Görüş Bildir
Haberler
Ve Beklenen Oldu: Şenol Güneş'e Milli Takım Teknik Direktörlüğü Teklif Edildi

Ve Beklenen Oldu: Şenol Güneş'e Milli Takım Teknik Direktörlüğü Teklif Edildi

Mustafa Boztepe
31.07.2017 - 16:41 Son Güncelleme: 31.07.2017 - 17:23

TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, A Milli Takım teknik direktörlüğü için bir araya geldi. Toplantıda Şenol Güneş'e, Dünya Kupası'na kadar oynanacak 4 maçlık görev için bir teklif götürüldü. Güneş, teklifi kabul ederse bu süreçte hem Beşiktaş'ı hem de milli takımı çalıştıracaktı. Ancak Şenol Güneş ve Beşiktaş yönetimi bu teklifi reddetti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş'tan açıklama geldi: Şenol Güneş ile devam edilecek.

Beşiktaş'tan açıklama geldi: Şenol Güneş ile devam edilecek.

'Öncelikle Milli Takım Teknik Direktörlüğü görevi için başarılı hocamız Sayın Şenol Güneş’in adının geçmesinden tüm camiamızın onur duyduğunu bir kez daha dile getirmek isteriz. Milli Takım hepimizin Milli Takımı'dır. Milli Takımımız'ın başarısı hepimizin başarısıdır. 

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Başkanımız Sayın Fikret Orman’ın bilgisi dahilinde hocamız Sayın Şenol Güneş’e Beşiktaş'taki görevi devam ederken, aynı zamanda Milli Takımımızı da yönetmesi için 4 maçlık bir teklif sunulmuştur. Bu teklifle ilgili hem Başkanımız hem de Teknik Direktörümüz ortak bir değerlendirme yaparak böyle bir çalışma modelinin hem hepimizin ortak gururu olan Milli Takımımıza hem de ülkemizi Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek olan Beşiktaşımıza katkı sağlamayacağı konusunda hemfikir olmuştur. 

Teknik Direktörümüz Sayın Şenol Güneş ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Yıldırım Demirören arasında bugün Başkanımız Sayın Fikret Orman’ın bilgisi dahilinde gerçekleşen nezaket ziyaretinde de bu ortak karar tekrar ifade edilmiş, bu onurlu görev için yapılan bu kıymetli teklife teşekkür edilmiştir.

Dolayısıyla tüm kamuoyunun haklı takdirini kazanmış başarılı hocamız Sayın Şenol Güneş, son iki sezondur olduğu gibi Beşiktaşımızın yeni başarıları için çalışmaya devam etmektedir.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.'

Beşiktaş JK

Olay sosyal medyanın da gündeminde. Bazı taraftarlar Şenol Güneş'i Milli Takım'ın başında görmek isterken, Beşiktaşlılar buna tepki gösteriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sizce Şenol Güneş hangi takımı çalıştırmalı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
132
38
21
10
8
8
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mabada

Cimbomluyum. Fatih'i aldılar bizden. Cimbom oldu cincon. Beşiktaşlılar'ı da 8eşiktaş yapmazlar inş.

keynes in da house

lan gitme adam gibi beşiktaşı çalıştır milli takımdan bi cacık olmaz

Baba Voss

İnşallah kimse çalıştırmaz milli takımı İsmail Kartal' a muhtaç hale gelir amk TFF si.