Görüş Bildir
Haberler
Wallpaper Seç, İnsanlar Senin Neyine Hasta Olduğunu Söyleyelim!

etiket Wallpaper Seç, İnsanlar Senin Neyine Hasta Olduğunu Söyleyelim!

15.04.2018 - 17:04

Başla bakalım :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#2

#3

#4

#5

İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#7

#8

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Zekana!

Verdiğin cevaplara göre insanlar senin başarına ve zekana hasta. Kendini bu yönde oldukça geliştirmişsin. Her işinin altından kıvrak zekan ve pratikliğinle kalkıyorsun. Bu da doğal olarak herkesin sana imrenerek bakmasına neden oluyor. Ne zaman bir problem olsa danışılan ilk kişi tabii ki sensin. Okul hayatın ve iş hayatın başarılarınla dolu. Zaten bu kıskanılma durumu okul hayatınla beraber başladı. Herkes deli gibi çalışırken sen defter kitap açmadan da girsen sınavlara en başarılısı oluyorsun. Hayatına giren insanları da bu şekilde etkiliyorsun. Yani çok çabalamana gerek kalmıyor. İnsanlar seninle muhabbet kurabilmek için resmen yarışa giriyorlar. Sana verilen her işi en iyi şekilde yapıyorsun. Sorumluluklarının her zaman farkındasın. Eğer ortada yapılacak bir iş varsa herkesin aklına gelen isim sen oluyorsun. Kariyerinde ve eğitiminde de bu kadar başarılı olmanın en büyük sırrı bu. Her zaman bulunduğun ortamın en iyisi sen oluyorsun. Yapacağın her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyorsun. Riskli durumlar ya da problemler için hep bir B planın var. Valla ne diyelim biz de sana hayran kaldık :)

Çekici hallerine!

Sen bir yere adımını atar atmaz tüm gözler bir anda sana çevriliyor. Bu öyle bir bakış atıp kafa çevirmek değil yalnız. Sana baktıklarında gözlerini senden alamıyorlar. E haklılar da artık aura mı desek ayrı bir havan mı var desek bilemedik. Kıyafetinden, tavrına kadar her şeyinle dikkatleri üzerine çekiyorsun. İşte bu yüzden sen aşırı kıskanılan birisin. Artık bir kurşun falan mı döktürsen acaba😂 Bu gidişle bir şey gelebilir çünkü başına... Şaka bir yana arkadaşların bile bu durumdan rahatsız olabiliyor bazen. Düşünsene bir yere gittiğinizde insanlar sürekli seninle ilgileniyor yanındaki kişi ya da kişileri görmüyorlar bile. Bizden sana kocaman bir maşallah...

Ayrıca insanların senin gibi olabilmek istemeleri çok hoşuna giden bir şey. Bunu başarmışsın da aslında. Zaten arkadaş ortamlarında lider bir havan var. Genelde her zaman senin fikirlerin önemsenir ve dikkate alınır. Hiçbir zaman gereksiz ya da boş konuşmuyorsun. Nerede nasıl davranacağını, konuşacağını çok iyi biliyorsun. Her zaman en iyisi olabilmek için çabalıyorsun. Aslında çabalamana çok gerek yok. Bu zaten senin auranda var :)

Cesaretine!

Senin de çok iyi bildiğin üzere cesur olman etrafındaki herkesin bayıldığı bir özelliğin. Senin gibi olabilmek her yiğidin harcı değil. Hem de böyle bir zamanda cesaret pek sık gördüğümüz bir şey değil. 

Tabi bazen, 'deli cesareti işte, anlamsız' gibi söylemleri çok duyuyorsundur. Bu laflara takılmadığını da çok iyi biliyoruz. Hiç bir anlamı yok çünkü. Cesaret her insanın sahip olması gereken bir şeydir. Yerinde oturarak bir şeylerden şikayet etmek ya da bir şeyleri değiştirmeye çalışmanın kime ne faydası var? Sen kesinlikle öyle biri değilsin. Eğer bir yerde değişmesi gereken bir şey varsa bunun için ilk adımı atan kişi hep sen oluyorsun. Cesurluk aynı zamanda liderliği de beraberinde getirir unutma. Her zaman kitleleri arkanda toplayan, sözünü dinletmeyi bilen biri oldun. Senin bu cesur ve lider ruhlu hallerin tabii ki hem kıskanılıyor hem de insanları sana hayran bıraktırıyor. Çünkü herkes senin yerinde olmayı istiyor. Gerçekten çok şanslısın!

Özgüvenine!

Verdiğin cevaplara göre insanlarının senin haklı özgüvenine hasta oluyor. Tavırların, konuşmaların o kadar farklı ki... Tabii ki iyi bir anlamda söylüyoruz bunu. Çünkü sen herkesin yaptığını yapan, klişe şeylerin esiri değilsin. Kendi bildiğini okuyorsun her zaman. Başkaları için değil kendin için yaşıyorsun. En doğrusu da bu değil mi zaten? Her girdiğin ortamda öyle bir havan oluyor ki, gören bir daha dönüp bakıyor. Yani bu özgüvenin aurana da fazlasıyla yansımış. Tabii bir yandan, 'sen de amma egoistsin' lafını eminiz ki çok kez duymuşsundur. Hiiiç aldırma. Bunun ego değil özgüven olduğunu anlamamaları onların problemi, senin değil. Ayrıca özgüven sahibi olman müthiş bir özellik. Her zaman fikirlerini çekinmeden dile getiren, bunun pozitif yönde de karşılığını çokca aldığın kesin. Özgüven sana başarıyı da getiriyor. Aynı zamanda çekiciliği de... Yani insanlar seni gördükleri, tanıdıkları anda hayran kalıyorlar. Çok farklı bir havan var. Konuşmaya başladığın an, sana kulak kesilmemek elde değil. Ne diyelim bu güzel özgüvenini hiç kaybetme :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
832
428
230
119
48
33
25
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tyliebee

Bir de şu wallpaper'ların linklerini verseydiniz ya keşke :)

elanur

kardeş wallpaperlerı nerden buldun link versen de bizde yararlansak

Indirmenin bir yolu var ama sadece siklardaki cozunurlukte yani 312x312 px, ise yaramaz pek.

Pasif Kullanıcı

Cesaretine! Senin de çok iyi bildiğin üzere cesur olman etrafındaki herkesin bayıldığı bir özelliğin. Senin gibi olabilmek her yiğidin harcı değil. Hem de bö... Devamını Gör