Görüş Bildir
Haberler
Verdiğiniz Cevaplara Göre İlişkiniz Kalıcı mı Gidici mi?

Verdiğiniz Cevaplara Göre İlişkiniz Kalıcı mı Gidici mi?

İçinde bulunduğunuz ilişkiyi hiç bitmeyecekmiş gibi mi yaşıyorsunuz?

Eğer hazırsanız ilişkiniz kalıcı mı gidici mi öğrenelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Yaşını da söyler misin?

3. Birbirinizi daha iyisi için destekliyor musunuz?

4. Gelecek planlarınızdan bahsederken genelde hangisini kullanıyorsunuz?

5. Tartışmalarınız saygı çerçevesi içerisinde mi ilerliyor, çirkinleşiyor musunuz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sevgilinizin en yakın arkadaşı mısınız?

7. Peki, sevgiliniz sizin en yakın arkadaşınız mı?

8. Birbirinizi daha iyi bir insan haline getirdiğinizi düşünüyor musun?

9. Birbiriniz için fedakarlıklarda bulunurken rahatsız oluyor musunuz?

10. Birbirinizi değiştirmeye çalışıyor musunuz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Yakın arkadaşlarınız ayrılacağınızı düşünüyor mu?

12. Anlaşamadığınız konular daha mı sıklıkta?

13. Son olarak, cinsel hayatınızdan memnun musunuz?

Sizin ilişkinizin gidici görünüyor...

Bir ilişkiyi bitirebilmek için en önemli adım karar verebilmektir. İyice ölçüp biçmeden de bu kararı vermek mümkün değil. Sürekli tartıştığınız, fikir ayrılığı yaşadığınız ilişkilerde oldukça yoruluyor olabilirsiniz. Her gün zihninizde, en azından bir kere de olsa 'Ayrılık vakti geldi mi?' sorusu beliriyor olabilir. Kafanızın içinde dönüp duran soruların cevaplarını ararken uykularınızdan olabilirsiniz. Gelecek hakkında aynı düşünceleri paylaşmamak, birbirinizi olduğunuz yere prangalamak, zihninizde dönüp duran düşünceleri rahatça aktaramamak ve arzulandığınızı hissedememek bir hayli yıpratıcı olabilir. Anılara ve yaşananlara tutunarak aranızdaki problemleri görmezden gelmek kalıcı bir çözüm olmayacaktır. Zaman ilerledikçe, çok geç olduğunda birbirinizden kopmak her zamankinden çok daha zor olacak. İlişkiye başladığınız ilk günlerdeki mutluluğu aramaktan yorulmanız da kaçınılmaz bir durum. Çok istediğiniz bu ilişkiye başlamanız belki de hataydı, bilemiyoruz. Fakat bitirmenizin vaktinin geldiğini söyleyebiliriz. Her ne kadar oldurmaya çalışsanız da birbirinizi yıpratmaktan öteye geçemiyorsunuz.

Sizin ilişkinizin epey bir kalıcı!

Tanıştığınız andan itibaren cevabınızdan eminsiniz fakat zaman ilerledikçe haklı çıktığınızı bilmek sizleri bir hayli mutlu ediyor olmalı. Aynı frekansa girebildiğiniz biri ile birlikte olmak her insanın başına gelecek şey değil sonuçta. Sizdeki şans paha biçilemez. Hayata dair bakış açınız, fikirleriniz, birbirinize anlayışla yaklaşmanız, her konuda karşılıklı desteğinizi hissettirmeniz ve aranızdaki yoğun tutku gözle görülebilir düzeyde. Çevrenizdeki insanlarda bu durumun farkında ve sizler için mutlu oldukları her fırsatta dile getiriyorlar. Hal böyleyken ilişkinizi bitirmek gibi bir düşüncenizin olmaması gayet normal. Siz birbirinize çok iyi geliyorsunuz ve bunu kaybetmek istemiyorsunuz. Bu nedenle her daim ileriye dönük, makul adımlar atıyorsunuz. Bu ilişkiyi ister evliliğe taşırsınız ister olduğu şekilde devam ettirirsiniz. Ancak kolay kolay bitirmezsiniz. Aranızdaki sevgiyi, saygıyı, şehveti ve tutkuyu öylece bir kenara atmazsınız. Yaşamınız boyunca da bunun için çabalayacağınızdan eminiz.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
33
12
7
6
3
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Sizin ilişkinizin gidici görünüyor...

Yusuf Hazaloğlu

Epey kalıcı diyor arkadaşlar ama inanmayın ayrılalı 2 yıl oldu inanmayın böyle şeylere arkadaşlar sizin hayatınıza böyle sitelerin karışmasına izin vermeyin.