Görüş Bildir
Haberler
WhatsApp Bildirimleri Gelmiyor: WhatsApp Bildirim Sorunu Nasıl Çözülür?

WhatsApp Bildirimleri Gelmiyor: WhatsApp Bildirim Sorunu Nasıl Çözülür?

Ömer ÖNDER
04.07.2022 - 12:36

Günümüzde akıllı telefonlarda en çok kullanılan mesajlaşma ve arama uygulaması olan WhatsApp, telefon rehberinizde olan kişiler ile kolay bir şekilde iletişim kurmamıza olanak sağlıyor. WhatsApp üzerinden bir mesaj ya da arama aldığımızda bildirimler ile kullanıcıları haberdar ediyor. Ancak telefonunuzda değiştirdiğiniz ayarlar veya gelen güncellemeler sonrasında WhatsApp bildirimlerinde yaşan gecikmeler ve bildirim gelmeme sorunları kullanıcıları problem yaşatabiliyor. Peki WhatsApp bildirim sorunu nasıl çözülür?

İçeriğin Devamı Aşağıda

WhatsApp bildirimlerinin geç veya hiç gelmemesi sorunu akıllı telefon kullanıcılarının karşılaştığı ve çözüm aradığı problemlerden birisi.

WhatsApp bildirimlerinin geç veya hiç gelmemesi sorunu akıllı telefon kullanıcılarının karşılaştığı ve çözüm aradığı problemlerden birisi.

Bildirimlerin gelmemesinden dolayı sürekli olarak WhatsApp uygulamasını kontrol eden kullanıcılar sorunun neden kaynaklandığını merak ediyor. Bu yazımızda sizler için WhatsApp bildirim sorunun nasıl çözülebileceğine dair bilgileri paylaştık.

WhatsApp Bildirim Sorunu Çözümleri

WhatsApp Bildirim Sorunu Çözümleri
  • WhatsApp'ta yaşanan bildirim sorunları için ilk olarak telefonunuzun internet ve bildirim izinleri ayarlarını kontrol ediniz.

  • Telefonunuzda 'Ayarlar' arından sırasıyla 'Uygulamalar', 'WhatsApp' ve 'Veri Kullanımı' ayarlarından herhangi bir veri kısıtlaması olup olmadığını kontrol edin ve sınırlama olmadığından emin olun.

  • Telefonunuz uzun bir zamandır açık ise yeniden başlatabilir ve bu sayede arka planda çalışan uygulamalar ve izinleri kapatabilirsiniz.

İphone telefonlarda yaşanan bildirim sorunları için ilk olarak "Ayarlar" ardından "Bildirimler veya Uygulama yöneticisi" ve "WhatsApp" seçeneklerine giderek uygun olan tüm bildirim ayarlarının açık olduğundan emin olabilirsiniz.

İphone telefonlarda yaşanan bildirim sorunları için ilk olarak "Ayarlar" ardından  "Bildirimler veya Uygulama yöneticisi" ve "WhatsApp" seçeneklerine giderek uygun olan tüm bildirim ayarlarının açık olduğundan emin olabilirsiniz.
  • Bilgisayarınızda WhatsApp Web açıksa 'Bütün Bilgisayarlardan Çıkış Yap' diyerek WhatsApp Web'den çıkış yapın.

  • İletişim kurduğunuz kişi ve grupların 'Bildirimleri Sesize Al' seçeneğinin açık olup olmadığını kontrol edin. Yanlışlıkla bildirimleri sessize almışsanız bu kişilerden bildirim alamazsınız.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
1
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın