Görüş Bildir
Haberler
Apple Tutkunları Buraya! iPhone Kullanıcılarının Favorisi Olacak Aksesuar Modelleri

etiket Apple Tutkunları Buraya! iPhone Kullanıcılarının Favorisi Olacak Aksesuar Modelleri

Ekin Avcı
12.11.2021 - 20:33

Bir kez bir iPhone kullananlar, bir daha kolay kolay farklı bir telefon kullanmıyorlar. Sadece bununla da kalmıyor, Apple ürünlerini bir tutku haline getirenler de var. Sen de bir iPhone kullanıcısıysan son zamanların favori Apple aksesuarlarına mutlaka göz atmalısın. Apple AirTag son dönemin favori ürünlerinden. Diğer aksesuarları da incelemek istersen seni içeriğe alalım.

''Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.’’

İçeriğin Devamı Aşağıda

Apple Watch 7 Serisi akıllı saat

Apple Watch 7 Serisi akıllı saat

Bugüne kadarki en en büyük, en gelişmiş ekrana sahip Apple Watch 7 Serisi şimdiye kadarki en dayanıklı Apple Watch. Çığır açıcı sağlık inovasyonlarına ve %33’e kadar daha hızlı şarj özelliğine sahip. Fiyatı şu an 4.223,04 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Sorunsuz bir alışveriş süreci geçirdim. Ürünüm faturası ile birlikte geldi. Saat hakkında zaten söylenecek söz yok.''

Apple Airpods Pro bluetooth kulaklık

Apple Airpods Pro bluetooth kulaklık

Aktif gürültü engelleme, şeffaf mod, suya ve tere dayanıklılık ve kişiye özel kullanım rahatlığıyla Apple Airpods Pro Bluetooth Kulaklık sınıfının en iyisi. Fiyatı şu an 2.375,01 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Eşim bu ürünü aldıktan sonra adeta ilgisini çekmez oldum. Resmen beni Airpods'la aldatıyor. Almayın dostlar ikinci plana düşüyorsunuz.''

Kaybolan eşyalara teknolojik çözüm Apple AirTag

Kaybolan eşyalara teknolojik çözüm Apple AirTag

Apple AirTag ile eşyalarını bulmak inanılmaz kolay hale geliyor. Birini anahtarlarına takıp diğerini sırt çantana atarak Bul uygulamasıyla eşyalarının nerede olduğunu görebilirsin. Üstelik Bul uygulaması sayesinde Apple aygıtlarını da takip edebiliyor, ailenin ve arkadaşlarının nerede olduklarından haberdar olabiliyorsun. AirTag, kolayca değiştirebileceğin standart bir pille bir yıldan uzun süre çalışabiliyor ve iPhone’un, pili ne zaman değiştirmen gerektiğini sana bildiriyor. Ayrıca suya da dayanıklı. Fiyatı şu an 275 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Anahtar kaybettikten sonra böyle bir cihaza ihtiyaç duydum. Ürünü kurması çok kolay. Bir şey unuttuğunuzda haber veriyor. Haritada yerini gösteriyor. Yaklaşınca sizi yönlendiriyor.''

Şarj için bekleme sorunu ortadan kalktı! Apple iPhone hızlı şarj aleti

Şarj için bekleme sorunu ortadan kalktı! Apple iPhone hızlı şarj aleti

iPhone 11 ile birlikte Apple kullanıcılarının hayatına giren Apple iPhone Hızlı Şarj Aleti Seti telefonun şarj olma süresini çok büyük oranda azaltıyor. Fiyatı şu an 89,90 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Kesinlikle orijinal ürün. Çok beğendim! Çok da hızlı geldi, satıcıya teşekkür ederim.''

iPhone kullanıcılarına şık bir telefon kılıfı

iPhone kullanıcılarına şık bir telefon kılıfı

Şık, kullanışlı ve kaliteli bir telefon kılıfı arıyorsan iç kısmı kadife, dış kısmı deri malzemeli iPhone 12 Pro Max Kılıf tam da aradığın ürün. Fiyatı şu an 66,90 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Dokusu, rengi; her şeyiyle çok güzel! Ayrıca hızlı kargolandı, teşekkürler.''

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın