Görüş Bildir
Haberler
Vodafone Türkiye CEO'su Gökhan Öğüt İstifa Etti

Vodafone Türkiye CEO'su Gökhan Öğüt İstifa Etti

ATKN
23.08.2016 - 10:27

Vodafone Türkiye CEO'su Gökhan Öğüt istifa etti. Şirket, Öğüt'ün yerine Colman Deegan'ın atandığını duyurdu.

Gökhan Öğüt

Yaklaşık 3 yıldır Vodafone Türkiye'de CEO olarak görevini yürüten Gökhan Öğüt, görevinden istifa etti.

Vodafone Türkiye'nin açıklamasına göre Gökhan Öğüt, Vodafone Türkiye’deki 7 senelik kariyerinin ardından, iş hayatında başka fırsatları değerlendirmek üzere 19 Ekim'den itibaren şirketten ayrılma kararı aldı.

Öğüt'ün yerine atanan Colman Deegan, Vodafone Türkiye CEO'su olarak yeni görevine 19 Eylül 2016 itibarıyla başlayacak. 

Deegan, Vodafone Grubu Afrika, Orta Doğu, Asya ve Pasifik (AMAP) Bölge CEO'su Serpil Timuray'a bağlı çalışacak. Serpil Timuray aynı zamanda Vodafone Türkiye Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de yürütecek.

'Kararlılıkla devam edeceğiz'

'Kararlılıkla devam edeceğiz'

Vodafone Grubu Afrika, Orta Doğu, Asya ve Pasifik (AMAP) Bölge CEO'su Serpil Timuray

Açıklamada görüşlerine yer verilen Timuray, Vodafone Grubu'nun Türkiye’nin potansiyeline inançlarının tam olduğunu belirterek, 'Uzun soluklu bir vizyon çerçevesinde ülke ekonomisine artarak katkı sağlayacak yatırımlarımıza kararlılıkla devam edeceğiz. Vodafone'un Türkiye'deki ilk 10 yılında müşteri memnuniyeti odaklı stratejik programı ve güçlü profesyonel ekibi sayesinde 9,3 milyar lira gelir ve 22,4 milyon abone seviyesine ulaştığı başarılı performansını, Colman Deegan ile yeni dönemde daha da yükseltmek üzere çalışacağız' ifadelerini kullandı.

Colman Deegan da Vodafone Türkiye’ye katılmaktan ötürü son derece mutlu olduğunu dile getirerek, 'Türkiye'yi birçok kez ziyaret ettim ve insanların enerjisi, çalışkanlığı ve sıcaklığına her zaman hayran kaldım. Geçtiğimiz yıllarda elde edilen büyük başarıyı sürdürerek, Vodafone Türkiye’nin başarı hikayesini daha da ileriye götüreceğiz.' değerlendirmelerini yaptı.

Colman Deegan kimdir?

Colman Deegan kimdir?

Vodafone'daki kariyerine 1998 yılında  genel merkezde grup finans biriminde başlayan Colman Deegan, 2007-2011 yılları arasında Vodafone Grubu’nun tüm dünyadaki birleşme ve satın almalarından sorumlu direktörü olarak çalıştı.

Sonrasında 2011-2014 yılları arasında Vodafone Hindistan'ın finanstan sorumlu icra kurulu başkan yardımcılığı görevini yürüten Deegan, bu dönemde şirketin güçlü büyüme performansına önemli katkı sağladı.

Deegan, en son Vodafone İtalya'nın finanstan sorumlu icra kurulu başkan yardımcılığı görevinde bulunuyordu.

AA

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın