Görüş Bildir
Haberler
Yağmur Tanrısevsin Koronavirüse Yakalandı! Güzel Oyuncu Karantinada...

Yağmur Tanrısevsin Koronavirüse Yakalandı! Güzel Oyuncu Karantinada...

Müge Kakşi
14.03.2021 - 17:38

Ülkemizde koronavirüs görülmesinden itibaren bir çok ünlü isimde ister istemez koronavirüse yakalanıyor. Geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncu Eda Ece'nin koronavirüsle ilgili haberlerinin ardından da şimdi de güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin'in koronavirüse yakalandığı haberi geldi. Test sonucu pozitif çıkan oyuncunun evinde karantinaya alındığı biliniyor. İşte Yağmur Tanrısevsin koronavirüs haberi detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yağmur Tanrısevsin Koronavirüse Yakalandı

Yağmur Tanrısevsin Koronavirüse Yakalandı

Koronavirüse yakalanan ünlü isimler arasına bir yenisi daha eklendi. Sevilen oyuncu Yağmur Tanrısevsin koronavirüs olduğunu söyledi. 

Ünlü oyuncu Yağmur Tanrısevsin, koronavirüse yakalandığını açıkladı. Tanrısevsin, 8 Mart'ta Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'da Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde düzenlediği etkinliğe katılmıştı. Ünlü oyuncu, etkinlikten 4 gün sonra kendini kötü hissedip, Kovid-19 testi yaptırdı.

Tanrısevsin Karantinaya Girdi

Tanrısevsin Karantinaya Girdi

Testinin pozitif çıktığını öğrenen Yağmur Tanrısevsin, evde karantinaya girdi.

Sağlık durumuyla ilgili bilgi veren ünlü oyuncu, şu ifadeleri kullandı;

Dün yaptırdığım Kovid-19 testim pozitif çıktı. Yetkililer izolasyon ve tedavi için gerekenleri hemen yaptılar. Şu an itibariyle karantinadayım. Sağlık durumum iyi, istirahat etmem gerekiyor. İnanıyorum ki tam sağlığıma kavuşarak atlatacağım. Arayan, mesaj atan, geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın