Görüş Bildir
Haberler
Xiaomi, Redmi ve POCO Ürünlerinde Amazon Prime Day İndirimleri

etiket Xiaomi, Redmi ve POCO Ürünlerinde Amazon Prime Day İndirimleri

Kübra B.
13.07.2023 - 15:27

Amazon Prime üyelerini yedi günlük olağanüstü fırsatlarla buluşturan Prime Day indirimleri, sevilen markalar ve ürünlerle devam ediyor. Prime Day indirimleri arasında yer alan Xiaomi, Redmi ve POCO gibi popüler markalara özel indirimler aşağıda sizi bekliyor.

Bu içerik 13.07.2023 tarihinde güncellenmiştir, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir. Stok durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilir.

“Bu içerik marka iş birliği içeriyor olabilir.” 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Xiaomi Mi 360° Home Security 2K Kamera

Xiaomi Mi 360° Home Security 2K Kamera

Mi 360° Ev Güvenlik Kamerası 2K, 2K süper net görüntü kalitesi ve geliştirilmiş yapay zeka teknolojisi ile evinizi korumanın yeni yolu. Bu üstün güvenlik kamerası, 3 megapiksel F1,4 geniş diyafram açıklığı ile düşük ışıklı ortamlarda bile eksiksiz ve canlı renkler sunuyor. Yapay zeka ile donatılmış olan bu kameralar, insan algılama özelliği sayesinde evinizi 7/24 koruma altına alıyor. Bu özellikler, Mi 360° Ev Güvenlik Kamerası 2K'nın sadece bir güvenlik kamerası olmasını aşarak, evinizin güvenliğini sağlamanın en akıllı ve etkili yolunu sunuyor.

Fiyatı 999 TL

Linki burada.

İlk olarak mi 360 olan versiyonu aldım ve dışarıdan bağlanırken %91 de takılı kalıyordu internetten baktım dünya kadar şikayet var yok hafıza kartına yazılım at yok şu sürümü kullan tam rezalet. Xiaomi ürünlerini 6 yıldır kullanıyorum ve yazılım konusunda ciddi gelişmesi lazım bundan dolayı hiç canımı sıkmadan iade ettim. aynı wifi ağında sorun yoktu ama mobilden bağlantıda sorun vardı. bunu aldım bu da %91 de dursa da hemen açılıyor 2-3 saniye gibi bir sürede. 2 haftadan fazladır sürekli deniyorum Maşallah diyim sorun yok şuana kadar. Görüntü kalitesi çok güzel. Dediğim gibi Evim de yıllardır xiaomi mihome ekosistemi kullanıyorum. Mevcut Yi kameram da var xiaofang da var bu ürün açık ara önde. Hatta kıyaslanmaz. Ürünün 6 aylık bulut hizmeti hediyesi var geriye dönük son derece stabil kontrol edebiliyorsunuz. Hafıza kartı takmadım şuan bulut hizmetini kullanıyorum. Sesli arama özelliği muazzam gerçekten.

360 dönüş hareketleri son derece güzel ve stabil.

Profesyonel güvenlik kamerası gibi. İster mobilden ister wifi den aynı veya farklı ağdan 2 haftadan fazladır deniyorum başarılı bir şekilde bağlanıyorum. 2K görüntü dediği gerçek mi bilmiyorum ama çok net görüntüsü var ayrıca gece modu çok başarılı.

Xiaomi Buds 3T Pro White

Xiaomi Buds 3T Pro White

Aktif gürültü azaltma özelliğine sahip olan bu kulaklıklar, şeffaf mod ve surround ses özellikleri ile kullanıcılarına eşsiz bir deneyim sunuyor. 24 saatlik uzun pil ömrü ile kesintisiz bir kullanım sağlarken, kablosuz şarjı destekleyen şarj kılıfı Qi sertifikalı şarj cihazlarıyla uyumlu bir şekilde çalışıyor. 

Fiyatı 1.179 TL

Linki burada.

Son derece temiz net ses veriyor. Mikrofonu da çok güzeldi karşımdakiler çok beğenmişti ama iade etmek zorunda kaldım. İki sebepten dolayı:

İlki birbirlerinden farklı şarjları düşüyor sol 75ken sağ 90 duruyordu.

İkincisi ses seviyesi orta seviyelerde neredeyse aynı yeterli yükseklik için son ses dinlemek lazım o da kulaklığa zarar. 

