Görüş Bildir
Haberler
Hem Kaliteli Hem Uygun Fiyatlı 200 TL Altı Kulaklık Modelleri

etiket Hem Kaliteli Hem Uygun Fiyatlı 200 TL Altı Kulaklık Modelleri

Ekin Avcı
17.11.2021 - 15:45

Teknolojik ürünlerin fiyatı her geçen gün artarken uygun fiyata kaliteli bir kulaklığa sahip olmak da oldukça zor. İşte tam da bu yüzden 200 TL altına satın alıp kaliteli bir ses deneyimi yaşayabileceğin kulaklık modellerini senin için seçtik. JBL, Xiaomi, Sony... Kaliteyi uygun fiyata satın alabileceğin kulaklık modellerine göz atmak istersen seni içeriğe alalım.

''Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.’’

İçeriğin Devamı Aşağıda

JBL kulak içi kulaklık

JBL kulak içi kulaklık

Dilersen farklı renklerini de tercih edebileceğin stereo ses özelliğine sahip JBL Kulak İçi Kulaklık şu an indirimde ve fiyatı 101,09 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Öncelikle çok fazla kulaklık kullanıcısı olarak söylüyorum jJBL farkını ortaya kesinlikle koyuyor. herkese tavsiye ederim. müzik dinleme, oyun oynama, telefonla konuşma olsun; her konuda başarılı.''

LENOVO Livepods kablosuz bluetooth kulaklık

LENOVO Livepods kablosuz bluetooth kulaklık

Kaliteli ve uygun fiyatlı bir bluetooth kulaklık arıyorsan, suya ve tere dayanıklı özelliğe sahip LENOVO Livepods Kablosuz Bluetooth Kulaklık şu an indirimde ve fiyatı 124,90 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Ürün tam anlamıyla fiyat performans ürünü. Kesinlikle öneriyorum, gözünüz kapalı alabilirsiniz! Yüksek seslerde kalitesi bozulmuyor, şarj gayet iyi gidiyor. Genel olarak her şeyinden memnunum.''

Xiaomi Redmi Airdots Tws bluetooth kulaklık

Xiaomi Redmi Airdots Tws bluetooth kulaklık

Son zamanların en çok tercih edilen teknoloji markalarından biri olan Xiaomi, kulaklık konusunda da ididialı. Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth Kulaklık şu an indirimde ve fiyatı 187 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Ses kalitesi iyi bu fiyata alınabilecek en iyi ürün diyebilirim!''

Sony kulak üstü mikrofonlu kulaklık

Sony kulak üstü mikrofonlu kulaklık

Beyaz ve pembe renk seçenekleri de bulunan Sony Kulak üstü Mikrofonlu Kulaklık döner kulaklık başlıkları sayesinde kulaklığı kullanmadığın zamanlarda kolayca katlayabileceğin tasarımıyla taşıma kolaylığı da sağlıyor. Şu an indirimde ve fiyatı 139 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Çok kaliteli bir ürün. Ses kalitesi mükemmel. Kablosu biraz ince ama kibar ve şık duruyor. Kısa sürede elime ulaştı. Satıcıya ve Trendyol'a teşekkürler.''

Huawei Sport Lite bluetooth kulaklık

Huawei Sport Lite bluetooth kulaklık

Huawei Türkiye Garantili Huawei Sport Lite Bluetooth Kulaklık aktif gürültü önleme teknolojisinin yanı sıra şık ve zarif bir tasarıma sahip. Şu an indirimde ve fiyatı 178 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Bu kulaklığı o kadar çok seviyorum ki... Şarjı, kalitesi; her şeyi muhteşem! Çevremdekilere de aldım, aldırdım. Kesinlikle tavsiye ederim.''

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
4
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın