Görüş Bildir
Haberler
Vampir Avcılığını Bırakıp Fırıncı Olanlar, Prensesliğe Terfi Edenler: Oyunculuğu Bırakanların Yeni Meslekleri

Vampir Avcılığını Bırakıp Fırıncı Olanlar, Prensesliğe Terfi Edenler: Oyunculuğu Bırakanların Yeni Meslekleri

Hepimiz bazen hayatımızı geçindirdiğimiz işten sıkılıp tertemiz bir sayfa açarak başka işlerle meşgul olmak istiyoruz... Zor ama aramızda bu cesur adımı atmayı başarmış oyuncular var! Sağlık kitapları yazarak kendini 'halka adayan' Cameron Diaz'dan biyoloji alanında akademisyen olan Shining'in çocuk yıldızı Danny Lloyd'a... Oyunculuğu bırakıp yeni işlerle meşgul olan isimlere bir bakalım istedik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Frankie Muniz

1. Frankie Muniz

Kimimiz için Malcolm, kimimiz içinse Ajan Cody Banks... Muniz'in ilk olarak 1997 yılında kamera karşısına geçti ve yıllar içerisinde pek çok yapımda yer aldı. Ancak oyunculuk kariyeri 2006 yılında sona erdi. Muniz oyunculuk kariyeri sonrası müzikle ilgilendi, girişimci oldu ve bir süre için yarışçıydı da! Hatta bir dönem bu yarışlardaki kazalar nedeniyle oyunculuk hayatını sonlandırdığına yönelik iddialar çıkmıştı.

2. Sarah Michelle Gellar

2. Sarah Michelle Gellar

O en sevdiğimiz vampir avcısı! Buffy the Vampire Slayer'ın unutulmaz yıldızı Sarah Michelle Gellar oyunculuk kariyerinin ardından 2015 yılında, sağlıklı tatlılar yapmayı amaçlayan Foodstirs'in kurucu ortağı oldu. Serseri avcımızın tatlıları bitki bazlı, GDO'suz ve yenileyici bileşenlere sahip!

3. Cameron Diaz

3. Cameron Diaz

Cameron Diaz en son 2015 yılında kamera karşısına geçti ve o günden sonra oyunculuk kariyerini sessiz sedasız sonlandırdı. Artık kendini 'halka adayan' eski oyuncu iki adet de sağlık kitabı yayımladı: The Body Book ve The Longevity Book.

4. Daniel-Day Lewis

4. Daniel-Day Lewis

Muhteşem oyunculuğu ve centilmenliğiyle hepimizi mest eden Daniel Day-Lewis üç Oscar, dört BAFTA ve şövalye ünvanının ardından oyunculuğu bıraktığını açıklamıştı 2017 yılında. Bizler için kamera karşısına geçtiği son muhteşem filmi de Phantom Thread olmuştu. Lewis 2017'den yıla en basit ve doğru tabiriyle, 'emekli hayatı' yaşıyor.

5. Danny Lloyd

5. Danny Lloyd

REDRUM! REDRUM! 

Danny Lloyd'da bakınca tüyleriniz ürperiyor, değil mi? Eh, bizim de öyle! Zira Lloyd Kubrick'in unutulmaz filmi 'Shining'deki performansıyla hepimizin aklına kazınmıştı. Ancak başarılı çocuk oyuncu kariyerine bu yönde devam etmek istemedi. Shining'in ardından Watergate skandalı hakkında Will: G. Gordon Liddy adlı TV filminde rol alan Lloyd, biyoloji alanında akademisyen. Ama yine de kendisini 2019 yapımı Doctor Sleep ile tekrar ekranlarda görmüştük.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Jack Gleeson

6. Jack Gleeson

Derin derin nefes alın, sakin olun! Evet, şüphesiz ki Jack Gleeson'ın Game of Thrones'taki muhteşem oyunculuğu hepimizin sinirden yastıkları yumruklamasına sebep olmuştu. Neyse ki 21 yaşındaki genç oyuncu Kral Joffrey performansından sonra 'Eskisi kadar zevk alamıyorum' diyerek oyunculuğu bıraktı. Genç oyuncu muhtemelen hâlâ o performansın izlerini hayatından silmeye çalışmakla meşgul...

7. Grace Kelly

7. Grace Kelly

Güzelliğiyle başımızı döndüren Grace Kelly, 50'lerde popüler bir aktördü ve pek çok filmin yanı sıra üç kült Alfred Hitchcock filminde - Cinayet Var, Kelepçeli Aşık'ta başrol oynadı. Ancak Kelly, Cannes Film Festivali'nde 1956 yılında Monako Prensi III. Rainier ile evlenerek dünyanın en ilginç meslek değişimine yönelerek prenses oldu!

8. Meghan Markle

8. Meghan Markle

Meghan Markle da Grace Kelly gibi prenses olmaya 'terfi' etmişti. Ta ki her şeyi elinin tersiyle itene dek! 2011'den 2018'e kadar Suits dizisinde Rachel'a hayat veren Markle, Prens Harry ile evlenmiş Sussex Düşesi olmak için oyunculuğu bırakmıştı. Kraliyet hayatından feragat eden Markle, Netflix ile bir prodüksiyon anlaşması yapmış durumda.

9. Kevin Jonas

9. Kevin Jonas

Jonas Brothers'la tanıdığımız Kevin Jonas, JonasWerner isimli bir inşaat şirketi kurdu. Kendisi aynı zamanda Yood isimli bir yemek uygulamasının eş CEO'su. 

Bu kadar mı? Tabii ki değil! Kendisi aynı zamanda eşi Danielle ile 'There's a Rock Concert in My Bedroom' isimli bir kitap da kaleme aldı.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir. 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
uranicus

boş içerik