Görüş Bildir
Haberler
Yavuz Turgul Bir Kere Daha Başardı: Şener Şen 7 Yıl Sonra Yol Ayrımı Filmiyle Beyaz Perdede

Yavuz Turgul Bir Kere Daha Başardı: Şener Şen 7 Yıl Sonra Yol Ayrımı Filmiyle Beyaz Perdede

Yol Ayrımı Filmi ile Yavuz Turgul ve Şener Şen 7 yıl sonra tekrar bir araya geliyor. Türk Sineması, bu iki büyük adamın daha önce Muhsin Bey, Eşkıya, Gönül Yarası, Kabadayı ve Av Mevsimi gibi muhteşem filmleriyle ağırladı. Yönetmenliği ve senaristliği üstlenen Yavuz Turgul ile yaklaşık 100 kişilik ekibi 8 hafta süren çekimleri tamamladı. Beklentisi yüksek olarak yola çıkan Yol Ayrımı Filmi'nin vizyon tarihi 10 Kasım olarak belirlendi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dev Kadro

Dev Kadro

Filmde Mazhar Kozanlı'yı canlandıracak olan Şener Şen'e eşlik eden isimler adeta dev bir filmin habercisi. Çiğdem Selışık Onat, Ruhsar Öcal, Tilbe Saran, Mert Fırat, Defne Kayalar, Nihal Yalçın ve Rutkay Aziz gibi isimlerin oynadığı bu film şimdiden heyecanlandırıyor.

Organize İşler, Hokkabaz ve Vizontele Tuuba gibi filmlerin güzel görünmesinde katkısı olan Uğur İçbak bu kez Yol Ayrımı Filmi için görüntü yönetmenliği yapıyor. Filmin çekimleri İstanbul' da tamamlanırken fotoğraf tadında güzel sahneler bizi bekliyor.

Şener Şen Bu Kez Farklı

Şener Şen Bu Kez Farklı

Daha önce filmlerde babacan rollerinde olan Şener Şen, Eşkıya ve Kabadayı filmlerinde merhametli bir sert adamı oynamıştı. Bu kez duygusuz biri olarak karşımıza çıkıyor. Filmde Mazhar Kozanlı, babasından devraldığı tekstil şirketini büyütmeye odaklı bir iş adamıdır. Geçireceği bir trafik kazası sonucu ölümden dönen Mazhar Kozanlı, geçmişiyle yüzleşiyor. Acımasız ve cesur kararlarıyla ailesini karşına alan İş adamı önüne çıkan yol ayrımında herkesi etkileyen yolu seçiyor. 

İç hesaplaşmalar, çıkarımlar ve psikolojik çözümlemeleriyle bizi sürükleyecek bir hikaye barındıran Yol Ayrımı Filmi, Türk Sineması efsaneleri arasında kendine yer bulmaya aday görünüyor.

Yol Ayrımı Fragman

İçeriğin Devamı Aşağıda

Film gösterime girdikten sonra her zamanki gibi Yavuz Turgul ve Şener Şen bundan sonra tekrar beyaz perdeye bekleniyor olacak. Bu ikili şimdiye kadar izlettiği tüm filmlerde heyecan ve beğeni yaratmasıyla birlikte tadı hep damakta bıraktı.

Beklentimizin üzerinde bir film olma arzusuyla şimdiden iyi seyirler.

Beklentimizin üzerinde bir film olma arzusuyla şimdiden iyi seyirler.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın