Görüş Bildir
Haberler
Vereceğin Cevaplara Göre Hangi Dili Öğrenmen Gerektiğini Söylüyoruz!

Vereceğin Cevaplara Göre Hangi Dili Öğrenmen Gerektiğini Söylüyoruz!

Eskiden İngilizce biliyor olmak işe alınırken önemli bir nitelikti. Ancak artık günümüzde rekabet o kadar arttı ki sadece İngilizce biliyor olmak yetmez oldu.

Peki ya İngilizceden başka hangi dili öğrenmelisin?

Merak ediyorsan seni testimize doğru alalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim.

2. Yaşını öğrenelim bi' de.

3. Bu filmlerden birini seçer misin?

4. Bu şarkılardan birini seçmeni istesek şimdi de?

5. Bu yiyeceklerden birini seç şimdi de.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu stillerden birini seçer misin?

7. Son olarak, aşağıdaki şehirlerden en çok gitmek istediğin şehir hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Fransızca!

Fransızca!

Kültürünü çok sevdiğin bir ülke Fransa zaten. Sen de Fransızlara özgü zarafeti içinde, kişiliğinde barındıranlardansın. Giydiğin, taktığın ne varsa asil bir çizgidedir ve herkesin 'vay' dediği, gördüğünde dönüp tekrar baktığı bir insansın. Ayrıca çok da kültürlü olduğunu söylemeden geçersek ayıp etmiş oluruz. Sanatla iç içesin ve bu hayatta seni besleyen en önemli şeylerden biri sanat. Ruhunun sanatla huzur bulduğunu düşünürsün. Hayattan zevk almasını bilen bir insansın yani işin özü. İşte bu yüzden sana en çok yakışacak dilin Fransızca olduğunu düşündük!

Almanca!

Almanca!

Sorumluluklarına düşkün, verdiği sözü tutan, gideceği yerlere hep zamanında giden birisin sen. İş ahlakın ve işine verdiğin değer o kadar fazla ki. Bu 'iş'ten kastımız sadece meslek olarak yaptığın iş de değil bu arada. Elini attığın her şey için böyle bu. Hayatta yaptığın her şeye değer verirsin sen. Dolayısıyla birinin senin işini sabote etmesi ya da aksatması hayatta en sinirlendiğin şeydir. Aslında seni gören soğuk biri olduğunu düşünse de, sen sadece insanlarla arana mesafe koymayı seversin. Çünkü bilirsin ki mesafe koymadığın zaman insanlardan çok çekersin... İşte bu yüzden sen ikinci bir dil öğrensen bu kesinlikle Almanca olurdu!

İspanyolca!

İspanyolca!

Eğlenmeyi seven birisin sen. Bir yere gidildiğinde o kadar güzel eğlenirsin ki insanlar dönüp sana bakarlar. Dans etmeyi, şarkı söylemeyi çok seversin. Kıpır kıpırsın ve yerinde duramazsın. Ortamı coşturan o kişisindir sen. Senin enerjinle herkesin modu yükselir ve herkesin keyfi yerine gelir. Bu gri dünyada hayata renkli bir çerçeveden bakabilmeyi başarabilen nadir insanlardansın diyebiliriz. Sen olmasan arkadaşlarının morali bozulur mesela. İnsanlarda böyle bir etkin var senin. İşte bu yüzden sen bir dil daha öğrenecek olsan bu kesinlikle İspanyolca olurdu!

İtalyanca!

İtalyanca!

Ooo bon corrnoo! Hayata rahat bir çerçeveden bakan, derdi tasası olmayan, kendi halinde birisin sen. Evet, hayatta çok değer verdiğin değerlerin ve çok kesin takip ettiğin kuralların vardır ancak bunlar başkası tarafından ihlal edildiğinde o kadar da umurunda olmaz. Çünkü insanlar böyledir zaten sana göre. Kimse için ve kimsenin yaptığı yüzünden canını sıkmazsın. Çünkü bilirsin ki böyle bir durumda yine olan sana olacak. Bu yüzden ne gerek vaar... İşte bu yüzden sen ikinci bir dil öğreneceksen bu kesinlikle İtalyanca olacak!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
102
87
45
25
13
7
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

aynen en çok Fransızca öğrenmek isterdim

Manav Yörük

Almanca! Sorumluluklarına düşkün, verdiği sözü tutan, gideceği yerlere hep zamanında giden birisin sen. İş ahlakın ve işine verdiğin değer o kadar fazla ki. ... Devamını Gör

İdil

Fransızca! olur Kültürünü çok sevdiğin bir ülke Fransa zaten. Sen de Fransızlara özgü zarafeti içinde, kişiliğinde barındıranlardansın. Giydiğin, taktığın ne... Devamını Gör