Görüş Bildir
Haberler
Yaşadığın Şehri Seç Yüzde Kaç Delirdin Söyleyelim!

Yaşadığın Şehri Seç Yüzde Kaç Delirdin Söyleyelim!

Yaşadığımız şehir bizim psikolojimizi bozmaya yetebilir. Sen yaşadığın şehri seç yüzde kaç delirdin söyleyelim!

Eğer hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seç bakalım yaşadığın şehri!

%10

Evett yaşadığın şehre göre sen de sadece %10'luk bir delilik söz konusu. O da insanlık hali canım. Herkeste olabilir. Bunun için asla dert edinme diyeceğiz de sen zaten çok dert sahibi biri değilsin. Yapılan şeyler gelip geçer diye düşünüyorsun. Hiçbir şey umurunda olmaz. Seni sadece sen ve sevdiklerin ilgilendirir. Bu nedenle ne yaşadığın şehirdeki tuhaflıklar ne yaşadığın şehrin insanların tuhaflıkları pek umurunda değil. Bu kadar zor zamanlardan geçerken psikolojini de bir bu kadar iyi korumuş olman... Ne diyelim bravo! 👏

%20

Sen sadece %20 deliliğe sahipsin. Yani bunun için delilik bile denilemez. Kendini seven biri olarak problemlerin hiçbiri umurunda değil. Her şeyin bir gün biteceğini bildiğin için kendini üzecek hiçbir durumun içinde de bulunmuyorsun. İnsanların dedikleriyle asla ilgili değilsin. Sen sadece kendi yaptıkların ve yapacakların ile ilgileniyorsun. Bu nedenle boş konuşan insanlarla sadece alay etmekle yetiniyorsun.

%30

Sen %30'luk bir deliliğe sahipsin. Bu şartlar da açıkçası bayağı iyi. Bazen sinirlerin bozuluyor ama kendini yatıştırmasını da iyi biliyorsun. Zaten her şey zorken bir de çevrenden insanların hayatını zorlaştırmasına deliriyor olsan da daha sonra bir onlara bakıyorsun bir kendine bakıyorsun ve 'değmez' diyerek hayatına devam ediyorsun. %30 delilik idealdir aman daha fazlasına ilerleme!

%40

Sen %40 deliliğe sahipsin. Yaşadığın şehirden mi yaşadıklarında mı pek emin değiliz ama çıldırmana az kalmış diyebiliriz. Bir boşvermişlik var üzerinde. Hani yanında bir yer yansa sen çekirdeğinle izlermişsin gibi. Hayat ve yaşadığın şehir seni bir hayli yormuş. Bu boşvermişlik ondan kaynaklanıyor. Hiçbir şeye halin kalmamış senin. Umarız daha fazla delirmeden yılı kapatabilirsin.

%50

Sen %50 deliliğe sahipsin. Amannn dikkat! Bundan sonrası tehlikeli boyutta olabilir. %50 de kalsan iyi olur. Her zaman problemlere fazla takılsan da bir şekilde atlatabiliyorsun. Ama bazı zamanlarda hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor. İşte sen böyle zamanlar nedeniyle %50 deliliğe ulaşmışsın. Sanki hep aynı yerde kalacak ve hep aynı şeyleri yaşayacakmış gibi hissediyorsun. Korkma bu kötü günler elbet bitecek.

%60

Sen %60 deliliğe sahipsin. Umarız iyisindir. %60 delilik oranı tam olarak her şeye güldüğün evredir. Yani çok kötü bir şey mi yaşadın sen gülmeye başlarsın. Artık 'daha ben ne yapayım' diye düşündüğün zamanlarda çözüm üretmek yerine sadece gülüyorsun. Biraz tehlikeli gözüksen de gülmek yine de iyidir. Sen gülmeye devam et!

%70

Sen %70 delilik oranına sahipsin. Hiçbir şeye tahammülünün kalmadığı şu günlerde deliliğin giderek artmış. Birkaç hafta belki birkaç ay önce senin için en fazla %30 deli diyebilirdik ama öyle zamanlardan geçmişsin ki deliliğin %70'e kadar uzanmış. Kendine dikkat etmeni ve sinirlerine hakim olmanı öneriyoruz. Sonuçta hepimiz biraz deli değil miyiz?

%80

Sen %80 deliliğe sahipsin. Gözümüz biraz senden korkmuş olsa da senin deliliğin sevmediğin insanlara karşı. Küçümsenecek şeyler yaşamamış ama yine de her şeyi çok güzel atlatmışsın. Bu günlerin de geçeceğini bil ve öyle ilerle. Yani sen ilerle de deliliğini ilerletme istersen daha fazla. Söyleyeceğin tek şey 'bu günler geçecek ve ben bu günleri atlattığım için kendimle gurur duyacağım' olmalı.

%90

Sen %90 delilik oranındasın. Yaşadığın şehirden, yaşadığın olaylara etrafındaki insanlardan, flörtlerine, eski sevgililerine kısaca senin hayatına giren herkes seni delirtmiş. Bu nasıl bir zor hayat diye biraz şaşkınlık yaşamadık değil. Yine de deliliğini eğlenceye vurmuş biri olarak, kahkaha atarak kendini gizliyorsun. Neşene diyecek bir şey yok ama en çok gülen insandan korkacaksın diye de boşuna dememişler. Sana acil şifalar diliyoruz. 😂

%100

Tebrikler! 👏 %100 deliliğe sahip olarak yaşadığın şehrin hakkını verdin. Artık karmaşadan mı, yoksa anlayışsız insanlardan mı delirdin pek bilemiyoruz ama senin delirdiğini biliyoruz. Kendi kendine delirecek halin yok. Seni delirtenler utansın. Kendi halinde mutlu bir insanken şimdi geleceğin, geçmişin arasında sıkışmış birisin. Motivasyonun 'aman sadece ben mi delirdim' şeklinde olabilir. Yine de seni tebrik ediyor ve bir an önce iyileşmeni umuyoruz.😂

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
39
25
22
8
8
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İdil

%100 -doğrudur- Tebrikler! 👏 %100 deliliğe sahip olarak yaşadığın şehrin hakkını verdin. Artık karmaşadan mı, yoksa anlayışsız insanlardan mı delirdin pek bi... Devamını Gör

Necla Kaplan

% 90 çıktı

Tuğçe

%70 çıktı