Görüş Bildir
Haberler
Yaralıdan İlginç 'Roket' Yorumu: 'Cumhurbaşkanımızı Paylaşıyorum, Bunun İçin mi Hedef Alıyorlar?'

Yaralıdan İlginç 'Roket' Yorumu: 'Cumhurbaşkanımızı Paylaşıyorum, Bunun İçin mi Hedef Alıyorlar?'

Gaziantep'in Karkamış ilçesine düzenlenen roketli saldırıda yaralanan Ahmet Doğan, ameliyat öncesi kendisini ziyaret eden  milletvekiline 'Ben devamlı Cumhurbaşkanımızı paylaşıyorum, acaba bunun için mi beni hedef alıyor bunlar' diyerek güldü. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yaralı vatandaşın sözleri AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin'i de güldürdü.

Yaralı vatandaşın sözleri AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin'i de güldürdü.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, terör örgütü PKK/YPG'nin Gaziantep'in Karkamış ilçesine düzenlediği roketli saldırıda yaralanan Ahmet Doğan'ı ameliyatı öncesinde ziyaret etti. Şahin'i görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Doğan, 'Çok şükür iyiyim. Allah devletimize, milletimize zarar vermesin. Bilhassa Recep Tayyip Erdoğan’ı Allah başımızdan etmesin. Çok teşekkür ederim. Allah sizden de razı olsun' diyerek milletvekiline teşekkür etti.

'Ben devamlı Cumhurbaşkanımızı paylaşıyorum, acaba bunun için mi beni hedef alıyorlar bunlar.'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çok sevdiğini dile getiren Ahmet Doğan, daha önce de roket saldırısında yaralandığını belirterek, 'Hep böyle oluyor. İkinci kez vurdular. Daha önce birkaç yıl önce de bizim evin 20 metre yakınlarına düşmüştü. Ben devamlı Cumhurbaşkanımızı paylaşıyorum, acaba bunun için mi beni hedef alıyorlar bunlar. Bilmiyorum” diyerek güldü. Doğan'ın yorumu nedeniyle gülmekten kendini alıkoyamayan Milletvekili Ali Şahin, 'Kurşun adres sormaz derler ama biz serhat şehriyiz. Zor bir coğrafyada yaşıyoruz. Bu coğrafyada Müslüman Türk olarak yaşamak çok zor, kolay değil. Allah’a hamdolsun bütün düşmanlara, bütün güçlüklere rağmen bu coğrafyada varlığımızı devam ettireceğiz hep birlikte. Bunlar bizi yıldırmayacak. Onlar bizi yıldıramayacak” diye cevap verdi.

Ne yaşanmıştı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
65
47
28
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yengegeldikmi

Vermiş yine gazı ahahhahahahah

Cengiz Kayacan

keşke o roket 5 yaşındaki masumla..gencecik öğretmene isabet edeceğine..bu embesilin tam beynine gelseydi de en azından bir kakalaktan kurtulurduk...

Z. Kaan Budak

Aynen kardeşim şu an pentagonda gündem sensin.