Görüş Bildir
Haberler
Yalnızca Bilgisayarını Kardeşi ile Paylaşmak Zorunda Kalan Gamer'ların Anlayacağı 13 Durum

Yalnızca Bilgisayarını Kardeşi ile Paylaşmak Zorunda Kalan Gamer'ların Anlayacağı 13 Durum

Oyuncular olarak oyun cihazlarımız bizlerin en kıymetli varlıkları arasındadır. Ancak durumlar bazen onu paylaşmamızı da gerektirebiliyor. Kardeşlerimiz ile bilgisayarı paylaşmamız gerektiği durumlarda yaşadıklarımızı masaya yatırıyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bilgisayarı ele geçirmek için mücadele içinde olmak

1. Bilgisayarı ele geçirmek için mücadele içinde olmak

Senin saatin doldu, sıra bende, sen çok oynadın kalk artık gibi cümleler evde neredeyse günün her saati yankılanır. Hele kardeşiniz de en az sizin kadar oyunlara düşkünse... Durum zaman zaman ufak çaplı krizlere de yol açabilir.

2. Kullanımı saatlere bölmek

2. Kullanımı saatlere bölmek

Yukarıdaki durumun en klasik ancak etkili çözümü herkese bilgisayarın başına geçebileceği bir saat aralığı vermektir. Ancak bu saat aralığına uymak da bir süre sonra bırakılır. Sonra yine gelsin tartışmalar.

3. Bir umut yapılan ikna çabaları

Kardeşinizin saat aralığı başladığı halde son bir el daha oyun oynamak için ya da bilgisayara biraz daha erken kavuşmak için ne diller döktünüz bir biz biliriz. O anda her şey kardeşinizin insafına kalmıştır.

4. Ortaklaşa para biriktirmek/harcamak

4. Ortaklaşa para biriktirmek/harcamak

İkinizin de çok istediği bir oyun mu var, ya da bilgisayarın değişmesi gereken bir parçası mı oldu? Böyle durumlarda bir ortağınız olması çoğu şeyin çok daha kolay ve ucuza halledilmesi anlamına geliyor aynı zamanda.

5. Oyun save'lerinin 'yanlışlıkla' silinmesi

Aynı anda farklı save'ler ile oynadığınız bir oyun olduğunda yaşanır genelde bu durum. Dikkatsiz kardeşiniz ya sizin save dosyalarınızı siler ya da yanlış kayda girerek sizin oyununuzu oynamaya başlar. Ancak her iki durumda da olan sizin oyundaki ilerlemenize olur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ters giden herhangi bir konuda suçu onun üzerine atmak

Bir problemle mi karşılaştınız? Bunun sebebi elbette ki kardeşinizdir! Karşılıklı suçlamalar ile geçen saatler, hatta belki günler içerisinde ne problem çözülebilir, ne de bir arpa boyu yol kat edilebilir.

7. Bilgisayarı iki farklı hesapla kullanmak

7. Bilgisayarı iki farklı hesapla kullanmak

Elbette ki biri siz biri de kardeşiniz için. Sayısız karışıklık ve ufak çaplı sinir krizlerinden sonra bulunan çözüm genelde ona farklı bir kullanıcı hesabı tanımlamak olur.

8. Oyun oynarken izlenmeye alışmak

Hepimizin ilk izleyicileri şüphesiz kardeşlerimiz olmuştur. Size oyunla ilgili sorular sorması, dikkatini bir an olsun azaltmadan pür dikkat sizi izlemesi, aynı şeylere ilgi duymak bir süre sonra hoşunuza da gitmeye başlar.

9. ''Ben yönlendireyim sen ateş et''

Aynı anda bilgisayar başına geçip oyun oynamak istediğinizde yapılacak şey bellidir. Ufak bir iş bölümünün ardından oyun dünyasına adım atılır. Bir karakteri iki kişi yönlendirerek güle oynaya ilerlemeye çalışırsınız.

10. Gözün sürekli saatte olması

10. Gözün sürekli saatte olması

Kardeşinizin süresi dolar dolmaz bilgisayarın başına geçmek için 1 dakika bile ziyan edilemez. Ayrıca bilirsiniz ki o da size çok aynısını yaptı ya da yapacak. Bilgisayarı en uzun ve verimli şekilde kullanmak için ödenecek ufak bedeller...

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Arkadaşlar tarafından oyuna çağırıldığında her zaman gidememek

Çünkü o anda kardeşiniz bilgisayar başındadır. Kimi zaman insafa gelse de o gün size bilgisayarı vermemek konusunda bir hayli ısrarcıdır ve elinizden bir şey gelmez... Acınızı paylaşıyoruz.

12. Çift kişilik oyun arayışına girmek

Aynı anda aynı bilgisayarla eğlenebilmek için her yol denenir. İki oyuncuyu destekleyen oyunlar itinayla aranır ve bulunur. Kardeşle güle oynaya geçen zaman ise paha biçilemezdir.

13. Oyunlar konusunda en büyük öğreticisi ve rehberi olmak

Abiler/ablalar kardeşlerin bir çok konuda yol göstericisidir elbette. Sizin gibi oyunlara ilgi duyan bir kardeşiniz varsa zamanla sizin sevdiğiniz oyunlarla ilgilenmeye başlaması, bunlarla ilgili size sorular yöneltmesi harika bir histir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
7
6
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın