Görüş Bildir
Haberler
Yasak Elma "Canan" Yasmin Erbil Kimdir? Yasmin Erbil Yılmaz Kaç Yaşında ve Nereli?

Yasak Elma "Canan" Yasmin Erbil Kimdir? Yasmin Erbil Yılmaz Kaç Yaşında ve Nereli?

Müge Kakşi
13.09.2021 - 21:15

FOX Tv ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma sezon finaline girerek hayranlarını üzmüştü. Yeni sezon bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek dizinin oyuncu kadrosuna da yeni bir isim dahil oldu. Dizide Canan karakterine hayat verecek olan oyuncu Yasmin Erbil oldu. Peki Yasmin Erbil kimdir? Yasmin Erbil kaç yaşında ve nereli? Detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başrollerinde Şevval Sam ve Eda Ece gibi başarılı oyuncuların olduğu Yasak Elma dizisi yeni sezonu bu akşam başlıyor. Med Yapım imzalı diziye yeni bir isim daha dahil oldu. Mehmet Ali Erbil'in kızı olan Yasmin Erbil kadroya dahil olarak Canan karakterine hayat verecek. Yasmin Erbil hakkında tüm detayları haberimizde sizler için derledik...

YASMİN ERBİL KİMDİR?

Yasmin Erbil'in, Mehmet Ali Erbil'in ilk evliliğinden olan Sezin Erbil adında kendinden 13 yaş büyük ablası ve yine Mehmet Ali Erbil'in Tuba Coşkun ile yaptığı son evliliğinden dünyaya gelen Ali Sadi adında kendinden 11 yaş küçük erkek kardeşi vardır.

Saint Benoit Fransız Kız Lisesi'nde eğitim gören Yasmin Erbil, 2018 yılında vizyona giren Dünyanın En Güzel Kokusu 2 filmi ile oyunculuğa ilk adımını attı. Geçtiğimiz yıl da bir magazin programının sunuculuğunu üstlendi. Yasmin Erbil 1,70 boyunda ve 58 kilodur.

YASMİN ERBİL’İN ANNESİ KİM?

Yasmin Erbil’in annesi ünlü oyuncu Nergis Kumbasar’dır.

YASMİN ERBİL KAÇ YAŞINDA?

Yasmin Erbil, 2 Aralık 1995 tarihinde, İstanbul'da dünyaya geldi. 

1989 yılında evlenen Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar çifti, kızları Yasmin Erbil doğduktan bir yıl sonra yani 1996 yılında boşanma kararı aldılar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın