Görüş Bildir
Haberler
Wanda Nara Kimdir, Nereli ve Kaç Yaşında? Wanda Nara ile Mauro İcardi Çifti Boşanıyor mu?

Wanda Nara Kimdir, Nereli ve Kaç Yaşında? Wanda Nara ile Mauro İcardi Çifti Boşanıyor mu?

Dünyaca ünlü yıldız forvet Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara'nın evliliği üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Wanda Nara'nın son yaptığı Instagram paylaşımı sonrası ikili gündem oldu. Peki, Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara boşanıyor mu? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Wanda Nara ile futbolcu eşi Mauro Icardi'nin arasında soğuk rüzgarlar esiyor. İkilinin instagram'da birbirlerini takipten çıkması ve Nara'nın son paylaşımı olay oldu...

Wanda Nara Mauro Boşanıyor mu?

Wanda Nara Mauro Boşanıyor mu?

Fransız devi PSG'de top koşturan Mauro Icardi'nin, eşi ve aynı zamanda menajeri olan Wanda Nara'yı aldattığı iddia edildi. Wanda Nara, sosyal medya hesabından bu iddiayı doğrular nitelikte bir paylaşımda bulundu.

Instagram hikayesinden 'Bir k...tak için aileni mahvettin.' paylaşımı yapan Wanda, daha sonra bu paylaşımı sildi.

Bir süre sonra aynı paylaşımı bir kez daha yapan Wanda Nara, bu kez mesajı silmezken eşi Mauro Icardi'yi takipten çıkardı.

Mauro Icardi'nin de Wanda Nara'yı takipten çıkardığı görülürken ikili birlikte çekilmiş fotoğrafların bir bölümünü sildi.

İtalyan medyasında yer alan haberlerde, Mauro Icardi'nin Wanda Nara'yı aldattığı iddia edilirken ikilinin ayrılık kararı aldığı belirtildi.

Mauro ve Wanda çiftinin altı ve dört yaşlarında iki kızı bulunuyor.

Eski eşi Maxi Lopez'i takım arkadaşı Mauro Icardi ile aldatıp daha sonra Icardi ile evlenen Wanda Nara, olayların kadını olarak anılıyor.

Maxi Lopez ile Mauro Icardi arasındaki gerilim, Lopez'in Serie A'da oynadığı yıllarda tavan yapmıştı.

Arkadaşının eski karısı ile birlikte olan ve sonrasında evlenen Icardi, arkadaşının hedefi olurken Lopez, karşılaştıkları maçlarda Icardi'nin elini sıkmıyordu.

Icardi ve Nara'nın yasak aşkı sonrasında Lopez, üç çocuğunun annesi Nara ile ayrılmıştı. Wanda Nara'nın eski eşi Maxi Lopez'den 3 çocuğu bulunuyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın