman gösterecek. :)

Kaş!

Kaş!

Verdiğin cevaplara göre sen yaz aşkını Kaş'ta bulacaksın. Bu şanslı kişiyle denizde karşılacaksın. Denizdeyken ayağına kramp girecek ve bu durumu anlayan bu kişi sana yardım edecek. Artık o saatten sonra tanışma, birbirinizi tanıma vaslı başlayacak. İlk önce istemeyeceksin ama daha sonra davranışları senin çok hoşuna gidecek. Onunla görüşmenin yollarını arayacaksın. Tatilinin sonuna kadar onunla vakit geçireceksin. Hatta yanındaki arkadaşıyla senin arkadaşın arasında da bi yakınlaşma olacak. Böyle çift çift takılacaksınız. 

Tatil bittiğinde herkes evlerine geri döndüğünde de bir süre telefonla görüşeceksiniz fakat yavaş yavaş bu görüşmeler de kesilecek. Çok üzülmeyeceksin. Zaten üzülmene de gerek yok. Birlikte güzel bi tatil geçirdiğiniz o sana yeter değil mi? Belki yine bir gün görüşürsünüz kim bilir... :)

Bozcaada!

Bozcaada!

Verdiğin cevaplara göre sen yaz aşkını Bozcaada'da bulacaksın. Bozcaada'nın havasından mıdır suyundan mıdır bilinmez ama içinde garip bir enerji olacak. Sürekli kıpır kıpır olacaksın. Bu da ortamlarda fark edilmene neden olacak. Seni fark edenlerden biri sana abayı fena halde yakacak. Bu kişi bir süre sonra cesaretini toplayıp seninle tanışacak. Sen de ona sıcak bakacaksın. Birlikte tatilinin tadını çıkaracaksınız. 

Tatil bittiğinde herkes evlerine döndüğünde siz yine görüşmeye devam edeceksiniz. Bu görüşme epey sürecek. Hatta ciddi bir ilişkiye dönüşecek. Eğer ciddi bir ilişki istiyorsan Bozcaada'ya hemen bir bilet bak. Bu insan yaz aşkı olarak kalmayacak hayatının aşkı olacak. Bak biz diyoruz sonra söylemediniz deme... :)

Ölüdeniz!

Ölüdeniz!

Verdiğin cevaplara göre sen yaz aşkını Ölüdeniz'de bulacaksın. Ölüdeniz'de yamaç paraşütü yapmak epey popüler. Yamaç paraşütü yapmak için gittiğin yerde yine senin gibi paraşüt için gelen biriyle tanışacaksın. O biraz bundan korkacak ve sen de bunu fark edeceksin. Onu cesaretlendirmek için elinden geleni yapacaksın. Bu da onun çok hoşuna gidecek. İşiniz bittikten sonra bir yerde oturup sohbet etmeye başlayacaksınız. 

Onu tanıdıkça çok seveceksin. Aynı şekilde o da seni sevecek. Mis gibi deli dolu bir tatil geçireceksiniz. Tekne turuna katılıp bir sürü koy gezeceksiniz. Akşamları da partilerden çıkmayacaksınız. O da tam senin gibi deli. :)

Olimpos!

Olimpos!

Verdiğin cevaplara göre sen yaz aşkını Olimpos'ta bulacaksın. Bu sene orada kamp yapacaksın ve yaz aşkın da aynı senin gibi oraya arkadaşlarıyla kamp yapmaya gelen biri olacak. Aynı mekanda kamp kuracaksınız. İlk iletişiminiz çadır kurma konusunda olacak. Çadırınla ilgili yaşadığın bir sorunu görüp sana yardım etmeye gelecek. Orada ayaküstü sohbet edeceksiniz. Daha sonra da yiyecek alışverişi vs iletişiminiz daha da ilerleyecek. Akşamları seni arkadaşlarıyla yaktıkları kamp ateşinin etrafına davet edecek ve iyice yakınlaşacaksınız. 

Birbirinizden etkilendiğinizi herkes fark edecek. Aranızda muhteşem bir uyum olacak. Hatta sen hayatının aşkını bulduğunu bile düşüneceksin. Aranızda o kadar güçlü bir bağ olacak yani. Oradan beraber döneceksiniz ve yine görüşmeye devam edeceksiniz. Kim bilir belki daha da ilerler bu iş. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
301
147
99
71
57
55
43
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
gizliyazarr

ya şöyle gerizekalı gerizekalı testler yapmayın artık

Sigurd

Aşk bodrumda yaşanıyor güzelim fkgjfdks

Süvari Bora

Yaz aşkı ne oluyor? Tek gecelik ilişkinin yazlık olanı mı?