Görüş Bildir
Haberler
Volkan Demirel'den Meslektaşı Tolga Zengin'e Destek

Volkan Demirel'den Meslektaşı Tolga Zengin'e Destek

Mustafa
24.12.2015 - 19:19

Son günlerde hatalı çıkışlarıyla ve yediği hatalı gollerle sık sık gündeme gelen Beşiktaş file bekçisi Tolga Zengin'e, meslektaşı Volkan Demirel'den destek geldi. Ntvspor'da Adil oyun programına konuk olan Fenerbahçe kalecisi Volkan, yenilen hatalı gollerle kötü kaleci olunmadığını ifade etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe’nin tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel, Beşiktaş’ta forma giyen ve eleştirilen Tolga Zengin hakkında yorumda bulundu.

Ntvspor’da yayınlanan Adil Oyun programına Luis Nani ile birlikte konuk olan Volkan Demirel, şu ifadeleri kullandı:

“Şu an zor durumdalar belki ama kalecilik böyledir. Bunların önüne ne şansla ne çalışarak geçebilirsiniz. Geçen sene benim başıma da geldi. Kilitleniyorsunuz. Ne yaşadığını bildiğim için hem Onur’a hem de Tolga’ya herkes saygı duysun. Bir gol yemekle kötü olunmaz, bir gol kurtarmakla da iyi olunmaz.“

"Euro 2016'da oynamak istiyor"

"Euro 2016'da oynamak istiyor"

Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel, Euro 2016'da milli formayı giymek istediğini söyledi.

Volkan Demirel, görev verilmesi halinde Euro 2016 Futbol Şampiyonası'nda milli formayı giymek istediğini söyledi. Tecrübeli eldiven, yediği hatalı goller nedeniyle eleştirilen Beşiktaşlı kaleci Tolga Zengin'e de sahip çıkarak, 'Geçen sene benim başıma da geldi. Kilitleniyorsunuz. Ne yaşadığını bildiğim için hem Tolga'ya hem de Onur'a herkes saygı duysun. Bir gol yemekle kötü olunmaz, bir gol kurtarmakla da iyi olunmaz' ifadelerini kullandı.

Açık Mert Korkusuz

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
37
7
0
0
0
0
0