Görüş Bildir
Haberler
Yargı 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Yargı 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

GNS
26.01.2022 - 20:31

Yargı dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazar akşamları 20:00'de ekranlara gelen dizi Ay Yapım imzası taşıyor. Son dönemde reyting rekorları kıran Kanal D'nin yayınlamış olduğu Yargı son bölümünde; Ceylin ve Ilgaz arasında geçen adliye sohbeti sonrası, keyifli bir anlarının ekranlara gelmesi davanın olumlu sonuçlanıp sonuçlanmadığını düşündürtür. Gül Hanım'ın Ceylin ve Ilgaz arasındaki ilişkiye müdahale etmesi ve 'bu işin bir adını koyalım' demesi ise son derece dikkat çeker. Aylin'in Zümrüt'ü tehdit etmesi ile şaşkına çevirir. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte Yargı 18. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ay Yapım'ın üstlendiği Yargı dizisi aile dramları arasında birbirlerine tutunmaya çalışan avukat Ceylin ve savcı Ilgaz'ın yaşadıklarını konu almaktadır. Ali Bilgin'in yönetmenliğini yaptığı dizinin senaryosunu Sema Ergenekon üstleniyor. Yeni bölüm fragmanı yayınlanan Yargı pazar akşamları Kanal D'de...

Yargı 18. Bölüm Fragmanı

Yargı Son Bölümde Neler Oldu?

Yargı Son Bölümde Neler Oldu?

Ilgaz’ın yönlendirmeleriyle, Engin’in öldüğü geceye ait detayları hatırlamaya başlayan Ceylin için artık bazı şeyler netleşmeye başlamıştır. Şüpheleri Ceylin üzerinden kaldıracak ipuçları ortaya çıktıkça Ilgaz, Ceylin’in masumiyetine giden yola kendinden emin adımlarla çıkmak ister; ancak, onu büyük engeller beklemektedir.

Oğlunun dosyasını gittikçe karıştıran ve Ceylin lehine olan deliller, Yekta’nın iyice saldırganlaşmasına sebep olur. Seda, Merdan’ın verdiği görevi yerine getirmek için Yekta’ya yakın dururken, Çınar ise yine risk alarak Serdar’la hareket etmeyi kabul eder ve tehlikeli bir plana dahil olur. Üstelik bu sefer yalnız değildir.

Ne zaman düşseler daha güçlü kalkabilmek için birbirlerine ihtiyaç duyduklarını fark eden Ilgaz ile Ceylin için ufukta yeni bir yol görünmektedir. Ancak bu sefer daha büyük kararların gölgesinde uzanan bu yol, onları yeni bir eşiğe taşımak üzeredir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
3
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın