Görüş Bildir
Haberler
Victoria Beckham'a Eski Çalışanından Şok Dava: "Köle Gibi Çalıştırdı!"

Victoria Beckham'a Eski Çalışanından Şok Dava: "Köle Gibi Çalıştırdı!"

1999 yılından bu yana bir dönemin ünlü futbolcusu David Beckham ile mutlu bir evlilik sürdüren 4 çocuk sahibi Victoria Beckham, attığı her adımla konuşulurken bu sefer dava konusuyla gündeme geldi. Dünyaca ünlü İngiliz modacı Victoria Beckham eski çalışanı ile davalık oldu. 47 yaşındaki modacı hakkında eski çalışanı tarafından ağır ithamlarda bulunuldu. Beckham'ın eski çalışanı 55 yaşındaki Kristine Kubiliene'in Victoria Bechkam hakkında bulunduğu iddialar herkesi şok etti. Bu iddialara karşı Beckham da sessiz kalmadı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Victoria Beckham, İngiliz futbolcu David Beckham ile evlenip 'Spice Girls' adlı müzik grubu dağıldıktan sonra moda dünyasında tasarımcı oldu. Dünyaca ünlü futbolcu David Beckham’ın modacı eşi Victoria Beckham’ın eski çalışanıyla başı belaya girdi. Victoria Beckham'a, eski çalışanı Kristine Kubiliene dava açtı.

'Köle Gibi Çalıştırdı!'

'Köle Gibi Çalıştırdı!'

Victoria Beckham'ın mali sorunlar yaşayan moda markasında daha önce çalışan Kubiliene, New York Moda Haftası sırasında günde 15 saat çalışmaktan bileğinin yaralanması sonucu acılı bir süreç yaşadığını belirterek modacıdan tazminat istedi. Kubiliene, Beckham'ın ihmali sonucu yaralandığını iddia etti.

''Kendi İhmalindendir!'

''Kendi İhmalindendir!'

Güzel modacı Victoria Beckham, 'Eğer bir sakatlık geçirdiyse bu onun kendi ihmalindendir.' diyerek kendini eski çalışanına karşı savundu. Kubiliene'in tazminat davası sonbaharda başlayacak ve Londra'da görülecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın