Görüş Bildir
Haberler
Verdiğin Cevaplara Göre 2022 Yazında Sana İyi Gelecek Şeyi Söylüyoruz!

Verdiğin Cevaplara Göre 2022 Yazında Sana İyi Gelecek Şeyi Söylüyoruz!

miray soysal
02.06.2022 - 13:10

Yaz bu sene kendini erken hissettirdi. Havalar çabucak ısındı dolayısıyla içimiz kıpır kıpır... Bu testin sonunda sana bu yaz iyi gelecek, yaralarını saracak şeyi söylüyoruz!

Merak ettiysen, Ne duruyorsunn?!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yaşını öğrenerek teste başlayalım!

2. Bir de cinsiyetini...

3. Yaz tatilde kalabalık bir gruba mı dahil olmak istersin yoksa yalnız kalmak mı?

4. Pekii, tercih ettiğin ulaşım yolunu söyler misin?

5. Tatil senin için ne anlama geliyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Pekii, kimle gitmek istersin tatile?

7. Son olarak favori yaz meyveni seçer misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Plajda Sabahlamak!

Plajda Sabahlamak!

Sana göre yazın tadı kalabalıkla, çevrende yakın arkadaşların varken çıkar. Birlikte olunca terasta ya da bahçede çat çat taş sesleriyle 101 atsanız da olur. Hafif serin, sakin bir yaz akşamı bu yüzden üstünüze hoodieleri çekmişsiniz. Ortaya da bir ateş yakılmış. Bir de gitar çalan biri varsa klasiktir, çalınsın bir 'Akdeniz akşamları'.... Sabaha kadar akan koyu muhabbet, şakalar ve dinmeyen kahkahalar. Güneşi kumsalda doğurmak, günün ilk saatlerinde hamam gibi suya girmek... 2022 yazında bu plan seni yeniden doğmuş gibi hissettirecek!

Karavanla Seyahat!

Karavanla Seyahat!

İnsan senede birkaç gün doğa ile baş başa kalmalı dimi? Sevdiğin biriyle şöyle uzun bir karavan yolculuğuna ne dersin? Radyodan akustik bir müzik açılmış, gün yeni yeni ağarmaya başlamış, hava hafif serin. Oradan oraya gezmeli, planlı seyahatlere bağlı kalmadan kafa nereye sen oraya! Ormanda ya da  manzarası güzel bir yere çeksen ya şu karavanı... Ruhunu sakinlikte dinlendirsen, yenilensen... Kocaman bir yılın negatifliğini atsan... Bu yaz sen kendini doğaya bırak çünkü sana çok iyi gelecek.

Deniz, Kum, Güneş ☀😎

Deniz, Kum, Güneş ☀😎

Senin tatil anlayışın deniz, kum, güneş çünkü bu üçlü olmadan anlamıyorsun tatil yaptığını. Sıcağın altında güneşlenecek, sıcaktan bunaldığında kendini buz gibi sulara atacak, denizden çıkıp ıslak ellerle yemek yemenin tadını çıkartacaksın .Akşam olduğunda şıkır şıkır giyinecek, güzel manzaralı bir yerde yemek yemenin keyfini süreceksin. Ne yalan söyleyeyim... Anlatırken şimdiden yazın tadını tam anlamıyla çıkardım, yazı yaşadım bile..

Kültür Turu!

Kültür Turu!

Senin için tatil demek yeni yerler görmek, keşfetmek demek. Bu yüzden yazın bir kültür turu yapmak sana iyi gelecek, yaralarını saracak. Likya turu ya da adalar turu gibi bol denizli, gezmeli bir tur olsa ne güzel olur dimi ?Yöresel şeyleri tatmalı, hiç gezmediğin yerlerin sokaklarında kaybolmalı...Yaz akşamlarını da bir şeyler içerek ve yeni insanlarla tanışarak değerlendirmeli. Tatili, hem kültürel hem de dinlenerek kullandığın için en verimli plan bu olsa gerek!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
88
24
15
12
8
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İdil

Plajda Sabahlamak! -benim için oyun oynamak- Sana göre yazın tadı kalabalıkla, çevrende yakın arkadaşların varken çıkar. Birlikte olunca terasta ya da bahçed... Devamını Gör

Necla Kaplan

Karavanla Seyahat

cansu ersan

Karavanla Seyahat!