Görüş Bildir
Haberler
Van ve Akdeniz'de Deprem! İşte AFAD ve Kandilli'nin 14 Aralık 2020 Son Depremler Listesi...

Van ve Akdeniz'de Deprem! İşte AFAD ve Kandilli'nin 14 Aralık 2020 Son Depremler Listesi...

Buse
14.12.2020 - 11:24

Bugün sabah saatlerinde Van'da 3.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Balıkesir ve Muş'ta ufak da olsa depremler hissedildi. Ege Bölgesi ve Akdeniz açıklarında ise her gün onlarca deprem meydana geliyor. Kandilli Rasathanesi ve AFAD, Türkiye’de ve komşu ülkelerde meydana gelen depremleri günlük olarak paylaşıyor. Peki, 14 Aralık'ta (bugün) nerelerde, kaç şiddetinde deprem oldu?  İşte Türkiye'de yaşanan son depremler... 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Van'ın Saray İlçesinde 3.4 Büyüklüğünde Korkutan Deprem.

Van'ın Saray İlçesinde 3.4 Büyüklüğünde Korkutan Deprem.

Deprem kuşağı sınırları içerisinde yer alan ülkemizde son dakika deprem olayları meydana geliyor. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD)'ın sürekli olarak güncellediği ve kamuoyuna duyurdu son depremler listesine göre Van'ın Saray ilçesinde saat 01.02'de 3.4 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

Yerin 5.0 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem Ağrı, Hakkari ve Bitlis illerimizde de hissedildi.

👇

👇

Depremin ardından çevre il ve ilçelerde yaşayan vatandaşların da panik yaşadığı söyleniliyor.

Balıkesir ve Muş'ta Deprem.

Balıkesir ve Muş'ta Deprem.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgiye göre, sabaha karşı saat 05.57 sıralarında merkez üstü Pamukçu ilçesi olan 2.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Balıkesir'de yaşanan depremin yerin 5.0 kilometre derinliğinde olduğu belirtildi.

Muş'ta ise saat gece saat 02.28'de 1.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Derinliği 5.0 olarak duyuruldu. 

Akdeniz ve Ege Bölgesi'nde ise her gün küçük de olsa depremler yaşanıyor. Bu durum ileride büyük bir deprem olacak mı sorularını da yanında getiriyor. Vatandaşlar da en son nerede deprem oldu merak ediyor. 

Son depremler listesini Kandilli Rasathanesi ve AFAD üzerinden anlık olarak takip edebilmek mümkün. Her iki kurumun da resmi sayfası üzerinden depremin merkez üssü, şiddeti ve saati gibi bilgileri edinebilirsiniz.

En Son Nerede Deprem Oldu ?

En Son Nerede Deprem Oldu ?

Yaşanılan depremler sonucu Türkiye endişelenmeye ve en son nerede deprem olduğunu merak etmeye ediyor. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ve Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü internet adreslerinden anlık olarak deprem bilgilerini paylaşıyor. Bu sayfalarda en son nerede deprem olduğu, bu depremin şiddeti ve derinliği gibi bilgiler yer alıyor.

Kandilli son depremler sayfası için tıklayın

AFAD son depremler sayfası için tıklayın

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın