Görüş Bildir
Haberler
Yargı'nın Savcı Ilgaz'ı Yeni Yaşını Kutladı! 'Hiç Göstermiyor' Yorumu

Yargı'nın Savcı Ilgaz'ı Yeni Yaşını Kutladı! 'Hiç Göstermiyor' Yorumu

Son olarak Yargı dizisinde savcı Ilgaz rolünde izlediğimiz Kaan Urgancıoğlu yeni yaşını kutladı. Aşk 101 ve Yargı dizilerinde partneri Pınar Deniz ile yakaladıkları uyum ile kendisinden sıkça bahsettiğimiz Urgancıoğlu'nun yeni yaşı duyanları şaşırttı. sosyal medyada Urgancıoğlu için  'Hiç göstermiyor' yorumları yapıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kanal D'nin sevilen dizisi, pazar akşamlarının vazgeçilmezi Yargı'nın Savcı Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu dün yeni yaşını kutladı. Sevenleri ve takipçileri Urgancıoğlu'nun yaşını duyunca 'asla göstermiyor' yorumlarında bulundu. İşte Detaylar...

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile doğum günün aslında 9 Mayıs olduğu fakat kimliğinde 8 Mayıs olarak göründüğünü söyleyen Yargı'nın Savcı Ilgaz'ı yeni yaşını kutluyor.

"İyi ki Doğan Bir İnsan Seviyorum..."

"İyi ki Doğan Bir İnsan Seviyorum..."

Yargı dizisindeki partneri Pınar Deniz'in doğum günü paylaşımı oldukça ilgi görmüştü. Aynı zamanda set arkadaşlarının da sette Urgancıoğlu'nun doğum gününü kutladığı paylaşımlar dikkat çekmişti.

"Hiç Göstermiyor"

"Hiç Göstermiyor"

8 Mayıs 1981 doğumlu olan Kaan Urgancıoğlu, geçtiğimiz gün 41 yaşına girdi. Urgancıoğlu'nun yaşını öğrenen sevenleri 'Hiç göstermiyor' yorumlarında bulundu. 

Biz de kendisinin doğum gününü kutluyoruz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın