Görüş Bildir
Haberler
Yasemin Özilhan'ın Erkek Kardeşiyle Olan Benzerliğiyle Yok Artık Dedirtti!

Yasemin Özilhan'ın Erkek Kardeşiyle Olan Benzerliğiyle Yok Artık Dedirtti!

2005 yılında oynadığı Aşk Oyunu, dizisinin ardından 2006-2010 arasında  rol aldığı Doktorlar dizisindeki 'Ela' karakteriyle oyunculuğundan söz ettiren Yasemin Özilhan, 2011 yılında ünlü iş insanı İzzet Özilhan'la evlenmiş, sonrasında da oyunculupu bıraktığını açıklamıştı. Şimdilerde, sosyal medyayı aktif kullanan Özilhan'ın erkek kardeşi Tamer Ergene'yle olan fotoğraflarını paylaşması sonrasında benzerlikleri 'yok artık' dedirtti. İşte o fotoğraflar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aşk Oyunu dizisinle Keremcem'le başrol oynamasının ardından, Doktorlar dizisindeki Ela karakteriyle çok konuşulan Yasemin Özilhan, 2011 yılında ünlü iş insanı İzzet Özilhan'la olan evliliğinin ardından oyunculuğu bıraktığını açıklamıştı. Yasemin Özilhan'ın erkek kardeşi Tamer'le olan fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşmasıysa olay oldu.

Yasemin- İzzet Özilhan Evliliği

Yasemin- İzzet Özilhan Evliliği

Oyunculuğun ardından cemiyet hayatına hızlı bir giriş yapan Yasemin Özilhan, şimdilerde sosyal medya üzerinden kombinlerini paylaşmanın yanı sıra stil danışmanlığı yapıyor.

Instagram'da 1.5M takipçisi olan Yasemin Özilhan, şıklığı ve güzelliğiyle takipçilerinin beğenisini kazanıyor. Yasemin- İzzet Özilhan çiftinin Ela ve Emine adında iki kızları var.

İşte Yasemin Özilhan'ın İkiz Kadar Benzer Erkek Kardeşi

İşte Yasemin Özilhan'ın İkiz Kadar Benzer Erkek Kardeşi

Yasemin Özilhan'ın erkek kardeşi Tamer Ergene'yle olan fotoğraflarını Instagram'dan paylaşması sonrasında 'ikiz kadar benziyorlar' yorumları yapıldı.

Yasemin Özilhan'ın Tamer veTahir adında iki erkek kardeşi olduğu biliniyor. Ancak ailesinin sosyal medyadan uzak yaşaması sebebiyle, yıllar sonra kardeşi Tamer'i görenler ikilinin benzerliği karşısında afalladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
5
4
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pınar Taşik

doktorları aynımıymış :D