Xiaomi Mi Wireless Outdoor Güvenlik Kamerası 1080p

Xiaomi Mi Wireless Outdoor Güvenlik Kamerası 1080p

Kablosuz kurulumun rahatlığı ve 3 adımlı basit eşleştirme özelliği ile dış mekanların FHD kalitesinde net detaylarını yakalamanızı sağlayan Xiaomi Mi Wireless Outdoor Güvenlik Kamerası, 5700mAh büyük pil kapasitesine sahip. 90 güne kadar uzun pil ömrü sunarak, otomatik olarak her türlü anormal aktiviteyi kaydediyor. Bir iç mekan alıcısı ile birlikte geliyor ve aynı anda dört adede kadar dış mekan kamerası bağlantısını destekliyor.

1.775 TL yerine 1.489 TL fiyatıyla burada.

POCO C40 3GB RAM 32GB ROM Cep Telefonu

POCO C40 3GB RAM 32GB ROM Cep Telefonu

Muhteşem 6.71'' damla çentik ekranıyla göz alıcı bir görüntü deneyimi, 6000mAh (tipik) yüksek kapasiteli pil özelliğiyle uzun süreli kullanım imkanı sağlayan bu POCO C40, 13 MP çift kamerasıyla net ve canlı fotoğraflar çekmenizi sağlayan, 8 çekirdekli yüksek performanslı işlemcisiyle hızlı ve akıcı bir kullanım deneyimi sunuyor. Yan tarafına konumlandırılmış parmak izi sensörü ile güvenli ve hızlı bir şekilde telefonunuzu kilitleme ve açma olanağı sunan bu ürün tam bir fiyat performans ürünü.

4.026,10 TL yerine 3.079 TL fiyatıyla burada.

Xiaomi Watch S1 Active Şarj Kablosu GL

Xiaomi Watch S1 Active Şarj Kablosu GL

250,98 TL yerine 169 TL fiyatıyla burada.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Xiaomi Redmi Smart Band 2 AP

Xiaomi Redmi Smart Band 2 AP
  • Canlı renklere sahip 1,47 inç TFT ekran

  • Hafif ve 9,99 mm'lik ultra ince gövde

  • 30'dan fazla fitness modu

  • 50 metreye kadar suya dayanıklılık

  • 24 saat kalp atış hızı izleme

  • Kandaki oksijen seviyesi ölçümü

  • Uyku kalitesi izleme

  • 14 günlük ekstra uzun pil ömrü ile manyetik şarj

  • 6 gün yoğun kullanım gibi özellikleri bulunuyor.

Fiyatı 559 TL  

Linki burada.

Ürün vadettiği her şeyi gayet güzel bir şekilde karşılıyor. Antrenman takibi, adım sayar, kalori takibi, uyku takibi, nabız, stres, spO2 ölçümü, cep telefonuna gelen bildirimleri gösterme, aramaları sessize alma ya da reddetme, hava durumu takibi gibi özellikleri var, şarjı oldukça uzun süre gidiyor 1 kere şarj edip 4 güne kadar kullanabiliyorsunuz. Bu özelliklerden daha fazlasını isteyenler varsa akıllı saat almayı düşünebilir. Bu özellikler benim için yeter diyorsanız akıllı bileklik bandında fiyat-performans olarak alınabilecek en iyi ürünlerden biri olduğunu düşünüyorum. Ben memnun kaldım tavsiye ederim.

Xiaomi 10W Wireless PowerBank 10.000 mAh

Xiaomi 10W Wireless PowerBank 10.000 mAh

22,5 W'a kadar maksimum giriş gücü ile Type-C bağlantı noktası, taşınabilir şarj cihazının şarj olması için gereken süreyi önemli ölçüde azaltan Xiaomi 10W Wireless Power Bank, 10 W kablosuz hızlı şarj geçişini destekliyor.

Fiyatı 539 TL

Linki burada.

Xiaomi Redmi 10 (2022), 4 GB RAM, 128 GB Hafıza, Gri (Xiaomi Türkiye Garantili)

Xiaomi Redmi 10 (2022), 4 GB RAM, 128 GB Hafıza, Gri (Xiaomi Türkiye Garantili)
  • 90 Hz yenileme hızına sahip FHD+ AdaptiveSync ekran

  • 50 MP AI destekli dörtlü kamera

  • Yüksek performanslı MediaTek Helio G88 işlemci

  • 18 W hızlı şarj destekli 5000 mAh batarya özelliklerine sahiptir.

Fiyatı 5.489 TL

Linki burada.

Günlük işler için fazlasıyla yeterli bi ürün. dolar kurunun patlamasıyla dolar bazlı çok ucuz kaldı ve aldım hemen. ben aldıktan sonra da küçük bi indirime bile gitti hatta. bu konuda amazon şaşırtmadı değil.

Her neyse 50 60 bin liralık telefonlarla kıyaslamalar yapacaksanız hiç uğramayın buralara. ancak günlük her işi rahatlıkla yapabileceğiniz akıcı ve stabil bi ürünse beklentiniz, bu telefon tam size göre. 5 6 yıl sorunsuz kullanmayı umuyorum.

POCO M5s, 6GB RAM, 128GB Hafıza, Mavi (Xiaomi Türkiye Garantili)

POCO M5s, 6GB RAM, 128GB Hafıza, Mavi (Xiaomi Türkiye Garantili)

Sınıfının zirvesinde yer alan AMOLED DotDisplay, netlik, renkler ve parlaklık ile göz alıcı bir görsel deneyim sunuyor. 65 MP'lik dörtlü kamera sistemi ile her anınızı mükemmel bir şekilde yakalayabilirsiniz. 

MediaTek Helio G95 işlemci, üstün performans sunuyor. 33 W hızlı şarj desteği sayesinde cihazınızı kısa sürede tam kapasiteye ulaştırabiliyorsunuz. Ayrıca, çift SIM kart ve MicroSD kart desteği ile iletişim ve depolama konusunda problem yaşamıyorsunuz. Bu özellikler, kullanıcı deneyimini üst düzeye çıkarıyor ve teknoloji severler için ideal bir seçenek haline getiriyor.

Fiyatı 7.299 TL

Linki burada.

5G ve ekran tazeleme hızı (60 hz) tek eksisi ama şu an benim için gereksiz, oyun amaçlı almıyorum. Bu fiyata AMOLED Dot Display ekran, 33W hızlı şarj, şarj cihazı kutu içerisinden çıkıyor kablosu ile piyasadan almaya kalksak 350-400 TL civarı, artık çoğu markalar bunları kutu içerisinden çıkardı. Ekran parlaklığı ve netliği çok başarılı. İleride ne olur bilinmez, elektronik biraz şans işi olsa da Amazon satışı olması gönül rahatlığı ile almamda belirleyici etken ve kredi kartı puanı ile düşük olan fiyatından 75 TL daha da düşük aldım.

Xiaomi Buds 3 (Carbon Black)

Xiaomi Buds 3 (Carbon Black)

40 dB hibrit 3 mikrofon sistemiyle donatılmış, gürültü azaltma özelliğine sahip Xiaomi Buds 3, kullanıcılarına net ve kaliteli bir ses deneyimi sunuyor. Kablosuz şarjı destekleyen şarj kılıfı, modern ve pratik bir kullanım sağlıyor. Üstelik bu cihaz, iki farklı cihaza eş zamanlı bağlanabilme yeteneği ile kullanıcılarına büyük bir esneklik sunuyor. 

Toz ve suya karşı dayanıklı yapısı, her türlü ortam ve koşulda güvenle kullanabilme imkanı veriyor. Dahası, şarj kılıfı ile birlikte sağladığı 32 saatlik pil ömrü, kesintisiz bir kullanım deneyimi yaşamanızı sağlıyor. 

Linki burada.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Xiaomi 20W Wireless Araç Şarj Cihazı Telefon Tutacağı

Xiaomi 20W Wireless Araç Şarj Cihazı Telefon Tutacağı

Xiaomi'nin 20W hızlı kablosuz araç şarj cihazı, elektrik deformasyonu ve kablosuz şarj özelliklerini destekler. Bu ürün, sadece bir telefon tutucu olmanın ötesinde, aynı zamanda yüksek hızlı bir kablosuz şarj cihazı olarak da işlev görür. Hem şık hem de işlevsel olan bu cihaz, araç içi kullanım için idealdir. Ayrıca, aşırı gerilim koruması, aşırı giriş ve çıkış akımı koruması gibi özelliklerle donatılmıştır. Bunun yanı sıra, aşırı ısınma ve kısa devre koruması gibi ek güvenlik önlemleri de içerir. 

Linki burada.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın