Görüş Bildir
Haberler
Boyalı Saçların Vazgeçilmezi Olacak En İyi Mor Şampuanlar

etiket Boyalı Saçların Vazgeçilmezi Olacak En İyi Mor Şampuanlar

Rachel Greene
17.11.2021 - 09:00

Hayal ettiğiniz sarı ve küllü saçlara sahip olmak için bakım rutininize eklemeniz gereken birkaç önemli ürün var. Bunlar arasında yer alan ve olmazsa olmaz olarak adlandırılan mor şampuan, özellikle hayati bir öneme sahip. Peki hangi mor şampuanın ideal ve yeterli olduğunu biliyor musunuz? Ya da hangi mor şampuanı kullanmanız halinde, kuaförden yeni çıkmış gibi görünen sarı saçlara sahip olacağınızı? Gelin, en sevilen ve en beğenilen mor şampuanları birlikte inceleyelim.

'Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. John Frieda Sarı Saçlara Özel Menekşe Özlü Mor Şampuan

1. John Frieda Sarı Saçlara Özel Menekşe Özlü Mor Şampuan

Saçlarınızda ışıltılı ve doğal bir ton yakalamak için kullanmanız gereken ürün John Frieda mor şampuandan başkası değil! 

Ürün ilk yıkamadan itibaren saçlarımdaki turunculaşmayı azalttı. Bugün 3. kez kullandım, neredeyse ilk boyattığım günkü haline dönmüş durumda. 🧡

2. Elseve Turunculaşma Karşıtı Mor Saç Bakım Seti

2. Elseve Turunculaşma Karşıtı Mor Saç Bakım Seti

Boyalı sarı saçların zamanla turunculaştığını hepimiz biliyoruz. Peki bu durumun önüne nasıl geçebiliriz? Cevap Elseve Turunculaşma Karşıtı Mor Saç Bakım Seti

İlk kullanımda bile o kadar büyük bir fark yarattı ki, hiç böyle bir sonuç beklemiyordum. Baya turunculaşmış saçımın sıcaklığını aldı ve sarılığını çıkardı. Muhteşem bir ikili stoklayacağım kesinlikle!

3. Kerastase Blond Absolu Sarı ve Gri Saçlar İçin Silver Mor Şampuan

3. Kerastase Blond Absolu Sarı ve Gri Saçlar İçin Silver Mor Şampuan

Saçlarınız çok mu fazla işlem gördü? Ne yaparsanız yapın saçlarınızdaki yansımaları bir türlü gideremiyor musunuz? O halde kullanmanız gereken ürün kuşkusuz Kerastase Blond Absolu Sarı ve Gri Saçlar İçin Silver Mor Şampuan

Gerçekten bugüne kadar kullandığım en iyi ürün. Hemen hemen her markayı kullandım fakat bu ürün bir başka!

4. Urban Care Mor Saç Bakım Şampuanı

4. Urban Care Mor Saç Bakım Şampuanı

Saçlarınızdaki renk kayıplarını geri getirecek ve turunculaşmayı önleyecek iyi bir mor şampuan arıyorsanız, Urban Care Mor Saç Bakım Şampuanı seçenekleriniz arasına ekleyebilirsiniz. 

Henüz iki kez kullandım saçlarım sombreli etkisini direkt gösterdi. Renk tonunu eşitliyor saçlarım açılmıştı aktığı için sarı tonlarına doğru, biraz koyulaştırdı açıkçası zaten istediğim de buydu kumral gibi etki bıraktı. Memnun kaldım.

5. Aveda Blonde Revival Mor Şampuan

5. Aveda Blonde Revival Mor Şampuan

Parlak harika sarılara kavuşmak için kullanabileceğiniz Aveda Blonde Revival Mor Şampuan, kullananlardan tam not alan etkili bir ürün. 

Yumuşaklık vermesini bekleyerek kullanmayın. Bunu kullandıktan sonra saçlar biraz sertleşebiliyor ama saç rengini külleştirmede bence çok başarılı. Üç dakika bekletmeniz gerekiyor, kızıllığı alıyor. Haftada bir kullanmak da yeterli

Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Bu içerikler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın