Görüş Bildir
Haberler
Yarın Okullar Açılacak mı, Yarın 7 Şubat Okul Var mı? 15 Tatil Uzatıldı mı, 2022 Yarıyıl Tatili Bitti mi?

Yarın Okullar Açılacak mı, Yarın 7 Şubat Okul Var mı? 15 Tatil Uzatıldı mı, 2022 Yarıyıl Tatili Bitti mi?

Okullar yarın açılıyor. 15 tatil bitiyor bitmesine ama artan koronavirüs vakaları nedeniyle öğrenciler ve veliler '15 tatil uzatıldı mı, okullar yarın açılıyor mu?' sorularına cevap arıyor. Konuyla ilgili olarak Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından yapılan açıklama ilgi çekti. Peki, yarın okul var mı, 7 şubat yarın okullar açılıyor mu? Yarıyıl tatili uzayacak mı? 15 tatil bitti mi? İşte merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Artan vaka sayıları sebebiyle '15 tatil uzadı mı, yarıyıl tatili uzatılacak mı?' gibi soruların yanıtları da yapılan resmi açıklamalar doğrultusunda belli oldu. MEB 2022 takvimi yayımlanırken Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yüz yüze eğitim ve okulların son durumu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Peki, yarın okul var mı, 7 şubat yarın okullar açılıyor mu? Yarıyıl tatili uzayacak mı? 15 tatil bitti mi?

Yarın Okullar Açılacak mı, Yarın 7 Şubat Okul Var mı?

Yarın Okullar Açılacak mı, Yarın 7 Şubat Okul Var mı?

Bakan Özer, ikinci dönem de eğitimin aynı şekilde devam edeceğini dile getirdi.

Özer '7 Şubat'ta, 81 ilde tüm sınıf seviyelerinde yüz yüze eğitime devam edeceğiz. Omicron ve vaka sayılarından dolayı yüz yüze eğitime ara vermeyeceğiz.' ifadelerini kullandı.

15 Tatil Uzatıldı mı, 2022 Yarıyıl Tatili Bitti mi?

15 Tatil Uzatıldı mı, 2022 Yarıyıl Tatili Bitti mi?

Okullar 7 Şubat Pazartesi günü yeniden açılacak. 15 tatil 4 Şubat tarihinde sona erecek.

Öğrenciler ikinci dönemdeki ara tatili ise 11 Nisan-15 Nisan 2022'de yapacak. İkinci dönem 17 Haziran 2022 Cuma günü sona erecek.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 'Okulları hiç kapatmayalım. Önlemlere riayet edelim, okullarımız hep açık kalsın' dedi. Özer bir öğrenciye de, '7 Şubat'ta buluşuyoruz. Aynı kararlılıkla devam edeceğiz. 2 hafta sonra görüşeceğiz' ifadelerini kullandı.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
6
5
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın