Görüş Bildir
Haberler
Yağmura Aldırmayan 3. Sınıf Öğrencisi, İstiklal Marşı'nda Tek Başına 'Hazır Ol'da Bekledi

etiket Yağmura Aldırmayan 3. Sınıf Öğrencisi, İstiklal Marşı'nda Tek Başına 'Hazır Ol'da Bekledi

ATKN
14.05.2016 - 20:11 Son Güncelleme: 15.05.2016 - 22:40

Niğde'de bir okulda yağmur nedeniyle İstiklal Marşı'nın koridorda yapılacağından haberi olmayan ve o sırada törenin her zaman yapıldığı bahçede bulunan 9 yaşındaki ilkokul 3. sınıf öğrencisi Kerim Ertaş'ın, İstiklal Marşı'nın okunmaya başlamasıyla yoğun yağış altında tek başına saygı duruşunda beklemesi güvenlik kamerasına yansıdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Anadolu Ajansı'nın haberine göre Niğde merkeze bağlı Kiledere beldesindeki Şehit Emrah Eryılmaz İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Kerim Ertaş, geçen hafta cuma günü son dersten sonra İstiklal Marşı törenine katılmak için okul bahçesine çıktı.

Okul yönetimi ise yağış nedeniyle İstiklal Marşı töreninin koridorda yapılmasına karar verdi. Bu karardan haberi olmayan Kerim, törenin her zaman yapılacağı bahçeye çıktığı sırada, arkadaşları koridordaki törende İstiklal Marşı'nı okumaya başladı.

Yağmur altında İstiklal Marşı'nın bitmesini bekledi

Yağmur altında İstiklal Marşı'nın bitmesini bekledi

Kerim, içeri girmek yerine 'hazır ol' vaziyetine geçerek yağmur altında tek başına İstiklal Marşı'nın bitmesini bekledi.

'Vatanımı, bayrağımı çok seviyorum'

'Vatanımı, bayrağımı çok seviyorum'
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kerim, hava yağışlı olduğu için törenin içeride yapıldığını belirterek, 'Tören alanına gitmiştim, o sırada İstiklal Marşı'nın okunduğunu duyunca olduğum yerde kaldım. Yağmur beni rahatsız etmedi, ben Türk çocuğuyum, İstiklal Marşı'na saygım var. Vatanımı, bayrağımı çok seviyorum' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1962
980
138
59
36
27
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
OBEY

Bitlis'te bigün okula geç kalmıştık. Sebebi tipiydi. Çok sert esiyordu, tüm yollar kapalıydı. O fırtınada Kürt arkadaşlarımla karşılaştık onlarda geç kalmışt... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Korkma! diye başlayan bir istiklal marşına sahip bu ülkenin evlatları yağmurdan kaçmaz,yağmuru nimet bilir...Ayrıca korkmayın da zatürede olmaz, kışın ortas... Devamını Gör

Heisenberg

"Ben Türk çocuğuyum, İstiklal Marşı'na saygım var. Vatanımı, bayrağımı çok seviyorum." İşte bu cümle yeter. Helal olsun koca yürekli aslan parçası. İşte bu v... Devamını Gör