Görüş Bildir
Haberler
Volkan Demirel Beşiktaş Derbisi Öncesi Taraftarı Tribünlere Çağırdı

Volkan Demirel Beşiktaş Derbisi Öncesi Taraftarı Tribünlere Çağırdı

Fenerbahçe'nin kaptanı Volkan Demirel, Pazartesi akşamı oynanacak olan Beşiktaş derbisi öncesi taraftara seslendi ve onları tribünlere çağırdı. Demirel, 'Bütün stadın dolmasını istiyoruz.  Çünkü buna ihtiyacımız var. Herkesin maça gelmesini istiyoruz” dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe takımının kaptanı Volkan Demirel, şampiyonluk yolunda Beşiktaş maçının önemine dikkat çekti ve taraftarı maça çağırdı.

Beşiktaş maçı öncesi FB TV mikrofonlarına konuşan kaleci Volkan Demirel, “Derbiler her zaman önemlidir. Aynı zamanda şampiyonluk yarışı içinde; Beşiktaş maçı daha da heyecanlı, daha da önemli. Biz Fenerbahçeli futbolcular olarak saha ve seyirci avantajını kullanmak istiyoruz. Zaten yılardır beri gelen derbilerde sadece Beşiktaş için de değil, diğer takımlara karşı da üstünlüğümüz var. Bu üstünlüğümüzü devam ettirerek, hem galip gelmek, hem de şampiyonluk iddiamızı devam ettireceğiz. Biz futbolcular bunun bilincindeyiz. Taraftarlarımız da bunun bilincinde ve bütün stadın dolmasını istiyoruz.  Çünkü buna ihtiyacımız var. Herkesin maça gelmesini istiyoruz” dedi.

Lokomotiv Moskova maçını örnek veren başarılı file bekçisi, “Lokomotiv Moskova maçında sahada çok güzel bir oyun vardı, bu oyunu sergileyen takım arkadaşlarımdı ama buna iten taraftarımızdı. Gerçekten müthiş bir atmosfer vardı. Aynı atmosferi, daha fazlasını Beşiktaş maçında bekliyoruz. Hep beraber çok güzel bir akşam yaşayacağız. Maçın sonun da galibiyeti kutlayacağız” diye konuştu.

“Tıklım tıklım dolu bir stad istiyoruz” diyen Demirel, “Taraftarlarımızın yanımızda olmalarını bekliyoruz. Maçın birinci dakikasından son dakikasına kadar bize inanmalarını güvenmelerini istiyoruz. Çünkü biz maç sonunda onları mutlu edecek skoru alacağız ve hep beraber maçı bitireceğimizi düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

Maçla ilgili de Volkan Demirel, “Derbinin galibini şu etken belirler diye maddelendiremem. Tabi ki benim için takımımızın iyi oyunu, taraftarlarımızla birleşmemiz. Hep beraber aynı düşünceye sahip olursak; kafada maçı oynarsak, kazanacağımızı düşünürsek;  bence kazanacağız.  Hiçbir şekilde aksini de düşünmüyoruz. En iyi şekilde de kazasız belasız bir derbi olacak. Bundan da kimsenin şüphesi olmasın. Tek isteğim, tekrar tekrar söylüyorum, taraftarımızın stadı doldurup o coşkulu hallerini göstermeleri. Hep beraber bize itici güç olmaları ve maçı kazanmak”dedi.

Fenerbahçe

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
4
3
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın