Görüş Bildir
Haberler
Yaprak Dökümü Konusu ve Oyuncularını İnceledik! Yaprak Dökümü Dizisi Hangi Yılda Çekildi?

Yaprak Dökümü Konusu ve Oyuncularını İnceledik! Yaprak Dökümü Dizisi Hangi Yılda Çekildi?

Sunay Korkmaz
14.12.2020 - 13:11

Reşat Nuri Güntekin'in en sevilen eserlerinden olan Yaprak Dökümü geçtiğimiz yıllarda uyarlanarak TV dizisi olarak yayınlanmıştı. Yayınlandığı dönemin reyting rekortmeni olan dizinin oyuncuları da günümüzün en favori oyuncularından oldu. Ayrıca dizide Güven Hokna, Halil Ergün gibi usta isimler de yer alıyor. Peki Yaprak Dökümü ne zaman çekildi? İşte Yaprak Dökümü oyuncuları ve konusu...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yaprak Dökümü Oyuncuları

Yaprak Dökümü Oyuncuları

Halil Ergün- Ali Rıza

Güven Hokna- Hayriye

Bennu Yıldırımlar- Fikret

Gökçe Bahadır- Leyla

Deniz Çakır- Ferhunde

Fahriye Evcen- Necla

Caner Kurtaran- Şevket

Tolga Karel- Oğuz

Seda Demir- Sedef

Bedia Ener- Neyyir Hanım

Yaprak Dökümü Hangi Yılda Çekildi?

Yaprak Dökümü Hangi Yılda Çekildi?

Yaprak Dökümü, 2006-2010 yıllarında Kanal D'de yayınlanan dizi. Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı kitabından uyarlanmıştır.

Yaprak Dökümü Konusu

Yaprak Dökümü Konusu

Yaşamını biri erkek olan beş çocuğuna iyi fikirler ve temiz kişilik vermeye adayan 'Ali Rıza Bey', yaşadığı bir olayda haksızlığa göz yumması istenince kaymakamlık görevinden istifa eder. Kızı 'Necla' da İstanbul'da üniversite eğitimi kazanınca, ailece İstanbul'a, kendilerine ait eski bir konağa taşınırlar. 'Leyla''nın üniversiteye hazırlık kursu, 'Necla' ve 'Ayşe''nin ise okul masrafları aileyi sıkıntıya sokar ve 'Ali Rıza Bey' yeniden çalışmaya başlar. Yeni işinde de ilkelerinden ödün vermesi istenince yine istifa eder.

Şartlar artık daha zor olduğu için, anne 'Hayriye Hanım' eşinin işten çıkma kararını desteklemez ve evde huzursuzluklar başlar. Askerden dönen 'Şevket' bir bankada çalışmaya başlayınca Ali Rıza Bey'in yükü hafifler. Ama Şevket gönlünü evli bir kadın; 'Ferhunde''ye kaptırır ve 'Ferhunde' kısa zamanda dizginleri ele alır, evin bütün düzenini değiştirir. Oğuz adlı kişinin de aileye sinsice girmesiyle beraber olaylar yavaş yavaş kötüye gider. Yine 'Ferhunde''nin bitmek tükenmek bilmeyen oyunları, 'Şevket''in, karısının isteklerine boyun eğişi, 'Leyla' ve 'Necla''nın davranışları, 'Hayriye'nin evi idare edemeyişi aileyi zor duruma düşürür. Ali Rıza Bey tüm olanlara direnmeye çalışsa da ömrünün sonuna dek seyretmeye mahkûm olduğu 'Yaprak Dökümü' artık başlamıştır.

Aşağıdaki Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın