Görüş Bildir
Haberler
Yağmurlu Havalarda Sizi Koruyacak En İyi Yağmurluklar

etiket Yağmurlu Havalarda Sizi Koruyacak En İyi Yağmurluklar

güzpilici
21.11.2021 - 02:15

Yağmurlu havaları evimizde kahvemizi alıp izlemek oldukça keyifli bunda hepimiz hem fikiriz. Ama dışarı çıkmamız gereken günlerde o keyif kabusa dönüşebiliyor. Bu durumda şemsiye ne kadar kurtarıcı gözükse de yanında taşıması, yolda yürümesi oldukça zor. Bu durumda seni sırılsıklam olmaktan kurtaracak yağmurlukları seçebilirsin. Sizler için seçtiğimiz en iyi yağmurluklara gelin birlikte göz atalım.

Önerdiğimiz ürünleri beğeneceğinizi umuyoruz!

'Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Tarzıyla ilgi çekici.

1. Tarzıyla ilgi çekici.

Yağmurluk seçerken ilk bakmamız gereken kumaş özelliği. Su geçirmeyen kumaşı ve bol kesimiyle tarz olan bu yağmurluğu almak istersen linkini buraya bırakıyorum.

Kullanıcı yorumu:

Rengi, kalitesi, duruşu çok çok güzel.. bir beden küçük almanızı öneririm. Kalıp baya geniş. Yağmurluk ama yazın falan üzerine almalık şahane bir kurtarıcı parça. İyi ki almışım dedim🌷

2. Şıklığından ödün vermek istemeyenlere özel.

2. Şıklığından ödün vermek istemeyenlere özel.

Suni rugan görünümüyle kendine hayran bırakan bu şık yağmurluğu soğuk havalarda da kullanabileceğiniz sıcak bir astara sahip. Dayanıklı yağmurluk almak isteyenlere bu ürünün linkini bırakıyorum.

Kullanıcı yorumu:

Bayıldımmm duruşu kumaşı her şeyiyle çok iyi ince de değilmiş içi astarlı mevsimlikten ziyade daha soğuk havalarda da giyilebilir

3. Kabanların üzerine giymek isteyenler için.

3. Kabanların üzerine giymek isteyenler için.

Kapalı havalarda işinizi şansa bırakmamak için çantanızda taşıyabileceğiniz, kurtarıcı olan bu ürünü kabanlarınızın üzerine bile rahatça giyebilirsiniz. Şemsiyeden kurtaran, fiyatıyla da oldukça uygun olan ürünü buraya koyuyorum.

Kullanıcı yorumu:

elveda Allahın belası şemsiye 💜 çoook güzel, bindan sonra şemsiye kullanmam, lastik çizme + yagmurluk sonbahar kombinim 👍 çok güzrl rengi de duruşu da

4. Kısa yağmurluk arayanlar için.

4. Kısa yağmurluk arayanlar için.

Rahat kalıbı, ayarlanabilir bağcıklı kapüşonu ile yağmurlu ve rüzgarlı havalarda sizi korur. Satın almak istersen buraya tıkla.

Kullanıcı yorumu:

Bayıldımmmm, kesinlikle herkes almalı

5. Yağmurlu havalarda ayakkabılarımız artık kuru kalacak.

5. Yağmurlu havalarda ayakkabılarımız artık kuru kalacak.

Hazırlıksız yakalandığımızda en çok ayakkabılar ıslanıyor. Ayağı ıslandığında da tadı kaçmayan biri yoktur herhalde. Bu ürüne sahip olmak isteyenler buradan satın alabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu:

Ayak yağmurluğu olarak alınabilinecek en güzel ürün. İnce kolay yırtılıcak birsey değil. Kaliteli bir ürün. Ben 36 numara giyiyorum 37 buçuk aldım. Ayakkabılarla beraber kolay girsin diye. Dahada büyük alınabilinir kalın botlarla giymek için. Bu arada ben ve kedilerim minik hediyeleriniz için teşekkür ederiz. Çok duyarlı ve ince bir düşünce.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın