Görüş Bildir
Haberler
Video Oyunlarında Kıyafet Devrimi Yakın

Video Oyunlarında Kıyafet Devrimi Yakın

Video oyunlarının araçlar veya karakterler hareket ederken, ateşler edilirken veya binalar patlarken oldukça güzel gözüktüğü aşikar. Sebebi ise geliştiricilerin bu animasyonlar için özel çabalar harcaması. Peki ya sigara içmek veya kıyafet giyinmek gibi daha basit hareketlerin kütük ve doğallıktan uzak yapısının oyunlarda gözünüze battığı oldu mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

GTA serilerinden The Witcher’a kadar oyun dünyasındaki oyunların çoğunda karakterler bu yukarıdaki sebepten ötürü kıyafet değiştirirken gözükmez. Ancak Georgia Institute of Technology’den bir ekip yeni geliştirdikleri teknoloji sayesinde bu duruma ilaç olmaya geliyor. Yeni algoritmalar ile sanal karakterlerin fizik kuralları çerçevesi içinde kalarak kıyafet giymeleri başarılı bir şekilde modellendi. Oyun ve animasyon dünyasının oldukça memnuniyet duyacağı bir ilerleme olduğu kesin.

Kaynak: http://kotaku.com/video-games-are-lea...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Adige Shapsug

Desene daha gerçekçi olacak

terminator

Gerçekçiklik arttıkça sistem gereksinimi ve dosya boyutu da artıyor. Böyle bir dönemde bizim kullandığımız ADİl kullanım kotalı max 30 mbit internetle ne yap... Devamını Gör

Seytantuylu

Konsol'a geçme zamanın gelmiş dostum :)