Görüş Bildir
Haberler
Yabancı Diliniz Çok İyi Olmasa Bile Severek Oynayabileceğiniz Birbirinden Sürükleyici 10 Oyun

Yabancı Diliniz Çok İyi Olmasa Bile Severek Oynayabileceğiniz Birbirinden Sürükleyici 10 Oyun

Kerem Doğan Karakoç
19.11.2022 - 10:40 Son Güncelleme: 16.10.2022 - 16:18

Yabancı dil becerileriniz çok iyi olmasa bile severek oynayabileceğiniz oyunları derledik. Bol diyaloğun bulunmadığı bu oyunlarda sürükleyici atmosfere odaklanabilir ve keyifli deneyimler elde edebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. DOOM

10. DOOM

Zaman zaman konuşmalara ve diyaloglara yer veren DOOM'da şalteri indirebilir ve kaotik bir savaşa yön verebilirsiniz. Cehennemin derinliklerindeki iblislerin korkulu rüyası olurken yabancı dil becerilerinizi kullanmanıza gerek yok.

9. Little Nightmares

9. Little Nightmares

Tarsier Studios imzalı Little Nightmares serisi ise bulmaca ve platform ögelerini tek bir bünyede birleştiriyor. Korku macera türündeki oyun birbirinden rahatsız edici seviyeleri ile ürpertici bir deneyimin kilidini açıyor. Konuşmaların bulunmadığı oyun bizden geçer not almayı başardı.

8. Journey

8. Journey

Tek bir sözün edilmediği Journey ise oyun dünyasının en eşsiz oyunlarından biri. Yolculuğa dair unutulmaz bir öykü anlatan oyunda kumların altında kalmış bir uygarlığın izlerini hatırlıyoruz. Zaman zaman diğer oyuncularla yolculuğumuzu paylaşıyor ve birbirinden ilginç mekanlarda anlamlı bir serüvene çıkıyoruz.

7. Ori and the Blind Forest

7. Ori and the Blind Forest

Metroidvania türünün bileşenlerini nefis dünyasında işleyen Ori and the Blind Forest'ta büyüleyici bir yolculuk sizi bekliyor. Yabancı dil becerilerinizi çok kullanmayacağınız oyunda haritayı tanımalı ve kendinizi sürekli geliştirerek doğanın kadim hikayesine yön vermelisiniz.

6. Flower

6. Flower

Onedio Gaming olarak bahsetmeden duramadığımız Flower'ın ise her oyuncu tarafından deneyim edilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Çiçek yapraklarına yön vererek işgal edilmiş bir doğaya can veriyor, tabiat ananın hakimiyetini geri kazanması için beşeriyata karşı iyileştirici bir mücadele sürdürüyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. ABZU

5. ABZU

Dalgaların altında nefes kesici bir serüvene davetiye çıkaran ABZU da diyalogların olmadığı bir deneyim vadediyor. Her saniyesinde zevk alacağınız ABZU'da okuyanusun altındaki dünyayı ziyaret edebilir ve dalış heyecanına varabilirsiniz.

4. Unravel

4. Unravel

Unravel'da oyuncular karmakarışık bir serüvene atılıyor, ipliklerden oluşan tatlı bir yaratığa yön vererek çeşitli engellerin üstesinden geliyor. Diyalogların bulunmadığı yapım bir yandan zamanın aile ve kayıp üzerindeki etkilerini de nefis bir şekilde işliyor.

3. Slime Rancher 2

3. Slime Rancher 2

İlk oyunu çeşitli yeniliklerle geliştiren Slime Rancher 2 ise bağımlılık yapıcı oyun formüllerine sahip. Slime toplayarak kendi çiftliğimizi kurduğumuz oyunda ekrandan ayrılamayacak ve saatlerce slime çiftçiliği yapacaksınız.

2. Inside

2. Inside

Hiçbir konuşmanın olmadığı Inside ise müthiş bir distopya tasviriyle öne çıkıyor. Türünün en başarılı örneklerinden biri olan yapım korkunç bir distopyada küçük bir çocuğa hayat vermemizi istiyor.

1. Dark Souls

1. Dark Souls

Oyun dünyasında yeni bir türün temellerini oluşturan Dark Souls serisi oyuncuları uzun ve karanlık bir yolculuğa davet ediyor. Diyalogların oldukça az olduğu yapımda çaresizliğin ve sessizliğin hakim olduğu Lordran kadim tehlikeleriyle keşfedilmeyi bekliyor. Diyalogların oldukça az olduğu oyunun sürükleyici atmosferine kendinizi kaptırabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
4
2
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın