Görüş Bildir
Haberler
Yasemin Allen'dan Bomba Aşk İtirafı: ''Çok Mutluyuz, Nazar Değsin İstemem!''

Yasemin Allen'dan Bomba Aşk İtirafı: ''Çok Mutluyuz, Nazar Değsin İstemem!''

Oyuncu Suna Yıldızoğlu ve İngiliz Dudley Allen çiftinin kızları Yasemin Kay Allen magazin dünyasının en sevilen isimlerinden biri. Başarıları kadar güzelliğiyle de adından bahsettiren Yasemin Allen, yer aldığı her projede bir adım öne çıkmayı başarıyor. Uzun bir süredir Türkiye ve İngiltere arasında gidip gelen Yasemin Allen, geçtiğimiz gün Etiler'de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Basın mensuplarıyla sohbet eden güzel oyuncu aşk iddialarına da yanıt verdi. Yasemin Allen, Tolga Güleç ile olan ilişkisini ilan etti. Allen ''Çok mutluyuz, nazar değmesini istemem'' dedi. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Annesi gibi oyuncu olan Yasemin Allen bir süredir aşk iddialarıyla magazin gündemindeydi. 32 yaşındaki güzel oyuncu geçtiğimiz gün bir mekan çıkışı objektiflere yansıdı. Muhabirlerin sorularını yanıtlamadan önce “Aynaya bakmadan çıktım ama...' diyerek saçlarını düzelten Allen, özel hayatıyla ilgili bomba açıklamalar yaptı.

Yasemin Allen Tolga Güleç ile Aşk Yaşadığını İtiraf Etti!

Yasemin Allen Tolga Güleç ile Aşk Yaşadığını İtiraf Etti!

Tolga Güleç'in 2 aydır birliktelik yaşadığı konuşulan Yasemin Kay Allen, aşk hayatıyla ilgili konuştu. Bir dijital platform dizisi projesinde bir araya gelen Yasemin Kay Allen ile Tolga Güleç arasındaki arkadaşlığın aşka dönüştüğü iddia edilmişti.

''Nazar Değsin İstemem!''

''Nazar Değsin İstemem!''

Yasemin Allen, 40 yaşındaki oyuncu Tolga Güleç hakkında, 'Çok yeni başladı ilişkimiz, çok mutluyuz. Dünya güzeli bir insan olduğu için nazar değsin istemem” açıklamalarıyla aşklarını duyurdu.

''Gün Tutuyoruz''

''Gün Tutuyoruz''

Muhabirlerin kendisine söylediği “Yaklaşık iki aydır çıkıyorsunuz galiba” yorumuna Yasemin Allen, “Gün tutmuyoruz diyeceğim ama yalan söylemiş olurum, tutuyoruz. Çok teşekkürler' diye cevap verdi.

''Başka Bir İş Var, Çok Heyecanlıyım...''

''Başka Bir İş Var, Çok Heyecanlıyım...''

Dijital platformda yayınlanan ‘Erkek Severse’ dizisi hakkında da konuşan Allen, 'Çok keyifli bir işti benim için, çok rahat şartlarda çalıştım. Güzel bir projeydi, çekimleri bitti. Şimdi başka bir iş var, çok heyecanlıyım, sürpriz olsun söylemeyeyim şimdi' dedi.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın