Görüş Bildir
Haberler
WWE Bazında En Sevdiğim ve Sempati Duyduğum 25 Güreşçi

WWE Bazında En Sevdiğim ve Sempati Duyduğum 25 Güreşçi

Hadi Başlayalım!

Eskilerden,şimdilerden şirket tarihinde en sempati duyduğum ve beğendiğim 25 ismi sizlere aktardım listede şimdi ki güreşçiler biraz daha ağır bastı gibi kendime göre derledim, keyifli okumalar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1.Dean Ambrose

1.Dean Ambrose

Benim favori adamım en sevdiğim sempati duyduğum isim ''The Lunatic Fringe'' Dean Ambrose. Bu adamı önceden her ne kadar sevmesem de sonradan çok ısındım. Şunu belirtmeliyim ki ben Ambrose'u yeteneği için sevmiyorum zaten yeteneği fazla yok da. Ben fazlasıyla INDY federasyonları takip eder ve izlerim yani yetenek benim için çok önemli fakat bu adamın yeri benim için başka içinde olduğu rol olsun süper oyunculuğu olsun benim 1 numaram Dean Ambrose.

2.Stone Cold Steve Austin

2.Stone Cold Steve Austin

BU ADAMA KARŞI ÇOK FARKLI ŞEYLER VAR İÇİMDE ÖYLE BÖYLE DEĞİL BAYAĞI BİR HAYRANIM STONE COLD'A. ENERJİSİ OLSUN HAREKETLERİ OLSUN GÜREŞ TARİHİNİN İÇİNDE HER TÜRLÜ OLMASI GEREKEN BİRİSİ.

BİRA İÇİŞİNE ÖLELİM BAŞKAN!

THAT'S THE BOTTOM LINE, BECAUSE STONE COLD SAID SO!

3.CM Punk

3.CM Punk

İyiki gelmiş buraya. Her zaman dobraydı, rolünü çok iyi oynadı ona özellikle BITW olduktan sonra ısındım. En uzun kemer reigninini de unutmamak lazım tabiki ama en son Pipebomb da kendimizden geçtik bu adam hakkında çok şey yazılır.

4.AJ Styles

4.AJ Styles

Rumble'da geldi yıktı geçirdi, iyiki geldi. Çok büyük güreşçi, insan izlerken büyük zevk alıyor öncelerden de izlerdim buraya geldi tam oldu.

BÜYÜKSÜN USTA!

5.Seth Rollins

5.Seth Rollins

''The Man'' yeteneğine laf edeni vururum! Bu adama can feda daha söyleyecek bir şey yok!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6.Bray Wyatt

6.Bray Wyatt

New Face of Fear!

Ah be Wyatt başkan senden nefret ederdim ilk başta fakat şimdi yolundayız daha çok yükseleceksin. Sana asıl ısınmam karakterinin çıkış hikayesini öğrendikten sonra oldu efsane olacaksın!

FOLLOW THE BUZZARDS!

7.Dolph Ziggler

7.Dolph Ziggler

Vur Superkick'i Vur!

Bu adamı jobber olarak kullanmaları cidden canımı acıtıyor fakat bu Summerslam'de olacak kemer maçı herşeyi değiştirebilir her ne kadar Ambrose'u çok sevsem de Summerslam'de Ziggler'in almasını istiyorum içten içe.

8.Finn Balor

8.Finn Balor

NXT'yi kasıp kavurdu şimdi sıra ana kadroda çok seviyorum bu adamı iyiki geldi. İnşallah ilk ''The First WWE Universal Champion'' olacak. Senden çok şeyler bekliyoruz!

9.Kevin Owens

9.Kevin Owens

Göbeğine kurban! Frog Splash'ine kurban! Yetenek var be kardeşim.

FIGHT OWENS FIGHT!

10.Daniel Bryan

10.Daniel Bryan

Tarihin en teknik güreşçilerinden ve sakatlık yüzünden zorunlu olarak bırakılan bir kariyer ama dopdolu bir kariyer. Şuan SmackDown Live GM'i başarılı olacağına inanıyorum.

Seninleyiz Bryan!  #TeamSmackDown

İçeriğin Devamı Aşağıda

11.Sami Zayn

11.Sami Zayn

OLE! OLE! OLE!

INDY'den yetişmenin farkını bu adamda görebilirsiniz. Üst düzey yetenek izlerken zevk veriyor. Helluva Kick'i de çok beğenirim.

12.Chris Jericho

12.Chris Jericho

BREAK THE WALLS DOWN!

Nasıl heel olunur diye merak mı ediyorsunuz? Bu adama bakın. PW'yi her türlü benimsemiş birisi. Özellikle bu son Extreme Rules'da ki Asylum Match da gönlümü tam kazandı. MITB maçının da mucididir kendisi bu buluşla da harika bir maç türü hediye etmiştir bizlere.

13.Triple H

13.Triple H

Büyük kariyer ,çok büyük senaryolar. Kısacası hayran olduğum bir isim. NXT'yi NXT yapan adamdır gece gündüz çalışıyor halen emeğin çok büyük!

İYİKİ VARSIN HUNTER BAŞKAN.

14.Shawn Michaels

14.Shawn Michaels

''The Heartbreak Kid''

Bu adama herkes saygı duyar ve sever bence. En sevdiğim finisherlardandır Sweet Chin Music. DX'den çok ısındım reyize ilk geldiği hallerini hiç sevmem.

15.Mick Foley

15.Mick Foley

HARDCORE LEGEND!

Maçları çok iyiydi hep keyif alarak izledim büyük adamdır. Şuan RAW GM'i kendisi onunda başarılı olacağını düşünüyorum. Aklımda kalan en net maçı ise King Of The Ring 1998'de Undertaker ile yaptığı efsane HIAC maçıdır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16.Cesaro

16.Cesaro

''The Swiss Superman''

Muazzam yetenek, INDY'den yetişen bir isim daha. Bu adamın ihtiyacı olan tek şey şöyle sağlam bir push. Ana kemere acilen oynatmaları lazım. İnsan izlerken ciddi anlamda keyif alıyor.

17.Zack Ryder

17.Zack Ryder

Senin hakkını bir vermediler be Zack! Her zaman gönlümdesin seni kaç senedir jobber jobber süründürüyorlar ama sesin çıkmıyor. Alacaksın o pushu IC olacaksın inanıyorum! 

ÇOK BÜYÜK SEMPATİM VAR O ADAMA AYRICA YETENEĞİ DE VAR.

BÜYÜKSÜN RYDER BABA!

18.Randy Orton

18.Randy Orton

Çok sevdiğim isimlerden Evolution'dan çok ısınmıştım kemerin yakışıtğı nadir kişilerden şu sıra her ne kadar part-time'a dönse de insanın gözü arıyor. RKO'yu da çok severim kısacası bence işinin hakkını veriyor.

19.Evan Bourne

19.Evan Bourne

Harcanan yeteneklerden birisi daha. Şu sıralar hala INDY'den takip ediyorum kendisini adam güreşmeyi biliyor. Tam anlamıyla bir cruiserweight dönerse cidden harika olur en sevdiğim ve zevk veren bir isim.

20.Bret Hart

20.Bret Hart

The Hart Family'e olan aşırı sempatimin en büyük nedenidir. Her ne kadar Golden Era'dan hoşlanmasam da çok sevdiğim bir adam. Montreal Screwjob olayından sonra çok daha ısındım Vince'in suratına attığı balgamın da anlamı büyüktür benim için. Hepimizin Vince'e karşı olan haklı nefretin kanıtıdır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21.Brock Lesnar

21.Brock Lesnar

Öncelerde güzel hareket satardı artık satabiliyor mu bilmiyoruz çünkü adama maçta dokunabilen yok. Sırtı yere gelmiyor ama F5 için ufak bir sempatim var bu adama.

22.Goldberg

22.Goldberg

Jack Hammer ve Spear'ı cidden harika yapıyordu. Çok başarılı bir powerhouse olarak şirket tarihinde yer alır. Bu yaştan sonra döner mi bilmem ama gelmesini isterim.

23.John Cena

23.John Cena

ÇOK NET SÖYLÜYORUM Kİ BU ADAM OLMADAN BU ŞİRKET OLMAZ!!

Bende ona karşı çok büyük bir nefret besliyordum zamanla geçti o hislerim. Her ne olursa olsun bu adam çok önemli bir yer teşkil ediyor. Şöyle bir düşünün o olmayınca eksikliğini hissediyorsunuz. 2015 yılı onun için harika geçti üstelik iyi de güreşti US Open Challengelar, Rollins ve Owens feudları cidden zevkli geçen maçlardı.

BU ADAM GELECEK VE BEN ONUN ALEYHİNE TEZAHÜRAT YAPACAĞIM ÇOK NET! CENA'YI HEM SEVİYORUM HEM DE SEVMİYORUM.

24.The Rock

24.The Rock

Bu adama SCSA ile olan efsane feudlardan sonra ısındım bu da sağlam bir pusherdır ve Punk'ın en uzun kemer reigninini kırandır ordan da ufak bir gıcıklığım var abimize. Büyük Hollywood starı işte ne diyelim ki. Şunu da belirtmeliyim ki. 

ŞİRKET TARİHİNDEKİ EN SAĞLAM MİKROFON YETENEĞİ BU ADAMA AİTTİR BENCE.

25.The Undertaker

25.The Undertaker

Bu adam öyle büyüktür ki kemer vermek hakaret bence. Güreş tarihinin en efsane gimmickine sahiptir. Undertaker kaç yaşına gelirse gelsin o gong sesi hep aynı heyecanı uyandırır.

REST IN PEACE!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın