Görüş Bildir
Haberler
Yalancılar ve Mumları Konusu Ne, Nerede Çekiliyor? Yalancılar ve Mumları Oyuncuları Kim?

Yalancılar ve Mumları Konusu Ne, Nerede Çekiliyor? Yalancılar ve Mumları Oyuncuları Kim?

Müge Kakşi
03.10.2021 - 22:12

FOX TV'nin yeni dizisi Yalancılar ve Mumları bu akşam ilk bölümüyle ekranlara geldi. Yapımını MEDYAPIM’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Merve Girgin’in oturduğu ve senaryosunu Nermin Yıldırım’ın uyarladığı dizinin konusu ve oyuncu kadrosu ise merak ediliyor. Peki Yalancılar ve Mumları konusu ne? Yalancılar ve Mumları oyuncuları kim? Yalancılar ve Mumları nerede çekiliyor? Detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yalancılar ve Mumları Konusu Ne?

Yalancılar ve Mumları Konusu Ne?

Yalancılar ve Mumları dizisinde Elif (Ceren Moray), kocasını bir tekne kazasında kaybetmiştir ve bu kaybı halen kabullenememiştir. Gelen cevapsız aramalar kocasının hayatta olduğunu düşünmesine neden olmaktadır. Elif'e en yakın arkadaşları Ceyda (Elçin Sangu), Meliha (Şafak Pekdemir) ve Şebnem (Burcu Gölgedar) ona yardımcı ve destek olurlar. Ceyda birine bağlanmaktan hoşlanmayan, özgürce yaşamayı yeğleyen bir kadındır. Meliha ise oldukça başarılı bir psikiyatristtir. Beyaz yakalı Şebnem'in ise kocasıyla sorunları bulunmaktadır. Bu dört kadının hayatlarındaki gerçekler ise sandıklarından bambaşkadır.

YALANCILAR VE MUMLARI DİZİSİ UYARLAMA MI?

İzleyiciler bugün FOX ekranlarında başlayan Yalancılar ve Mumları dizisinin uyarlama olup olmadığını merak ediyor. Bu akşam yeni bölümü ile ilk kez izleyici karşısına çıkacak olan dizide Elçin Sangu, Ceren Moray, Feyyaz Duman, Şafak Pekdemir, Burcu Gölgedar, Melike Güner, İsmail Demirci ve İlker Kızmaz gibi pek çok başarılı isim yer alıyor. Yalancılar ve Mumları, yurt dışında büyük beğeni toplamış olan BBC yapımı, 'Mistresses' dizisinin uyarlaması olarak ülkemize uyarlandı.

Yalancılar ve Mumları Nerede Çekiliyor?

Yalancılar ve Mumları Nerede Çekiliyor?

Yalancılar ve Mumları dizisi çekimleri İstanbul'da gerçekleştirilmektedir. Dizide özellikle kullanılan bir semt olmayacak ve dizinin çekimleri İstanbul’un birçok farklı semtinde gerçekleşecektir.

Yalancılar ve Mumları Oyuncuları Kimdir?

Yalancılar ve Mumları Oyuncuları Kimdir?

Yalancılar ve Mumları dizisinin yönetmen koltuğunda Merve Girgin otururken, dizinin senaryosu da Nermin Yıldırım tarafından uyarlanıyor. MEDYAPIM tarafından hayata geçirilen dizinin oyuncu kadrosunda ise başarılı isimler yer alıyor. İşte, Yalancılar ve Mumları dizisinin oyuncu kadrosu…

  • Elçin Sangu,

  • Ceren Moray,

  • Feyyaz Duman,

  • Şafak Pekdemir,

  • Burcu Gölgedar,

  • Melike Güner,

  • İsmail Demirci,

  • İlker Kızmaz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın