Görüş Bildir
Haberler
Yakından Takip Edilen Ünlülerin Hiç Bilinmeyen İlk Evliliklerini ve Eşlerini Sizin İçin Araştırdık!

Yakından Takip Edilen Ünlülerin Hiç Bilinmeyen İlk Evliliklerini ve Eşlerini Sizin İçin Araştırdık!

Serngl
04.07.2019 - 10:51

Ünlülerin hiç bilinmeyen ilk evliliklerini ve eşlerini sizin için derledik!

Keyifli okumalar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Seda Başbuğ - Acun Ilıcalı

1. Seda Başbuğ - Acun Ilıcalı

Ülkece Acun Ilıcalı'nın evliliklerine hakimiz biliyorsunuz ki. Biz her ne kadar Ilıcalı'nın eski eşleri Zeynep Yılmaz ve Şeyma Subaşı'nı bilsek de, Acun Ilıcalı ilk evliliğini henüz 19 yaşındayken Seda Başbuğ ile yapmıştı. Banu adında bir kızları olan çift, 5 yıllık evliliğin ardından boşanmıştı. Seda Başbuğ, geçtiğimiz günlerde bir süredir birlikte olduğu Orhun Yazıcı ile dünyaevine girmişti.

2. Muhsine Şehnaz Kamiloğlu - Mehmet Ali Erbil

2. Muhsine Şehnaz Kamiloğlu - Mehmet Ali Erbil

Ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, birçok kez nikah masasına oturdu biliyorsunuz ki. Nergis Kumbasar, Sedef Altuntaş ve Tuğba Çoşkun ile olan evliliklerini bildiğimiz Mali'nin ilk eşi ise kızı Sezin Erbil'in annesi Muhsine Şehnaz Kamiloğlu. 1980 yılında Muhsine Hanım ile evlenen Erbil, beş yıl sonra boşandığı Muhsine Kamiloğlu ile bir kez daha nikah masasına oturmuştu. Bu evliliğin tekrar bitmesinin ardından da kızı Yasmin'in annesi Nergis Kumbasar ile dünyaevine girmişti.

3. Nebahat Çehre - Yılmaz Güney

3. Nebahat Çehre - Yılmaz Güney

İki kez evlilik yapan Nebahat Çehre, ilk evliliğini hepimizin 'Çirkin Kral' lakabıyla tanıdığı Yılmaz Güney ile yapmıştı. Çift 1967 yılında dünyaevine girmişti. Ancak bu evlilik yalnızca bir yıl sürmüş, ardından çift boşanmıştı. Nebahat Çehre bu aşkla ilgili, 'Ülke meselelerinden yaşama bakışına kadar her türlü konuda bakış açısı kazanmasında Yılmaz Güney’in katkısının yadsınamaz olduğunu' söylemişti.

4. Sezen Aksu - Hasan Yüksektepe

4. Sezen Aksu - Hasan Yüksektepe

Minik Serçe'nin ilk evliliği 1972 yılında aile arasında yapılan bir törenle gerçekleşmişti. Hasan Yüksektepe henüz bir öğrenciydi ancak birbirlerine delice aşık oldukları için beklemek istemeyen çift, yıldırım nikahıyla evlenmişti. Ancak ne yazık ki bu evlilik tam tamına üç gün sürmüştü. Üç gün içinde çift boşanmaya karar vermişti. Ancak asıl trajik olan ise Hasan Yüksektepe'nin Minik Serçe'nin ardından onun en yakın arkadaşı Bahar ile evlenmesiydi... Sezen Aksu ikinci evliliğini ise, şu anki soyadını aldığı Ali Engin Aksu ile yapmıştı.

5. Seda Sayan - Rıdvan Kılıç

5. Seda Sayan - Rıdvan Kılıç

Birçok kez nikah masasına oturan Seda Sayan'ın ilk eşi, bir dönem Galatasaray'da forma giyen eski futbolcu Rıdvan Kılıç'tı. Genç yaşta ilk evliliğini Rıdvan Kılıç ile yapan Seda Sayan'ın bu evliliği kısa bir süre sonra sonlandı. Seda Sayan, Rıdvan Kılıç ile boşanmasının ardından oğlu Oğulcan Engin'in babası Sinan Engin ile dünyaevine girmişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Emel Sayın - İsmet Kasapoğlu

6. Emel Sayın - İsmet Kasapoğlu

Emel Sayın birçok kez nikah masasına oturmuştu bildiğiniz üzere. Ancak her ne kadar fazla bilinmese de Sayın, ilk evliliğini İsmet Kasapoğlu ile yapmıştı. 1966 yılında İsmet Kasapoğlu ile evlenen Sayın, 1978'de yine ikinci kez Kasapoğlu ile dünyaevine girmişti. Ancak ikili bu evliliğin üzerinden bir yıl geçmesinin ardından tekrar boşanmıştı. Sayın aynı yıl Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan'ın oğlu Selçuk Aslan ile dünyaevine girmişti.

7. Zeyno Gönenç - Okan Bayülgen

7. Zeyno Gönenç - Okan Bayülgen

Biz her ne kadar Okan Bayülgen'i kızı İstanbul'un annesi Şirin Ediger ile olan evliliğiyle bilsek de, aslında Bayülgen'in ilk eşi sevilen oyuncu Zeyno Gönenç'ti. 1996 yılında evlenen çift iki yıl gibi kısa bir sürenin ardından boşanmıştı. Zeyno Gönenç geçtiğimiz yıllarda Gilles Kanert ile dünyaevine girerken, Okan Bayülgen de 2008 yılında Şirin Ediger ile nikah masasına oturmuştu. Çift 2014 yılında ise yollarını ayırmıştı.

8. Zuhal Olcay - Selçuk Yöntem

8. Zuhal Olcay - Selçuk Yöntem

Biz her ne kadar Selçuk Yöntem'in, kızı Iraz Yöntem'in annesi Cihan Yöntem'le olan evliliğini bilsek de, Yöntem ilk evliliğini Zuhal Olcay ile yapmıştı. 1976 yılında Zuhal Olcay ile evlenen Yöntem, o dönem Zuhal OIcay ile birlikte Londra'ya gitmişti. Türkiye'ye dönüşlerinin ardından boşanan çift, her zaman dost kalmayı becerebilen nadir isimlerden. Selçuk Yöntem şu an hâlâ Cihan Yöntem ile evli.

9. Müjde Ar - Samim Değer

9. Müjde Ar - Samim Değer

Biz Müjde Ar'ın Ercan Karakaş ile olan evliliğini biliyoruz, ancak Müjde Ar ilk evliliğini yönetmen Samim Değer ile yapmıştı. Samim Değer 2004 yılında hayatını kaybetmişti. Müjde Ar ise 2005 yılından beri siyasetçi Ercan Karakaş ile evli.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
126
45
18
17
11
10
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sena sena

acun un Allah cezasını vermiş öyle güzel kadından ayrıldıktan sonra :) ne ikinci eşi ne şeyma subaşı güzellikte erişemez o kadına .. neyse acun ılıcalı ya f... Devamını Gör