Görüş Bildir
Haberler
Venüs Retrosu 24 Temmuz- 5 Eylül

etiket Venüs Retrosu 24 Temmuz- 5 Eylül

Filiz Çakal
27.07.2023 - 22:19

Bizi, dünyayı güzelliğin kurtaracağına inandıran Afroditimiz en iyimser gezegenimiz Venüs retroya başladı. Bu süreçte bize değerimizi, sevgimizi, kederden tuzağa, tuzaklardan kaygılara düşe kalka sorgulatacak. Umudumuzu kıran ne varsa ‘’Al işte toparlaman için sana bir fırsat veriyorum.’’ diyecek. Takıntı yaptıklarımız, heveslerimiz, yarım kalmış hikâyelerimiz, ayak bağlarımız, kursakta takılı kalmış ahlarımız dipsiz kuyulardan çıkıp tek çarenin değişim olduğunu ve ertelemememiz gerektiğini hatırlatacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçmişi temize çekmenin tam zamanı

Cesaret, feraset, gayret önemli olacak. Retro sürecinde gerçeklerle yüzleşmek önemli. Yeni bir ilişkiye başlamak yerine mevcut ilişkileri şifalandırmayı ya da noktalamayı seçebiliriz. Takdir görmediğiniz, kıymetinizin bilinmediği ilişkilerden uzaklaşmak hakkınızdır.

Hepimiz sezgilerimize güven duymayı, saygı duymayı, hak ettiğimiz değeri görmeyi seçmeliyiz. Venüs’ün bize istediğimizi verebilmesi için korkmadan cesaretle ilerlemeliyiz. Değer yargılarımızı ve önceliklerimizi belirlemeliyiz. Kısa vadeli olanın yarattığı yanılsamalara değil, kalıcı olanın sağladığı güvene ve sağduyuya ihtiyacımız var.

Retro bitiminde bazı kayıplar yaşansa da bize kalacak olan hazine öz saygımız olacaktır.

Instagram

Twitter

'Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın